Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم انلاین اصفهان؛

حجت الاسلام و المسلمين جعفري رييس کل دادگستري استان در تشريح اقدامات انجام شده در زمينه ساماندهي و نظارت بر کالاهای تعیین تکلیف نشده در انبارهای سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و مشخص شدن وضعیت کالاهای رسوبی انبارهای گمرکی در سال گذشته بيان داشت: در خصوص یکی از عمده ترین مسايل و مشکلات این سازمان مبنی بر کمبود فضا، با ارجاع امر به کمیسیون هماهنگی مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اصفهان مصوباتي تصويب و عملیاتی شد و در اسفند ماه نيز پس از بازدید معاون محترم دادستان کل کشور از محل انبارهای مذکور، دستورات مقتضی خاصه در ارتباط با وسایل نقلیه، کالاهای لوکس و ماینرها توسط ایشان صادر شد که اجرایی شدن آن با قید فوریت در دستور کار دستگاه قضايي استان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وي افزود: صدور دستورات جهت رفع مشکل گمرکی و واگذاری برخی از اقلام صنعتی تحت عنوان کالاهای متروک به کارخانجات جهت راه اندازی خط تولید در راستای عمل به فرامین مقام معظم رهبری در سال حمایت از تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها، نظیر شرکت سیمان سپید فرداد ساوه، شرکت آتار نور هوشمند، شرکت سامیار صنعت زاگرس، شرکت قائم الرضا، شرکت ذوب آهن اصفهان و شرکت سروستان سپاهان از دیگر اقدامات انجام شده در این مدت بوده است.حجت الاسلام و المسلمين جعفري ادامه داد: پیگیری و حمایت ویژه از راه اندازی سیستم صدور قبض انبار الکترونیکی بلافاصله پس از تحویل اقلام توسط کاشفین در محل انبارها و انجام فرایند تشکیل پرونده به روز و تعیین تکلیف کالاهای ارجاع شده مشمول قانون سازمان، تعیین تکلیف بخش اعظمی از کالاهای متروکه اعلام شده و کالاهای رسوبی و ضبطی گمرکات، استخراج وضعیت 350 فقره پرونده موضوع آرای محکومیت در سطح استان بعد از ابلاغ به واحد های قضایی و تعزیرات، تعیین تکلیف بخش اعظمی از کالاهای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) که طی دو سال اخیر مسکوت مانده بود نیز از جمله مواردی است که در کارگروه نظارت بر اجرای احکام پرونده های قاچاق موضوع دستورات ویژه و مصوبات اجرایی قرار گرفته است.رييس کل دادگستري استان در بخش ديگري از سخنانش در خصوص اقدامات ستاد پیگیری اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی استان در سال 1400 اظهار داشت: اين ستاد در سال گذشته 11 جلسه و 67 مصوبه داشت و اهم نتايج حاصل از اقدامات اين ستاد تثبیت بالغ بر 10.000 فرصت شغلی از طریق پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی و جلوگیری از تعطیلی 7 کارخانه و 11 کارگاه در سطح استان، مدیریت دو مورد از بزرگ ترین پرونده های اقتصادی کشور مربوط به شرکت پلی اکریل و پتروشیمی اصفهان و ایجاد ثبات مدیریتی پس از 9 سال و اداره شرکت ها بر اساس قانون تجارت و پیگیری وصول ۳ هزار میلیارد ریال بدهی معوق بانکی و ترتیبات وصول ۲ هزار میلیارد ریال فرار مالیاتی در ذیل کمیته های فرعي آن بوده است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: دادگستری استان اصفهان حجت الاسلام والمسلمین جعفری اموال تملیکی و گمرک تعیین تکلیف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۶۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۶۹ هزار شغل در استان اصفهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان، یکی از برنامه‌های اساسی دولت سیزدهم را برنامه‌ریزی در حوزه اشتغال برشمرد وگفت: دولت سیزدهم با طراحی برنامه جامعی به عنوان «زیست بوم ملی اشتغال» ۱۰ مولفه اساسی بازار کار از جمله آموزش، اطلاع رسانی، تأمین مالی و تسهیلات، صدور مجوز‌ها و تسهیل فرآیند صدور مجوز‌ها را در قالب سامانه رصد اشتغال برنامه‌ریزی کرد.
میثم مداحی با بیان اینکه هر دستگاهی موظف به ارائه خدمات در راستای فراهم کردن زمینه اشتغال است، افزود: بیش از ۱۲۰ هزار خدمت به همت دستگاه‌های اجرایی استان در سال گذشته اجرا و ۶۹ هزار فرصت شغلی هم فراهم شده است.
وی طراحی سامانه جستجوی شغل را یکی دیگر از خدمات دولت سیزدهم دانست و گفت: همرسانی کارجو و کارفرما یکی از مشکلات اصلی در زمینه اشتغال بود، و با راه اندازی سامانه جستجو این مشکل برطرف شد.
وی با بیان اینکه ۲۸ هزار فرصت شغلی از طریق سامانه جستجوی شغل در استان اصفهان ثبت شده است، افزود: ۱۶ هزار مورد از این فرصت‌های شغلی در سال ۱۴۰۲ ثبت شده است.
وی ادامه داد: ۱۲ هزار کارجو که بدنبال شغلی مناسبی بودند در این سامانه ثبت نام و ۷ هزار نفر از آنها با استفاده از این فرصت مشغول به‌کار شدند.
مداحی همچنین با اشاره به تسهیل صدور مجوز مشاغل خانگی به عنوان یکی دیگر از خدمات اضافه کرد: بیش از چهار هزار و ۵۰۰ مجوز در این حوزه در ۵۲۶ رشته سال گذشته صادر شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان گفت: اعتبار اشتغال مجموعه مشاغل خانگی در سال ۱۴۰۲ چهار برابر سال‌های گذشته بود و برای هزار و ۵۰۰ نفر در حوزه مشاغل خانگی در استان اصفهان شغل فراهم شد.
وی با اشاره به اینکه نرخ بیکاری سال گذشته در استان اصفهان به کمترین میزان خود در سال‌های اخیر رسیده است، ادامه داد: اقدامات زیست بوم ملی و رصد اشتغال و همچنین تسهیلات تبصره‌های مختلف ۱۶، ۱۸ و روستایی و عشایری به کاهش نرخ بیکاری منجر شده است.
یک میلیون و ۹۰ هزار نفر کارگر بیمه شده در استان اصفهان زندگی می‌کنند.

دیگر خبرها

  • فرصت برای تعیین تکلیف املاک ادارات کرمان
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان
  • تحقق ۶۹ هزار شغل در استان اصفهان
  • ضرورت تعیین تکلیف پرونده‌های محکومان به قصاص در کردستان
  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • تشکیل ۵۰۶ فقره پرونده با موضوع سلاح و مهمات در دادگستری استان کرمان
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود
  • بررسی پرونده‌ها و کالاهای موجود در انبار مرکزی اموال تملیکی گیلان