Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌اکبر صفایی روز دوشنبه در خصوص اعلام جزییات امضای سند همکاری دریایی بین ایران و قطر در پاسخ به خبرنگار ایرنا، گفت: سه فروند شناور مسافری و لندیگراف در رابطه با تبادلات تجاری، ارتباطات مسافری و خودرویی بین ایران و قطر آماده شده که می توانیم با استفاده از آنها روزانه بیش از چهار هزار نفر را از طریق دریا به کشور میزبان جام جهانی ۲۰۲۲ منتقل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: همچنین در حال ظرفیت سازی جدید با استفاده از شناورهای کروز در اختیار سرمایه گذاران ایرانی هستیم که با توجه به نیاز کشور قطر توان خدمت رسانی در راستای استفاده از ظرفیت های جام جهانی را افزایش دهیم.

صفایی یادآور شد: در راستای سیاست های دولت سیزدهم و سفر رییس جمهور به کشور قطر از ماه ها قبل برنامه ریزی هایی برای امضا توافقنامه دریایی و بندری انجام شد و در نهایت در سفر اسفند ماه سال گذشته آیت الله رییسی به قطر این سند به امضا رسید.

وی گفت: امروز نیز در جریان سفر ۲ روزه وزیر حمل و نقل و ارتباطات کشور قطر به جزیره کیش اسناد همکاری نحوه اجرای این توافقنامه به امضا رسید که براساس این توافقات حرکت شناورهای باری و مسافری و لنج ها به قطر با شرایط و استانداردهایی آزاد شد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی یادآور شد: از فردا با همکاری استانداران، تعاونی لنج داران و فرماندران سه استان جنوبی هرمزگان، بوشهر و خوزستان نحوه تردد این شناورها را برنامه ریزی خواهیم کرد.

وی افزود: با تردد دریایی برای انواع شناورها در مسیر قطر رونق اقتصادی ویژه برای مردم ساحل نشین و تعاملات تجاری بین ۲ کشور فراهم می شود.

صفایی با بیان اینکه بدون شک نیازهای کشور قطر در ایام برگزاری جام جهانی فوتبال افزایش پیدا می کند و آسان ترین، ارزان ترین و ایمن ترین روش پشتیبانی از قطر و مهمانان آن به حمل و نقل دریایی خواهد بود اظهار داشت: این سازمان به دنبال آماده سازی تمامی زیرساخت ها برای خدمت رسانی در ایام جام جهانی برای مسافران ایرانی و برخی گردشگران خارجی است.

امروز دوشنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ جمهوری اسلامی ایران و دولت قطر در راستای توسعه همکاری ها در حوزه حمل و نقل هوایی و جام جهانی ۶ سند و توافقنامه امضا کردند؛ این اسناد شامل سند فارسی توافق نامه امضا شده در سفر رییس جمهوری اسلامی ایران به قطر، سه سند توسعه همکاری های مشترک بین ایران و قطر در حوزه های حمل و نقل هوایی و یک سند همکاری حمل و نقل دریایی، و صورتجلسه مفاد همکاری های مشترک در پشتیبانی از جام جهانی قطر است.

وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی و وزیر حمل و نقل و ارتباطات قطر امضاکنندگان سند فارسی و صورتجلسه همکاری های مشترک در پشتیبانی از جام جهانی بودند و سه سند همکاری حمل و نقل هوایی توسط رییس سازمان هواپیمایی ۲ کشور و سند همکاری در خصوص همکاری های حمل و نقل دریایی نیز توسط روسای سازمان های بنادر ۲ کشور به امضا رسید.

جزیره کیش از روز یکشنبه ۲۱ فروردین ماه میزبان وزیران راه ۲ کشور ایران و قطر بود و مذاکرات مربوط به امضای این توافقنامه ها عصر روز گذشته در یک جلسه نهایی شد و در خصوص همکاری های مناطق آزاد مذاکراتی نیز انجام شده که در سفرهای آتی مسوولان قطر به ایران امضا خواهد شد.

این سفر در پی دستور ویژه آیت‌الله‌ رئیسی‌ رییس جمهور کشورمان برای بهره‌گیری از ظرفیت گردشگری جام جهانی قطر و همچنین پیگیری دیدار وزیر راه و شهر سازی کشورمان با وزیر حمل و نقل و ارتباطات دولت قطر در جریان سفر آیت الله رییسی به کشور قطر برنامه ریزی شده بود.

وزیر حمل و نقل و ارتباطات دولت قطر و وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی و هیات همراه آنان روز دوشنبه از طرح درحال احداث پایانه مسافری جدید فرودگاه بین المللی جزیره کیش، بندرگاه مسافری و تجاری، استادیوم فوتبال و استخر دهکده المپیک بازدید کردند.

