Web Analytics Made Easy - Statcounter

​مومنی گفت: کل کمک های مردمی در سال گذشته ۳۴۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده که نسبت به مشابه سال گذشته ۶۸ درصد رشد داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از دیار آفتاب؛ مومنی مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی امروز در نشست خبری با بیان اینکه ۴۶ هزار خانوار تحت حمایت دائمی کمیته امداد استان مرکزی هستند، گفت: در سال گذشته با اقدامات حمایتی و رویکرد توانمند سازی این مجموعه ۴ هزار خانوار که حداقل درآمد اداره کار را داشتند خودکفا و توانمند شدند و با توجه به شرایط، ۴ هزار خانوار دیگر به این مجموعه اضافه شدند که در مجموع پرداخت مستمری به این ۴۶ هزار خانوار ماهیانه ۲۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از سال گذشته ساخت ۲ هزار و ۹ واحد مسکونی را شروع کردیم که ۱ هزار و ۳۳۵ واحد آن تکمیل شده و در خرداد ماه تحویل داده می شود و ۴۹۲ واحد در سال گذشته تحویل داده شده و ۴۳۲ واحد دیگر مسکن ملی در شهر مهاجران است ولی در روستاها نیازمند مسکن نداریم ولی نیازمند بازسازی داریم.

مومنی ادامه داد: یکی از رویکردهای کمیته امداد انجام کار مردم توسط خودشان است که در این راستا ۳۲۰ مرکز نیکوکاری راه اندازی شده و کمک های این مراکز که ۱۶۱ میلیارد تومان بوده، خودشان بین نیازمندان توزیع کردند و کمیته امداد تنها بر روند توزیع آن نظارت می کند.

وی تصریح کرد: برنامه سال گذشته واگذاری ۱۴ هزار پرونده به مراکز نیکوکاری بوده که امسال برنامه داریم کل سالمندان که ۲۸ هزار پرونده است را واگذار کنیم و با نظرسنجی میزان رضایتمندی پرونده هایی که واگذار شده اند مطلوب است.

مدیرکل کمیته امداد استان گفت: کمیته امداد استان مرکزی رتبه اول ایران مهربان را در بین کمیته های امداد کشور کسب کرده و در سال گذشته یتیمی در سطح استان نداشتیم که حامی نداشته باشد به طوری که ۱ هزار و ۸۱۷ یتیم و ۴ هزار و ۸۱۴ محسنین داریم که در سال گذشته ۵۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به حدود ۶ هزار و ۶۳۱ نفر پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۸ هزار و ۱۱۰ اشتغال در استان مرکزی ایجاد شد، گفت: بازرسین کمیته امداد ماهی یک مرتبه از مشاغل سرکشی می کنند که بیش از ۹۶ درصد از اشتغال ها تاکنون پایدار بوده است و حدکثر مبلغ وام یکصد میلیون تومان و حداقل آن ده میلیون تومان است. در مجموع ۱۷ هزار اشتغال زایی انجام شده که تحت نظارت کارشناسان امداد هستند و حتی برای بازاریابی آنها نیز اقدام می کنند و بنا داریم بازارچه های محصولات را در پارک های شهر راه اندازی کنیم. لازم به ذکر است کل مبلغ وام قرض الحسنه پرداخت شده ۲۱۹ میلیارد تومان بوده است.

مومنی اضافه کرد: در راستای طبخ و توزیع غذای گرم و افطاری ساده در ماه مبارک رمضان، سال گذشته ۱۵۲ آشپزخانه در سطح استان راه اندازی کردیم که ۲ میلیارد تومان کمک به آنها ارائه شد و امسال نیز ۱۹۸ آشپزخانه راه اندازی شده که ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به آنها کمک خواهیم کرد.

وی گفت: هر افطاری ۱۵ هزار تومان هزینه دارد که تاکنون ۱۰ هزار افطاری توزیع شده و همچنین در سال گذشته ۱۴۶ هزار و ۵۱۰ پرس غذای گرم در ماه رمضان توزیع شد که امسال نیز تاکنون ۱۳۰ هزار پرس توزیع شده و ۵ هزار و ۸۰۰ نفر در توزیع غذاها کمک کردند که ۴ هزار نفر از آنها از جهادگران بسیجی بوده است.

مدیرکل کمیته امداد استان با اشاره به میزان کمک های مردمی در سال گذشته، گفت: کل کمک های مردمی در سال گذشته ۳۴۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده که نسبت به مشابه سال گذشته ۶۸ درصد رشد داشته است.

مومنی با اشاره به حمایت های کمیته امداد از دانش آموزان و دانشجویان نیازمند، گفت: ۱۱ هزار و ۲۷۱ دانش آموز و ۷۱۷ دانشجو از حمایت های کمیته امداد در استان بهره مند می شوند که در سال گذشته ۳۰۱ دانش آموز ترک تحصیل کردند که با همت و تلاش ۱ هزار و ۸۲۱ رابط فرهنگی کمیته امداد در استان همه آنها به جز ۳ نفر به تحصیل بازگشتند و سعی داریم آن ۳ نفر را نیز برگردانیم.

وی اظهار داشت: صندوق امداد ولایت تنها صندوقی است که تحت نظر بانک مرکزی تا ۱۰ میلیون تومان وام بدون کارمزد پرداخت می کند و تاکنون ۱۰۳ میلیارد تومان وام پرداخت شده که ۶ هزار و ۹۰۶ فقره بوده است.

