Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@20:26:52 GMT

برنامه ساخت کانتینر بومی در سال ۱۴۰۱

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۶۴۲۸۱

برنامه ساخت کانتینر بومی در سال ۱۴۰۱

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از اهتمام جدی برای ساخت شناور و کانتینر با استفاده از توان داخلی خبر داد و گفت: افزایش حضور در بندر چابهار یکی از راهبردهای کشیترانی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسینم، محمدرضا مدرس خیابانی با تأکید بر ضرورت فراهم آوردن فرصت‌های رشد و شکوفایی از دل بحران‌هایی مانند تحریم و رخداد‌های بین‌المللی نظیر جنگ روسیه و اوکراین اظهار کرد: تحریم اگرچه علی‌رغم تمامی محدودیت‌ها، شرایط سختی را برای بخش‌های مختلف اقتصادی ایران از جمله ناوگان ملی کشتیرانی به وجود آورد، اما کشور با اتکای به توانمندی داخلی، توانست از فشار تحریم‌ها سربلند بیرون آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در عین حال باید روی مسائل بنگاه‌داری در بدنه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز دقت نظر بیشتری صورت گیرد که بر این اساس استقرار نظام حاکمیت شرکتی و تصمیم‌گیری چابک و سریع متناسب با منافع ملی و بنگاهی باید مدنظر قرار گیرد.

وی تصریح کرد: توجه ویژه به کریدور شمال- جنوب و حضور پررنگ ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بندر چابهار از جمله راهبرد‌های اصلی در سال 1401 است؛ ضمن اینکه باید به‌صورت کلی در حوزۀ اجرای سند راهبردی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز اهتمام جدی از سوی تمامی مدیران صورت گیرد.

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، توجه ویژه به ساخت شناور‌ها و کانتینر‌ها از سوی سازندگان داخلی را یکی از راهبرد‌های اصلی ناوگان ملی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: کشتیرانی حرکت جدی را در حوزه ساخت کانتینر‌ها با اتکاء به توانمندی‌های داخلی آغاز کرده که در سال 1401 با قدرت و قوت بیشتری ادامه خواهد یافت.

مدرس‌خیابانی از تلاش برای انجام تعمیرات شناور‌های ناوگان در داخل خبر داد و گفت: این رویکرد جدی وجود دارد که تعمیرات دوره‌ای شناور‌ها در داخل کشور صورت گیرد و تاکنون نیز گام‌های مؤثری در این حوزه برداشته شده؛ ضمن اینکه تاکید جدی بر این موضوع وجود دارد که تمامی اقلام مورد نیاز شناور‌ها از داخل کشور تامین شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت کشتیرانی شرکت کشتیرانی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران شناور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۴۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی مجدد راه آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه

تین نیوز

اعلام آمادگی مجدد راه آهن جمهوری اسلامی ایران جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه

به گزارش تین نیوز به نقل از راه آهن، علیرغم طی نشدن روال قانونی و عدم اخذ مجوز از سوی کنسرسیوم ریلی افغانستان، با توجه به رویکرد توسعه ای راه آهن در حوزه کریدورهای بین المللی ریلی، راه آهن جمهوری اسلامی ایران از روز دوشنبه سوم اردیبهشت ماه آمادگی خود جهت اعزام ۱۰ واگن موجود در مرز شمتیغ به ترکیه را اعلام نموده است.

متاسفانه پس از گذشت هفت روز، کنسرسیوم مذکور هنوز مجوز  گمرک را برای ترانزیت واگن های مذکور اخذ نکرده است.

راه آهن جمهوری اسلامی ایران، بار دیگر آمادگی خود را جهت حمل این واگنها پس از وصول تاییدیه گمرک اعلام می کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ◄ معرفی شرکت های کشتیرانی در ایران
  • برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا
  • امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی
  • (عکس) ساخت اسکله شناور در سواحل غزه
  • اعلام آمادگی مجدد راه آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • تاکید وزیر راه و شهرسازی به توسعه ناوگان هوایی ایران
  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 
  • آوای وعده صادق در صدا و سیمای قم نواخته شد
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی