Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مدیرعامل کشتیرانی، توجه ویژه به ساخت شناور و کانتینر از سوی سازندگان داخلی را یکی از راهبرد‌های اصلی ناوگان ملی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران خواند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، محمدرضا مدرس خیابانی در جلسه هماهنگی با اعضای هیئت مدیره و مدیران ارشد این ناوگان ملی گفت:کشتیرانی حرکت جدی را در حوزه ساخت کانتینر با اتکاء به توانمندی‌های داخلی آغاز کرده که در سال 1401 با قدرت و قوت بیشتری ادامه خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل کشتیرانی ایران با تأکید بر ضرورت فراهم آوردن فرصت‌های رشد و شکوفایی از دل بحران‌هایی همچون تحریم و رخداد‌های بین‌المللی همچون جنگ روسیه و اوکراین گفت: تحریم اگرچه علی‌رغم تمامی محدودیت‌ها، شرایط سختی را برای بخش‌های مختلف اقتصادی ایران از جمله ناوگان ملی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به وجود آورد، اما کشور با اتکای به توانمندی داخلی، توانست از فشار تحریم‌ها سربلند بیرون آید.
وی افزود: در عین حال باید بر روی مسائل بنگاه‌داری در بدنه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز دقت نظر بیشتری صورت گیرد که بر این اساس استقرار نظام حاکمیت شرکتی و تصمیم‌گیری چابک و سریع متناسب با منافع ملی و بنگاهی باید مدنظر قرار گیرد.
مدرس خیابانی با تأکید بر ضرورت توجه به حوزه منابع انسانی و مدیریت دارایی‌ها از سوی شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: سال گذشته رکورد‌های تاریخی در گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران محقق شده است؛ اما تداوم این درخشش باید همراه با برداشتن گام‌های بزرگی در مسیر توسعه ناوگان باشد؛ به نحوی که بتوان رکورد‌های جدیدی را به ثبت رساند.
وی گفت: توجه ویژه به کریدور شمال- جنوب و حضور پررنگ ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بندر چابهار از جمله راهبرد‌های اصلی در سال 1401 است؛ ضمن اینکه باید به صورت کلی در حوزۀ اجرای سند راهبردی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز اهتمام جدی از سوی تمامی مدیران صورت گیرد.
وی از تلاش ویژه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برای انجام تعمیرات شناور‌های ناوگان در داخل خبر داد و گفت: این رویکرد جدی وجود دارد که تعمیرات دوره‌ای شناور‌ها در داخل کشور صورت گیرد و تاکنون نیز گام‌های مؤثری در این حوزه برداشته شده؛ ضمن اینکه تاکید جدی بر این موضوع وجود دارد که تمامی اقلام مورد نیاز شناور‌ها از داخل کشور تامین گردد.
مدرس خیابانی گفت: جانشین پروری یکی از رویکرد‌های جدی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران است که با برنامه ریزی صورت گرفته برای ارتقای سطح دانش و مهارت نیروی انسانی شاغل در این ناوگان، امیدواریم بتوانیم به این روند سرعت قابل قبولی بخشیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کشتیرانی محمدرضا مدرس خیابانی ساخت شناور کانتینر کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۴۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای بابیان اینکه ایران و جمهوری آذربایجان برای گشایش مرز ارس در منطقه کلاله مصمم هستند، گفت: ترانزیت کالا در مسیر شرقی - غربی پس از ساخت گذرگاه ارس افزایش می‌یابد.

به گزارش ایسنا از سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، داریوش امانی، در بازدید از محل ساخت یک پایانه مرزی در نقطه صفر مرزی ایران و جمهوری آذربایجان گفت: تقسیم کار بین دو کشور به‌این‌ترتیب است که جمهوری اسلامی ایران پایانه مرزی را احداث کرده و جمهوری آذربایجان نیز به‌موازات آن پل روی رودخانه ارس را می‌سازد.

وی با بیان این که تردد از این پایانه و پل روی رودخانه حداکثر ظرف مدت یک سال انجام خواهد شد، افزود: طرح ساخت به‌تازگی آغاز شده و در دو طرف مرز، دو همسایه با اراده کافی مصمم‌اند تا در زمانی کوتاه کار را به پایان برسانند.

امانی با بیان این که برای آزادسازی زمین و پیش‌بینی سایت موقت، منابع مالی لازم در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: این پایانه مرزی در زمینی به مساحت هشت هکتار احداث خواهد شد که زمین آن هم‌زمان در حال تملک و آماده‌سازی است.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای افزود: این طرح در قالب مدل مفهومی ایران راه باهدف توسعه مبادلات تجاری منطقه‌ای و افزایش ترانزیت اجرا می‌شود و در این زمینه قرار است جاده جلفا به کلاله نیز تعریض شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این که قرارداد اولیه با پیمانکار برای ارتقای مشخصات این مسیر ۱۰۷ کیلومتری حدود ۵۰۰۰ میلیارد تومان است، افزود: پیش‌بینی می‌شود پس از ساخت گذرگاه ارس، ترانزیت کالا در مسیر شرقی - غربی و بالعکس افزایش یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر نیرو:ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی
  • باید به سواحل خلیج فارس به صورت یکپارچه نگریست
  • (عکس) ساخت اسکله شناور در سواحل غزه
  • ایران اکسپو فرصتی برای معرفی طرح‌های سرمایه‌گذاری کرمان است
  • ایران به توسعه اقتصادی مبتنی بر منافع کشورهای منطقه اهتمام دارد
  • تاکید وزیر راه و شهرسازی به توسعه ناوگان هوایی ایران
  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی