Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان تهران، محمد نصیری در جلسه کمیته فرزند خواندگی استان تهران که با حضور سمانه زمانی سرپرست بهزیستی استان تهران، فاطمه ارزانیان سرپرست معاونت امور اجتماعی بهزیستی استان تهران، کارشناسان مسئول ستاد استان و شهرستانهای تهران، شمیرانات، ری و شهریار برگزار شد، شرکت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه کارشناسان به تشریح فعالیت‌های دفتر شبه خانواده و روند واگذاری کودکان پرداخته و مباحثی را مطرح کردند.

معاون امور اجتماعی بهزیستی کشور در این جلسه با تشکر از پیگیری‌های کارشناسان حوزه فرزندخواندگی بهزیستی استان تهران بیان داشت: باید پرونده‌های کودکان مقیم مراکز شبه خانواده در دو ماه آینده پایش شده تا شرایط بهتر و پایداری برای آنان برقرار و ایجاد شود.

محمد نصیری در ادامه خاطر نشان کرد: با توجه به شرایط موجود در جامعه و استان تهران، افزایش تعداد مراکز شبه خانواده استان ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه مراکز شبه خانواده نباید مبتنی بر دریافت یارانه از سازمان بهزیستی باشند گفت: بقای مراکزی که ماندگاری خود را منوط به دریافت یارانه می‌دانند، به صلاح نیست و باید این نگاه به نفع کودکان، تغییر یابد.

سرپرست معاونت امور اجتماعی بهزیستی استان تهران نیز در این جلسه گفت: در جلسات کمیته فرزندخواندگی از نماینده مراکز شبه خانواده به دلیل آشنایی با روحیه فرزند جهت واگذاری به بهترین خانواده متناسب با شرایط فرزند، دعوت به عمل خواهد آمد.

فاطمه ارزانیان افزود: با عنایت به رویکرد این معاونت به منظور کاهش فرآیند زمانی فرزندان به متقاضیان، در صدد هستیم با دادستان استان در راستای تسهیل شرایط فرزندخواندگی و صدور حکم امین موقت جلسه مشترکی داشته باشیم.

در این جلسه تعداد ۱۸ فقره پرونده کودکان قابل واگذاری به متقاضیان، به بحث و بررسی گذاشته و تصمیمات متناسب و کارشناسی در مورد هر یک، اتخاذ گردید.

کد خبر 5464700 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: بهزیستی فرزندخواندگی محمد نصیری شهرداری تهران شورای شهر تهران آلودگی هوا سازمان تامین اجتماعی شهر تهران گرد و خاک شرکت کنترل کیفیت هوای تهران پلیس راهور گردشگری غلامحسین محسنی اژه ای قوه قضاییه تصادفات رانندگی سرقت سازمان هواشناسی بهزیستی استان تهران مراکز شبه خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۶۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟

نرجس خاتون اسعدی خلیلی، گفت: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی چون ارتقای سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.

وی با بیان اینکه این سازمان پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت، نسبت به تحت پوشش قرار دادن تمام خانواده‌های نیازمند دارای فرزند دو قلو و بیشتر پشت نوبت دریافت خدمات اقدام کرد، ادامه داد: در حال حاضر ۴۱ هزار و ۵۰۰ خانوار دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره حمایت‌هایی که از سوی سازمان بهزیستی به این خانواده‌ها ارائه می‌شود؟ تصریح کرد: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری، در حال حاضر حدود ۴۱ هزار خانواده‌ دارای فرزند دوقلو در دهک درآمدی ۱ تا ۵ تحت پوشش سازمان هستند.

وی ادامه داد: همچنین خانواده‌های دارای فرزندان سه قلو و بالاتر در دهک درآمدی ۱ تا ۷ نیز تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گرفته‌ و از خدمات بهره‌مند می‌شوند.

اسعدی خلیلی خاطرنشان کرد:  این خانوارها از مستمری ماهیانه برخوردار بوده و همچنین خدمات غیر مستمر به خانواده های دارای فرزند چند قلو نیز ارائه می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به خدمات غیرمستمر به خانواده‌های دارای فرزند چندقلو تصریح کرد: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نسبت به ثبت اطلاعات کودکان واجد شرایط دریافت شیرخشک در سامانه سلامت وزارت بهداشت (جهت دریافت شیرخشک رایگان) اقدام می‌کند.همچنین این خانواده‌ها از کمک هزینه ودیعه مسکن، وام اشتغال و خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند می‌شوند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • اجرای طرح خانواده میزبان در فارس