آبان ماه امسال قطر میزبان مسابقات جام جهانی فوتبال است با توجه به نزدیکی کیش به این کشور استفاده از این فرصت از بهمن ماه سال ۱۳۹۹ در دستور کار سازمان منطقه آزاد کیش قرار گرفته و در این راستا مقرر شده ۵۲۰ میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت های ورزشی جزیره کیش از جمله استانداردسازی ۲ زمین چمن و احداث سه زمین دیگر تا مرداد ماه امسال هزینه شود.

همچنین این جزیره برای بهره‌گیری از جام جهانی ۲۰۲۲ قطر دارای ظرفیت هایی همچون ۵۲ هتل با ۱۹ هزار تخت، یک فرودگاه بین المللی با ظرفیت پذیرش حدود ۲ میلیون مسافر در سال، بندرگاه به وسعت ۱۱۰ هکتار با امکان ارایه خدمات مختلف مسافری و باری با اسکله با ظرفیت پذیرش شناورهای ۱۲ هزار تنی است.

فاصله جزیره کیش تا قطر ۲۷۰ کیلومتر است که مدت زمان مسافرت از این جزیره به دوحه با هواپیما حدود ۴۰ دقیقه و با کشتی پنج تا ۶ ساعت است.

برچسب‌ها کیش قطر جمهوری اسلامی ایران جام جهانی فوتبال سازمان منطقه آزاد کیش سازمان بنادر و دریانوردی هرمزگان دوحه جام جهانی ۲۰۲۲ قطر جام جهانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کیش قطر جمهوری اسلامی ایران کیش قطر جمهوری اسلامی ایران جام جهانی فوتبال سازمان منطقه آزاد کیش سازمان بنادر و دریانوردی هرمزگان دوحه جام جهانی ۲۰۲۲ قطر جام جهانی وزیر حمل و نقل و ارتباطات جمهوری اسلامی ایران و قطر سند همکاری جزیره کیش همکاری ها جام جهانی کشور قطر ۲ کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۸۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر

ایسنا/خوزستان مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه در ۱۰ سال اخیر موردی از انتقال محلی بیماری مالاریا در استان خوزستان مشاهده نشده است، از حذف این بیماری در استان خبر داد.

همایون امیری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ۲۵ آوریل روز جهانی مالاریا اظهار کرد: سازمان جهانی بهداشت با نامگذاری روزی به نام روز جهانی مالاریا، بر مبارزه جمعی و آگاهانه با هدف جهانی عاری از مالاریا، تاکید می‌کند. شعار سازمان جهانی بهداشت برای روز جهانی مالاریا در سال ۲۰۲۴، «پیاده‌سازی استراتژی‌های جدید و اقدامات نوآورانه در حذف مالاریا به ویژه در مناطق محروم » تعیین شده است.

 مالاریا یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌های عفونی شناخته شده در جهان است و هنوز در بسیاری از کشورها از مشکلات مهم بهداشتی است. انگل این بیماری توسط نیش پشه‌های آنوفل آلوده، از فرد بیمار به فرد سالم منتقل و موجب بروز بیماری می‌شود. پشه آنوفل بومی ایران است.

وی با بیان اینکه در تمام مناطق کشور، گونه‌های مختلف این پشه وجود دارد، گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان بیشترین موارد مالاریا بومی کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مهمترین علائم بیماری شامل تب، لرز، تهوع و استفراغ، خستگی و رنگ پریدگی است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان افزود: با توجه به اهمیت این بیماری، بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران برنامه حذف مالاریا را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

امیری گفت: در خوزستان با انجام اقداماتی مانند بیماریابی فعال، اجرای نظام مراقبت سندرمیک و اجرای مراقبت حشره‌شناسی، در ۱۰ سال اخیر هیچ موردی از «انتقال محلی» بیماری مالاریا مشاهده نشده و همه بیماران شناسایی‌شده، در خارج از خوزستان آلوده شده‌اند و این روند موجب شده است خوزستان به هدف حذف مالاریا دست یابد.

وی بیان کرد: بیماریابی فعال در جمعیت‌های هدف به منظور پیشگیری از انتقال بیماری انجام می‌شود و پرسنل بهداشت علاوه بر اینکه در طول ماه در مناطق مختلف کار شناسایی این بیماری را از طریق نمونه‌گیری از افراد مشکوک و بررسی آب‌های راکد رصد می‌کنند، در صورت شناسایی یک فرد مبتلا، اخذ نمونه از اطرافیان وی و همچنین درمان و پیگیری مبتلایان را نیز بر عهده دارند.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان گفت: تمامی مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت آمادگی ارائه خدمات بیماریابی و درمان مالاریا را دارند. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد
  • ایران برای ایجاد یک پایگاه دائمی در دریای سرخ تلاش می‌کند
  • برنده پلی‌آف آخرین مسافر آسیایی جام‌جهانی / افغانستان و قرقیزستان به‌دنبال کسب سهمیه پنجم
  • کمک ۵۳۶ تنی آرد روسیه به افغانستان
  • سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر