Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، سیاوش ملکی‌فر معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در نشست این صندوق با شتاب دهنده‌های دانش بنیان افزود: با توجه به اینکه افراد ناشناخته بسیاری در کشور وجود دارند که از ایده، پتانسیل‌ و توانایی‌های بالایی برخوردارند و برای شتاب دهنده‌ها هزینه‌بر است که بخواهند توانایی این افراد را احصا کنند و ارتقا بخشند، صندوق نوآوری با حمایت‌های خود کمک می‌کند این افراد ‌به شتاب دهندها متصل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رویداد «پیوند» امسال به همین منظور و متفاوت‌تر از سال گذشته برگزار خواهد شد، افزود: هدف گرفتن دانشگاه‌های کشور و بهره‌مندی از ظرفیت‌های آن‌ها را در برگزاری رویداد «پیوند» پیشنهاد کرده‌ایم که در این صورت شتاب دهنده‌ها می‌توانند به دانشگاه‌ها ورود پیدا کنند.


معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی بیان کرد: حق‌الزحمه جلسات منتورینگ و سایر فعالیت‌هایی که با حضور شتاب دهنده‌ها در داخل دانشگاه‌ها برگزار شود را «کارن کراد» (سامانه تامین مالی و سرمایه گذاری جمعی) پرداخت خواهد کرد. 

ملکی‌فر در ادامه اظهار داشت: شتاب دهنده‌ها می‌توانند تا پایان خرداد ماه با ۲۰ تیمی که توسط کارگزار مربوطه از استان‌های سمنان، کرمان و قزوین معرفی شده‌اند تا سقف ۵۰ درصد سرمایه‌گذاری کنند.


جذب ۵۲ میلیارد تومان سرمایه در تیم‌های استارت‌آپی در سال ۱۴۰۰
مصطفی بغدادی مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی نیز گفت: در قانون دانش بنیان به منظور کمک به تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات و شکوفاسازی و کاربردی کردن دانش فنی از طریق ارائه کمک و تسهیلات صندوقی تحت عنوان «صندوق نوآوری و شکوفایی» تاسیس شد که ماموریت این صندوق، تامین مالی اکوسیستم فناوری و نوآوری است.

وی درباره حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های غیردانش بنیان اظهار داشت: این حمایت شامل دانش بنیان شدن شرکت، ارتقای سطح فناوری، مرحله تولید، تحقیق و توسعه، خدمات صندوق‌های پژوهش و فناوری (تسهیلات، ضمانت‌نامه و سرمایه‌گذاری)، استقرار در شتاب دهنده‌های دانش بنیان، هم‌سرمایه‌گذاری با صندوق نوآوری و شکوفایی و حضور در رویدادها (دوشنبه‌های استارت‌آپی، پیوند و تبادل فناوری) است.

مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: صندوق نوآوری برای کمک به شتاب دهنده‌های دانش بنیان برای تامین سرمایه بذری مورد نیاز آن دسته از هسته‌های فناور که به «توسعه فناوری» می‌پردازند، تا سقف ۹۰ درصد سرمایه بذری مورد نیاز هر هسته برای پنج بار در سال و هر بار تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان را به طور بلاعوض تامین می‌کند.

وی خدمات صندوق نوآوری به شتابدهنده‌های دانش بنیان را نیز شامل تسهیلات، سرمایه‌گذاری و توانمندسازی اعلام کرد و افزود: تسهیلات شامل ودیعه رهن جهت تامین فضای استقرار، تسهیلات قرض‌الحسنه ۴ درصدی، تجهیزات پیشرفته ۱۱ درصدی هفت ساله، سرمایه در گردش و اشتغالزایی است. خدمات توانمندسازی نیز شامل خدمات آموزشی و مشاوره است که صندوق نوآوری ۷۰ تا ۹۰ درصد هزینه آن را تقبل می‌کند.

مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی خدمات حفاظت از مالکیت فکری (ثبت نشان تجاری، ثبت اختراع و حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی) را از دیگر خدمات توانمندسازی به شتاب دهنده‌های دانش‌بنیان اعلام کرد که صندوق نوآوری تا سقف ۸۰ تا ۹۰ درصد هزینه آن را پرداخت می‌کند.


بغدادی درباره برگزاری رویدادهای «پیوند» و «دوشنبه‌های استارت‌آپی» در سال ۱۴۰۰ گفت: در سال گذشته ۱۳ رویداد «پیوند» به منظور کمک به شتاب دهنده‌ها برای داشتن ورودی‌های مناسب در صندوق نوآوری برگزار شد. همچنین ۳۸ رویداد «دوشنبه‌های استارتاپی» را با حضور ۳۲۷۰ استارتاپ به همراه ۴۵۰۰ جلسه B۲B برای ۱۱۰ تیم برگزار کردیم و مبلغ ۵۲ میلیارد تومان جذب سرمایه نیز برای تیم‌های استارتاپی صورت گرفت.

وی یادآور شد:‌ ۷۰ صندوق پژوهش و فناوری در همه استان‌های کشور فعالیت می‌کنند که از طریق این صندوق‌ها به عنوان یکی از عاملان صندوق نوآوری، به شرکت‌های غیر دانش بنیان کمک می‌شود.

مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی در مورد هم‌سرمایه‌گذاری این صندوق با شتابدهنده‌ها نیز اظهار کرد: ضریب هم‌سرمایه‌گذاری به صورت ثابت از ۲ به ۴ افزایش می‌یابد و معادل مبلغ سرمایه‌گذاری هر شتاب دهنده در طرح‌های مستقر در حوزه جغرافیایی خدمت نیز تا سقف ۵۰ درصد قرارداد اولیه سقف مازاد تعلق خواهد گرفت.

بغدادی ادامه داد: در صورت عقد قرارداد یک شتاب دهنده با صنایع، شرکت‌ها و ارگان‌های حوزه جغرافیایی خدمت برای شتاب دهی تا مبلغ ۲۰ میلیارد ریال (مشروط به رعایت سقف مشارکت ۸۰ میلیارد ریالی با هر شتاب دهنده) به سقف افزوده شده و سایر شرایط این بسته نیز مشمول آن خواهد شد.

بر اساس اعلام صندوق نوآوری و شکوفایی، وی سهم آورده نقدی شتاب دهنده در هر مرحله را شامل سه قسط مساوی و طی مدت ۶ ماه اعلام کرد و افزود: در صورت واگذاری تمام یا بخشی از فرایند شتاب دهی به پارک‌های علم و فناوری مستقر در حوزه جغرافیایی خدمت و پذیرش آن به عنوان هسته یا واحد فناور در پارک مذکور، کل مبلغ پرداختی به پارک جزو خدمات نقدی شتاب دهنده محسوب خواهد شد.


فرایند هم‌سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری با  شتاب دهنده ها 
سیاوش صمیمی
 مدیر مجامع و صندوق‌های سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری نیز در این نشست گفت: فرایند هم‌سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری با شتاب دهنده‌ها شامل عقد قرارداد هم‌سرمایه‌گذاری عامل، ارائه در شورای سرمایه‌گذاری، ارائه برنامه‌های شتاب دهنده، داشتن شرایط اولیه، تعیین سقف مشارکت عامل، تایید اولیه کارشناس و دریافت نامه تقاضا به همراه مستندات است.

وی طرف عقد قرارداد هم‌سرمایه‌گذاری با صندوق نوآوری را شامل شتاب دهنده‌ها اعلام کرد.

مدیر مجامع و صندوق‌های سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری درخصوص پیشامدهای قرارداد هم‌سرمایه‌گذاری با شتاب دهنده گفت: اینکه آیا از حق اختیار استفاده شده و آیا شکست طرح توسط عامل پذیرفته شده است، از پیشامدهای قرارداد هم‌سرمایه‌گذاری با شتاب دهنده است.


صمیمی، موفقیت در خروج از موضوعات مشارکت(تیم‌ها) را شامل فروش موضوع مشارکت به غیر(نقدی‌سازی)، فروش سهم صندوق نوآوری به عامل، فروش سهم صندوق به سرمایه‌گذار دانش بنیان و فروش سهم صندوق به سرمایه‌گذار غیردانش بنیان اعلام کرد و گفت: پس از پایان قرارداد نیز در صورت موفقیت صندوق، موضوعات مشارکت در قالب شرکت به حیات خود ادامه دهند و شکست نیز شامل اقرارنامه خواهد شد.

وی در مورد ارائه تخفیف به شتاب دهنده و سرمایه‌گذار دانش بنیان نیز گفت: در صورتی که شتاب دهنده با سرمایه‌گذار دانش بنیان بخواهند سهام صندوق را خریداری کنند، می‌توانند از دو نوع تخفیف خرید نقدی و اقساطی استفاده کنند.

مدیر مجامع و صندوق‌های سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری در بحث گزارش‌دهی عامل نیز بیان کرد: گزارش‌دهی عامل شامل گزارش پرداخت، گزارش فصل موضوعات مشارکت، تائیدیه هزینه‌کرد ارزش مشارکت نقدی توسط تیم‌ها، صورت‌های مالی حسابرسی شده شش ماهه و سالیانه شتابدهنده و گزارش حساب اختصاصی به صورت فصلی است.

در پایان این نشست نیز مسئولان صندوق نوآوری و شکوفایی به سوالات شتاب دهنده‌های دانش بنیان حاضر در جلسه پاسخ دادند.

برچسب‌ها صندوق نوآوری و شکوفایی شتابدهنده دانش‎ بنیان ‎ها پروندهٔ خبری به بار نشستن درخت دانش با ۵۰۴ میلیارد تومان سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی شتابدهنده دانش بنیان ها صندوق نوآوری و شکوفایی شتابدهنده دانش بنیان ها سرمایه گذاری صندوق نوآوری شتاب دهنده های دانش بنیان قرارداد هم سرمایه گذاری هم سرمایه گذاری صندوق نوآوری شتاب دهنده شتاب دهنده شتاب دهنده ها خواهد شد صندوق ها تیم ها تا سقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۳۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور

پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ به همراه شماری از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور شرکت می‌کند.

به گزارش شانا به نقل از پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت، پاویون شرکت‌های عضو خانواده پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ برپا می‌شود.

ششمین دوره این نمایشگاه از هشتم تا دوازدهم اردیبهشت امسال در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.

این نمایشگاه، بزرگ‌ترین رویداد صادراتی جمهوری اسلامی ایران است که در آن بیش از ۲ هزار بازرگان از ۱۰۰ کشور جهان برای حضور در آن دعوت شده‌اند.

پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت نیز به همراه تعدادی از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، در سالن ۳۸B نمایشگاه میزبان بازرگانان، متخصصان و صادرکنندگان فعال در این حوزه خواهد بود.

از جمله شرکت‌های دانش‌بنیان که در پاویون پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور دارند می توان به شرکت  ارگ تجهیز پارسیان، شریف نانو پارس، پارس پرداز، پیک فرزانه پویا، پارت آریا نیرو پانیر، داتیس لیان آریا و تجارت اکسیر انرژی کیان اشاره کرد.

این نمایشگاه به‌عنوان بزرگترین رویداد نمایشگاهی در حوزه صادرات ایران می‌تواند زمینه را برای صادرات محصولات دانش‌بنیان و خدمات فنی-مهندسی در صنعت نفت و به ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم کند.

دیگر خبرها

  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور