Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پیشگیری از آسیب‌های مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور از فعالیت بیش از ۱۲۰۰ گروه‌ همیار سلامت اجتماعی در کشور خبر داد و گفت: گروه‌ها عمدتا در محلات با اولویت مناطق کمتر برخوردار،‌ مناطق آسیب‌خیز و مناطق حاشیه‌ای مستقر هستند.

به گزارش ایسنا، آرزو ذکایی‌فر در خصوص ضریب نفوذ خدمات بهزیستی در زمینه آسیب‌ها در سال ۱۴۰۰، با بیان اینکه یکی از رویکردهایی که در پیشگیری اولیه از بروز آسیب‌های اجتماعی بسیار دارای اهمیت است، رویکرد جامعه‌نگر است، گفت: بر همین اساس سازمان بهزیستی از ۲۰ سال پیش اقدام به ایجاد گروه‌های همیار سلامت اجتماعی و ظرفیت‌سازی محلی برای تقویت مشارکت شهروندی و اجتماعی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر همین اساس نیز در ۳۱ استان، جمعیت همیار سلامت اجتماعی راه‌اندازی شد؛ در حال حاضر بیش از ۱۲۰۰ گروه‌ همیار سلامت اجتماعی در کشور فعال هستند که گروه‌ها عمدتا در محلات با اولویت مناطق کمتر برخوردار، آسیب‌خیز و حاشیه‌ مستقر هستند.

 معاون پیشگیری از آسیب‌های مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی گفت: بررسی رویکردها و راهکارهای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نشان می‌دهد که مشارکت اجتماعی و ظرفیت‌سازی و توانمندسازی مردم محلات و مناطق، در طراحی و اجرای برنامه‌های پیشگیری از آسیبهای اجتماعی می‌تواند بسیار کارآمد و اثربخش باشد؛‌ همانطور که مقام معظم رهبری نیز در فرمایشات‌شان و سیاست‌های ابلاغی‌شان و همچنین در سند تحول دولت نیز به صراحت در رابطه با برنامه‌های مردم  و مشارکت مردم تاکیدات بسیار شده است، بر همین اساس سازمان بهزیستی به عنوان یک سازمان تخصصی در حوزه اجرای طرح‌ها و برنامه‌های اثربخش و موثر برای آحاد جامعه، سال گذشته اقدام به طراحی، تدوین و پیش‌بینی برنامه‌هایی کرد که برای توسعه و پیشرفت محلات با مشارکت مردم موثر بوده ، نتیجه آن حدود ۵۷۰ پروژه در محلات کمتر برخوردار و محلات آسیب‌خیز با کمک ۲۰۰۰ تسهیل‌گر بوده است.

ذکایی‌فر افزود: از پروژه‌ها استقبال خوبی شده است و مشارکت اجتماعی خوبی در محلات داشتیم. معتقد هستیم بررسی وضعیت محله، نیازسنجی، اولویت‌بندی مسائل و مشکلات و همچنین پروژه‌هایی که قرار است در محلات اجرا شود با حضور مردم و عمدتا معتمدین محله باشد. این پروژه‌ها نیز برهمین اساس طراحی و تدوین شد و در کارگروه‌های تخصصی استانی و ستاد کشور مورد بررسی قرار گرفت.

ادامه دارد

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آسيب هاي اجتماعي همیار سلامت اجتماعی پیشگیری از آسیب ها سازمان بهزیستی آسیب خیز گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۳۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار

«علی محمد قادری»، با اشاره به بهره‌گیری سازمان بهزیستی از ظرفیت مساجد، بیان کرد: سازمان بهزیستی در اجرای برنامه ها تلاش دارد که از سازه زنده جهان اسلام یعنی مساجد بهره مند شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه مسجد مکان مقدس و خانه خدا است، تصریح کرد: خوشبختانه یک وفاق جدی اتفاق افتاده است و ما فعالیت های خودمان را معطوف به حضور در مسجد نموده‌ایم، زیرا که فعالیت در مساجد مشمول برکات بسیاری است.

وی ادامه داد: به همین دلیل سازمان بهزیستی از ظرفیت خانه های خدا برای رسیدگی به مسائل و مشکلات بانوان سرپرست خانوار و افراد دارای معلولیت و نیز تسهیل‌گری امورات آنها استفاده می‌کند.

قادری افزود: همچنین در قالب طرحی، رسیدگی به وضعیت و مشکلات افراد دارای معلولیت را در مساجد مورد توجه قرار دادیم و بنا داریم که این جلسات را در سال جدید در ۵۰۰ مسجد برگزار نماییم.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیگر خبرها

  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی