Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، از راه‌اندازی سامانه پایش، نوآوری، فناوری و اشتغال دانش‌بنیان خبر داد و گفت: این سامانه با هدف شبکه‌سازی و به هم‌رسانی نقش آفرینان مختلف اکوسیستم نوآوری در هر استان با محوریت پارک‌های علم و فناوری اجرا خواهد شد.

به گزارش ایران اکونومیست، دکتر مصطفی صفدری رنجبر امروز در نشست رؤسای پارک‌های علم و فناوری با اشاره به جزئیات نظام ملی نوآوری و مشارکت نهادهای مختلف در تحقق اقتصاد دانش‌بنیان، افزود: دانشگاه‌ها، بانک‌ها و نهادهای سیاستگذار در تعامل و ارتباط با یکدیگر، نظام نوآوری را شکل می‌دهند تا در نهایت خلق ثروت و رفاه اجتماعی ایجاد شده و توسعه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفدری رنجبر، بازیگران نظام ملی نوآوری کشور را شامل دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و بنگاه‌های اقتصادی دانست و یادآور شد: در این بین پارک‌های علم و فناوری، دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها را به بنگاه‌ها وصل می‌کنند. 

وی کارکردهای پارک‌ها در نظام ملی نوآوری را گسترده دانست و گفت: ارتقای فناوری، تحقیق و توسعه، تولید و عرضه محصول، انتقال و اشاعه فناوری از جمله کارکردهای پارک‌ها است و از نظر عملکردی به عنوان ورودی یا زیرساخت نظام ملی نوآوری عمل می‌کنند. 

مشاور معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم خاطرنشان کرد: پارک ها در دنیا فقط برای تجاری سازی دستاوردها نیستند و نسل چهارم و پنجم پارک های علم و فناوری که پارک‌های کنونی هستند، می توانند شبکه نوآوری را به صورت منطقه ای یا استانی ایجاد کنند. 

وی به طرح "تانا" اشاره کرد و گفت: این طرح با نام کامل توسعه اکوسیستم نوآوری استان‌ها با هدف شبکه سازی و به هم رسانی نقش آفرینان مختلف اکوسیستم نوآوری در هر استان با محوریت پارک‌های علم و فناوری اجرا خواهد شد.

صفدری رنجبر افزود: هر پارک علم و فناوری باید یکبار رویداد "تانا" را برگزار کند. این رویداد، رویدادی یک روزه نیست و پیش رویداد و پس رویداد نیز برای آن در نظر گرفته شده است. جلسات هم فکری و هم اندیشی پس از رویداد و پیگیری تفاهم نامه ها و قراردادها از دیگر فعالیت های مهم بعد از رویداد "تانا" خواهد بود.

به گفته این مقام مسؤول، در واقع طرح "تانا" رویدادی برای توسعه زیست بوم نوآوری در استان هاست. 

صفدری رنجبر با اشاره به سامانه "نپفاد"، گفت: پایش، نوآوری، فناوری و اشتغال دانش‌بنیان توسط این سامانه انجام می‌شود. پایش مستمر، متوازن و برخط عملکرد نقش آفرینان مختلف برای پیشبرد نظام ملی نوآوری بسیار مهم است. 

در این نشست همچنین دکتر خیرالدین، معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم ضمن نتیجه گیری و تاکید بر ارتباط مستمر پارک های علم و فناوری شهرهای مختلف با استانداری‌ها و ضرورت هم افزایی بین نهادهای مختلف از جلسه‌ای با مسؤولان دانشگاه پیام نور برای رایزنی در مورد استفاده از فضاهای آموزشی این دانشگاه در راستای تبدیل آنها به مراکز رشد با مشارکت پارک‌ها خبر داد و گفت: قرار شده با همکاری پارک‌های دانشگاهی یا استانی در این فضاها پارک تاسیس شود تا هم شرکت‌ها و هم واحدهای فناور در این محل مستقر شوند. 

وی ادامه داد: دانشگاه پیام نور یک میلیون و ۳۴۰ هزار متر مربع فضای سرپوشیده دارد که اکثرا خالی و قابل استفاده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: نشست روسای پارکهای علم و فناوری ، شرکت‌های دانش‌بنیان ، تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان پارک های علم و فناوری نظام ملی نوآوری دانش بنیان پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۵۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین

با انتشار فراخوان مشترک از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور دعوت شد تا جهت رفع چالش‌های حوزه‌های توانبخشی با هدف کاهش چالش‌های معلولان تحت پوشش سازمان بهزیستی ایده‌های خود را ارائه دهند.

به گزارش ایسنا، دبیرخانه برنامه ملی آبادیران از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور، اساتید و نخبگان برای ارائه راه‌حل‌های فناورانه و نوآورانه در راستای رفع نیازهای فناورانه سازمان بهزیستی کشور دعوت به عمل آورد.

در این فراخوان از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور خواسته شده است تا در حوزه‌های ۴۲ گانه طرح‌ها و ایده‌های خود را ارائه دهند.

برخی از این حوزه‌ها به این شرح است:

۱-نوآوری و فناوری‌های روزآمد و کاربردی تجهیزات توانبخشی و کمک توانبخشی مانند پانسمان‌های مرطوب، ویلچر، بالابر، تخت، عصا، سمعک، دستگاه‌های برجسته‌نگار، پروتزهای دست و پا و پنجه کربنی، تشک‌های طبی، پوشاک بهداشتی برای استفاده معلولان جسمی حرکتی، نابینا، ناشنوا و سالمندان.؛

۲-نوآوری و فناوری‌های نوین روزآمد و کاربردی برای بهبود کیفیت انواع معلولیت‌ها با استفاده از اینترنت اشیاء؛

۳-تجهیزات هوشمند مدرن برای مسکن معلولین مانند بالابرها، دستگیره‌ها، وسایل آشپزخانه و حمام متناسب با معلولان جسمی حرکتی؛

۳-تجهیزات ویژه و خاص وسایل نقلیه چون مناسب‌سازی تجهیزات اتومبیل شخصی، اتوبوس، مترو، قطار و کشتی معلولین جسمی، حرکتی، ناشنوا و نابینایان؛

۴-نرم و سخت افزارهایی با قابلیت هوشمندسازی استفاده از موبایل، رایانه برای معلولین ناشنوا، نابینا؛

۵-وسایل و تجهیزات نرمشی و ورزشی و تفریحی؛

۶-وسایل، تجهیزات و تکنولوژی‌های آموزشی برای ارائه خدمات آموزشی و مهارت آموزی؛

۷-نوآوری و فناوری‌های نوین، روزآمد و کاربردی، وسایل، تجهیزات، تکنولوژی و نرم‌افزارهای بازی‌های فیزیکی و مجازی؛

۸-نوآوری و فناوری‌های مراقبتی و حفاظتی چون سنسور، دوربین‌های هوشمند؛

۹-خلق نوآوری‌های اجتماعی که به اشتغال و کارآفرینی جامعه هدف بینجامد؛

۱۰-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور در زمینه شناسایی و توسعه ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه اشتغال خانگی جامعه؛

۱۱-تجمیع، شبکه‌سازی محصولات تولیدی بانوان سرپرست خانواده و تجاری‌سازی ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه اشتغال کوچک و متوسط؛

۱۲-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در کمک به ترسیم و استعدادیابی مسیر برنامه رشد دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۳-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه تولید محصولات محلی جامعه تحت ‌پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۴-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های مکانی؛

۱۵-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در ترسیم و استعدادیابی مسیر برنامه دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۶-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه تولید محصولات محلی جامعه تحت پوشش بهزیستی؛

۱۷-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت ایجاد و تقویت نمایشگاه‌های فصلی و دائمی؛

۱۸-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در تجمیع و ساماندهی محصولات کسب و کارهای کوچک و متوسط جامعه تحت پوشش بهزیستی؛

۱۹-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت خلق و ایجاد شتابندهنده نوآورانه در حوزه اشتغال و کارآفرینی؛

۲۰-ایجاد نوآوری، فناوری‌های نوین و خلاقانه شتابدهنده دانش‌بنیان؛

۲۱-بهبود کیفیت و نحوه ساخت مسکن و ساختمان و اماکن؛

۲۲-الگو و مدل جدید و جایگزین نوآورانه و فناورانه تهیه و تعمیر و ساخت سازه‌های مدرن مسکن و اماکن؛

۲۳-نوآوری و فناوری‌های نوین اطلاعاتی و ارتباطی موبایلی، تبلت و لپ‌تاپ؛

۲۴-نوآوری و فناوری‌های دانش‌بنیان مورد استفاده حضوری و غیرحضوری در کتابخانه‌های عمومی و موزه‌ها؛

۲۵-نوآوری و فناوری‌های دانش‌بنیان مورد نیاز مناسب‌سازی شده ایاب و ذهاب اماکن و معابر خصوصی؛

۲۶-نوآوری در ایجاد طرح‌های اشتغال پایدار خرد و خانگی جامعه؛

۲۷-نوآوری و فناوری‌ شتابدهنده پذیرش و اقدامات حقوقی و قضایی.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای