Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@16:33:33 GMT

درآمد جایگاه‌داران سوخت به یک‌سوم کاهش یافته است

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۶۵۴۴۱

درآمد جایگاه‌داران سوخت به یک‌سوم کاهش یافته است

ایسنا/اصفهان رئیس انجمن جایگاه داران سوخت استان اصفهان با بیان اینکه درآمد جایگاه‌داران سوخت طی پنج سال گذشته به یک‌سوم کاهش یافته است، گفت: مطابق آمار موجود بیش از ۷۰ درصد جایگاه‌های کشور دارای فروش کم و متوسط هستند و با این هزینه‌های سرسام‌آور امکان اداره جایگاه میسر نخواهد بود.

پیمان کامران در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه برخی عوامل موجب ورشکستگی و ساقط کردن جایگاه‌های سوخت می‌شود، اظهار کرد: متأسفانه برخی تصمیمات به‌صورت تدریجی با تضعیف بنیه مالی و تعطیلی جایگاه‌های سوخت، در امر حیاتی و استراتژیک جامعه و کشور، یعنی سوخت‌رسانی، اختلال ایجاد می‌کند که موجب نارضایتی و قفل شدن امور در مملکت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به افزایش هزینه حقوق و دستمزد و همچنین نرخ تورم بانک مرکزی که موجب رشد هزینه‌ها، و تورم و همچنین افزایش هزینه‌های تمام جایگاه‌های سوخت شده است، گفت: تا پایان سال ۱۴۰۰، افزایش هزینه حقوق و دستمزد نسبت به ۱۳۹۶ حداقل ۲۸۶ درصد و تورم ۳۵۴ درصد و با توجه به ۵۷ درصد افزایش حقوق و دستمزد سال جاری، تورم ۱۴۰۱ نسبت به ۱۳۹۶ بالغ بر حداقل ۵۷۰ درصد خواهد شد، این در حالیست که افزایش درآمد کارمزد جایگاه داران سوخت تا سال ۱۴۰۰ حداکثر ۱۹۶ درصد بوده است.

رئیس انجمن جایگاه داران استان اصفهان تأکید کرد: این شرایط سرنوشتی غیر از اضمحلال و نابودی صنف جایگاه داران سوخت را به همراه خواهد داشت.

وی با تأکید بر اینکه درآمد جایگاه‌داران سوخت طی پنج سال گذشته به یک‌سوم کاهش یافته است، افزود: این مهم علاوه بر عدم امکان رسیدگی دقیق به این اماکن استراتژیک باعث نارضایتی شدید صنفی و در آینده نزدیک موجب تعطیلی جایگاه‌های با فروش کم یا متوسط خواهد شد.

کامران تأکید کرد: باید توجه داشت که مطابق آمار موجود بیش از ۷۰ درصد جایگاه‌های کشور دارای فروش کم و متوسط هستند و با این هزینه‌های سرسام‌آور امکان اداره جایگاه میسر نخواهد بود.

وی از مدیریت استان و دستگاه‌های مربوطه خواست پیش از ایجاد بحرانی جدی با مکاتبه و پیگیری با وزارتخانه و نهادهای مسئول علاجی برای این بحران عمومی اندیشیده شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی بنزين جایگاه بنزین جایگاه داران سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۵۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی آرژانتین، نرخ بهره را کاهش داد

  کاهش نرخ بهره با خوشبینی رو به رشد بانک‌مرکزی نسبت به پایین‌آمدن نرخ تورم ماهانه صورت می‌گیرد که برای بهبود اقتصاد کشوری که در آن قیمت‌ها رشد حدود ۳۰۰درصدی سالانه دارند، حائز اهمیت است. انتظارات بانک مرکزی آرژانتین از کاهش نرخ تورم ماهانه، بسیار سریع‌تر از روندی است که تحلیلگران انتظار دارند.بانک مرکزی آرژانتین، دو هفته قبل هم با اشاره به کندی رشد تورم در بحبوجه تدابیر ریاضتی دشواری که توسط دولت خاویر میلی اجرا می‌شود، نرخ بهره را ۱۰ درصد کاهش داده بود.این کاهش نشان می‌دهد که چگونه دولت با وجود نرخ‌های پایین‌تر، از ثبات بازارها اطمینان بیشتری دارد، چراکه گردش پول کمتر به‌صورت واقعی به جلوگیری از افزایش تورم کمک می‌کند وخطرفراربه سمت دلاربه‌عنوان ارز امن راکاهش می‌دهد. سیاست‌های مالی سختگیرانه میلی، اعتماد سرمایه‌گذاران را در آرژانتین بهبود بخشیده و باعث تقویت ارزش سهام، اوراق قرضه و پزو شده است، اما سطح فقر به همراه رکود اقتصادی افزایش یافته؛ زیرا فعالیت، تولید و مصرف دچار کاهش شده است.با وجود این که نرخ مبادله رسمی و تحت کنترل پزو، مدام کاهش پیدا کرده، اما این ارز در بازارهای موازی محبوب که برای دور زدن کنترل‌های سرمایه استفاده‌می‌شوند،درچندماه گذشته،یکی‌ازقوی‌ترین عملکردهارادرسراسرجهان‌داشته‌است.به گفته معامله‌گران، کاهش نرخ بهره‌ همچنین بانک‌ها را به سرمایه‌گذاری درمزایده‌های خزانه‌داری ترغیب کردوبدهی‌های دولت را پذیرفتند.یکی از معامله‌گران مالی در بوئنوس‌آیرس که مایل نبود نامش فاش شود، به رویترز گفت: کاهش نرخ‌ها توسط بانک مرکزی، باعث می‌شود بانک‌ها مجبور شوند پول خود را در مناقصه بگذارند و در نتیجه، کاهش حجم بازپرداخت‌های یک‌شبه ادامه می‌یابد.
   
شوک‌تراپی جواب داد؟
خاویر میلی، رئیس‌جمهور آرژانتین اعلام کرد دولت او در مارس، بیش از ۲۷۵میلیارد پزو (۳۱۵.۴میلیون دلار) مازاد مالی ثبت کرده است. برای سه‌ماهه نخست، این مازاد که نخستین مازاد در نوع خود از سال ۲۰۰۸ است، معادل ۰.۲درصد از تولید ناخالص داخلی آرژانتین است. وی با انتقاد از دولت‌های قبلی به‌دلیل تنگناهای وخیم اقتصادی کشور گفت: ما همه چیز را خواهیم داد تا این کشور را از جهنمی که به ارث برده‌ایم بیرون بیاوریم.درحالی‌که دولت آرژانتین خوشبین است اقداماتش برای کاهش یکی از بالاترین نرخ‌های تورم در جهان موثر واقع شده است اما خریداران هنوز کاملا متقاعد نشده‌اند.این کشور آمریکای جنوبی در حال مبارزه با تورمی است که بر مبنای سالانه، نزدیک به ۲۹۰درصد است و بر مبنای ماهانه، در مارس به ۱۱درصد رسیده است. بااین‌حال، این رقم نسبت به اوج ۲۵درصد در دسامبر که خاویر میلی، رئیس‌جمهور لیبرتارین روی کار آمد و ارزش پول پزو را به‌شدت کاهش داد، کمتر است. میلی از آن زمان به دنبال اقدامات ریاضتی سخت و کاهش هزینه‌ها بوده است که به آغاز کاهش کسری مالی شدید، جلب اعتماد سرمایه‌گذاران و کاهش قیمت‌ها کمک کرده است.درحالی‌که لوئیس کاپوتو، وزیر اقتصاد آرژانتین اعلام کرد نرخ تورم به‌شدت در حال کاهش است، با افزایش فقر، میلیون‌ها نفر از مردم این کشور، شرایط سختی را تجربه می‌کنند.قیمت‌ها از خواربار تا مراقبت‌های بهداشتی، حتی برحسب دلار، همچنان به‌شدت در حال افزایش هستند. تحلیلگران و اقتصاددانان می‌گویند تورم مبنا، نشانه‌هایی از کاهش را نشان داده است اما نرخ ۱۱درصد، هنوز بسیار بیشتر از افزایش قیمتی است که اکثر کشورها در یک سال مشاهده می‌کنند.

دیگر خبرها

  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • شروع سال جدید با کاهش نرخ تورم در استان آذربایجان شرقی
  • بانک مرکزی آرژانتین، نرخ بهره را کاهش داد
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • بانک مرکزی آرژانتین نرخ بهره را به ۶۰ درصد کاهش داد
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • واکنش عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: تورم ۱۲۶ درصد بالا رفت، حقوق ۱۱۹ درصد