مومنی ادامه داد: مبلغ جمع آوری زکات سال گذشته در استان مرکزی ۴۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان بوده و در سالجاری زکات فطریه توسط مراکز پیش بینی شده کمیته امداد در سطح شهر جمع آوری می شود و برنامه ریزی شده که در سریع ترین زمان به نیازمندان توزیع شود.

مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی اضافه کرد: در سال گذشته بین تمام ۴۶ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد بسته های معیشتی توزیع شدو امسال نیز سعی داریم به کلیه آنها ارائه کنیم که ارزش هر بسته معیشتی ۵۰۰ هزار تومان است.

وی در پایان با دعوت از مردم برای اهدای کمک های خود به کمیته امداد جهت توزیع میان نیازمندان، خاطرنشان کرد: شماره کارت جهت کمک های مردمی ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۰۶۱۴ است و همچنین کد دستوری *۸۸*۷۷*۸۶# و یا ارسال عدد ۱ به سرشماره ۳۰۰۰۳۳ می باشد و تلفن گویای این نهاد جهت کمک های مردمی ۳۳۸۸۰ است که به مناسبت ولادت با سعادت امام حسن(ع) افتتاح می شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیرکل کمیته امداد استان کمیته امداد استان مرکزی کمیته امداد میلیارد تومان کمک های مردمی میلیون تومان سال گذشته هزار خانوار راه اندازی تومان بوده ۱ هزار ۴ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۸۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، عباس اهرابی صبح سه شنبه در گفت و گو با رسانه ها اظهار کرد: در راستای تحقق شعار سال و به منظور ترغیب مددجویان معزز جهت مشارکت در احیای صنعت نوغان و توانمندسازی آنان، تعداد ۵ هزار جعبه نوغان بین مددجویان داوطلب پرورش کرم ابریشم در حال توزیع می باشد.

مدیر کل کمیته امداد گیلان، با بیان اینکه استان گیلان خاستگاه تولید ابریشم در ایران بوده است، عنوان کرد: این طرح به منظور ایجاد اشتغال پایدار برای روستائیان به منظور جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها، کمک برای حمایت صنعت نوغانداری و افزایش درآمد برای خانوارهای تحت پوشش اجرا می گردد.

اهرابی، اضافه کرد: برگزاری کلاس های مشاوره ای و انگیزشی، دوره های آموزشی فنی و توسعه پرورش کرم ابریشم، توسعه باغات توت با واگذاری نهال اصلاح شده رایگان و خرید مستقیم و تضمینی از کشاورزان به منظور قطع واسطه گری، از دیگر اقداماتی است که در این زمینه صورت می پذیرد.

وی، با تأکید بر اینکه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم به مددجویان از دیگر اقدامات کمیته امداد است، گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم از محل اعتبارات بانکی، اشتغال روستایی و اعتبارات صندوق اشتغال نیازمندان حداکثر تا مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان برای مددجویان فعال در زمینه نوغانداری اهداء می گردد.

اهرابی با اشاره به اینکه زنجیره کامل تولید در حوزه صنعت ابریشم در استان ایجاد گردیده است، تشریح کرد: تمامی مراحل خرید تضمینی پیله تر ابریشم از مددجویان، استفاده از قابلیت ها و پتانسیل های صنایع تبدیلی داخل استان به منظور تبدیل پیله تر به پیله خشک، استفاده از صنایع تکمیلی استانی به منظور تبدیل پیله خشک به نخ و تحویل نخ ابریشم به مددجویانی که در عرصه تولید فرش ابریشم فعال هستند با نظارت و حمایت کمیته امداد انجام می شود.

اهرابی، با بیان اینکه بسیاری از مددجویان کمیته امداد گیلان، استعداد و توانایی کار دارند اما شرایط و سرمایه کافی برای ایجاد شغل ندارند، اضافه کرد: توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان گیلان با ایجاد اشتغال پایدار همواره جزء برنامه‌ها و اولویت‌های کاری این نهاد است و بر این اساس کمیته امداد با پرداخت تسهیلات ارزان، آن‌ها را در مسیر خودکفایی قرار می‌دهد.

وی، حمایت از ترویج مشاغل و صنایع بومی استان را یکی از رسالت های کمیته امداد در حوزه اشتغال و خودکفایی عنوان کرد و افزود: خدمات مشاوره ای، اعطای تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان و اجرای طرح توسط این عزیزان با نظارت ۳ تا ۵ ساله جهت پایداری طرح از جمله حمایت های کمیته امداد در این بخش می باشد.

گفتنی است، در سال گذشته ۱۵۰ تُن پیله ابریشم توسط ۲ هزار مددجوی کمیته امداد استان به ارزش ریالی ۳۷ میلیارد تومان تولید شد.

کد خبر 6092733

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۶ درصدی کمک‌های مردمی به کمیته امداد
  • ایرانی‌ها سال گذشته چقدر صدقه دادند؟
  • رشد ۲۶ درصدی مشارکت های مردمی در کمیته امداد
  • ۳۶۰۰ نفر به جمعیت حامیان ایتام در قزوین افزوده شد
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • حمایت بیش از ۲۵۰۰ معلم اردبیلی از ایتام
  • ۲ هزار و ۳۵۷ معلم بوشهری حامی ایتام هستند
  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار