Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی شایسته اصل طی حکمی فرید صادقی را به سمت مشاور مدیرعامل و دبیر ستاد مهندسی پیشرفت دانش بنیان مترو تهران منصوب کرد.

شناسایی و بهره گیری از ظرفیت‌های زیست بوم علمی و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان، اجرای طرح‌های نوین در راستای هوشمند سازی شهر زیرزمینی، اجرای ایده‌های خلاقانه در جهت ارتقا جایگاه مترو، شناسایی منابع هوشمند مالی و جذب مسئولیت‌های اجتماعی ارگان‌ها و نهادهای دولتی و بخش خصوصی، مطالعه و رصد آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا در حوزه حمل و نقل ریلی و قطار شهری، برگزاری رویدادها و جلسات بارش فکری و ارزیابی کیفی محصولات ساخت داخل در ناوگان مترو، از جمله مأموریت‌های ابلاغی در این حکم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرید صادقی دانش آموخته دکتری مدیریت رسانه و مدرس دانشگاه بوده و سوابقی چون مدیر باشگاه رادیویی سازمان صداوسیما، مشاور معاونت توسعه و فناوری رسانه ملی، مسئول بخش مردمی جشنواره بین المللی رادیو، خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردبیر، تهیه کننده و عضو اتاق فکر برنامه‌های متعدد رادیو و تلویزیون و تألیف کتب و آثار پژوهشی در حوزه فرهنگ، هنر، رسانه و اقتصاد در کارنامه وی دیده می‌شود.

کد خبر 5464440

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت مترو تهران هوشمندسازی شهرداری تهران شورای شهر تهران آلودگی هوا شهر تهران گرد و خاک شرکت کنترل کیفیت هوای تهران پلیس راهور ماه مبارك رمضان هلال احمر جمهوری اسلامی ایران سازمان تامین اجتماعی ماه رمضان 1401 سرقت سازمان هواشناسی قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۳۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور امروز در رویداد گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری با عنوان «دیدار پایدار» که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت: مالکیت فکری در خلق ارزش و مزیت رقابتی نقش اساسی دارد.

وی گفت: اگر خواهان احداث بنای اقتصاد دانش‌بنیان در کشور هستیم، باید مالکیت فکری را به عنوان ستون اصلی این بنا در نظر بگیریم.

 وی در ادامه تصریح کرد: ارزش ذاتی اقتصاد دانش‌بنیان، در تبدیل علم و فناوری به دارایی‌های فکری نهفته است. این دارایی‌ها، که شامل اختراعات، طرح‌های صنعتی، علائم تجاری و ... می‌شوند، هویت و اعتبار یک شرکت دانش‌بنیان را شکل می‌دهند.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا ریشه در دارایی‌های نامشهود آنها دارد، خاطرنشان کرد: ما در ایران در حوزه مالکیت فکری با چالش‌های متعددی روبرو هستیم و باید با شتابی فزاینده برای رفع این موانع تلاش کنیم.

دهقانی از برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) در ایران خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با کسب تجارب بین‌المللی در این زمینه، شاهد ارتقای جایگاه مالکیت فکری در کشور باشیم.

وی در پایان سخنان خود با تأکید بر اهمیت ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: امیدواریم با عزم راسخ معاونت علمی و فناوری در این زمینه، شاهد استقرار یک نظام کارآمد برای ارزیابی و اعتباردهی این دارایی‌ها باشیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین