Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@03:05:22 GMT

اثرات نامطلوب آلودگی هوا در دوره بارداری

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۶۸۹۹۴

اثرات نامطلوب آلودگی هوا در دوره بارداری

به گزارش خبرنگار سرویس علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از هندوستان‌تایمز، نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد، قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا در دوران بارداری می‌تواند اثرات نامطلوبی بر کودکان داشته باشد.

قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا با افزایش خطر تولد نوزاد کم وزن، زایمان زودرس و خطر ابتلا به آسم در سنین بالاتر مرتبط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر این  موارد به دلیل تاثیر آلودگی هوا بر سرعت رشد و نمو جنین است. با این حال، هنوز روش‌های دقیقی که اثرات آلاینده‌ها را با جزئیات مشخص می‌کنند و نقش ژن‌های مرتبط با عملکرد ایمنی به طور کامل شناخته نشده است.

براساس پژوهشی که توسط دانشگاه تگزاس A&M انجام شد، قرار گرفتن در معرض آلودگی در دوران بارداری می تواند اثرات نامطلوب زیادی در نوزادان و کودکان داشته باشد که حتی می‌تواند تا بزرگسالی نیز ادامه یابد.

نتایج این مطالعه در مجله «Antioxidants» منتشر شد؛ ناتالی جانسون، دانشیار دانشکده بهداشت عمومی تگزاس A&M، می‌گوید: «این یافته‌ها می‌تواند به مکانیسم احتمالی اشاره کند که از طریق آن ذرات بسیار ریز می‌توانند بر عملکرد جفت و سلامت دوران بارداری تأثیر بگذارند. این امر نیاز به تحقیقات بیشتر در مورد نقش ژن‌ها در پاسخ‌های ایمنی و نحوه تعامل آن ژن‌ها با عوامل محیطی را برجسته می‌کند. این تحقیق همچنین اهمیت ایجاد استانداردهای بهداشتی برای آلودگی ذرات بسیار ریز را که به نظر می‌رسد اثرات جدی بر سلامت و رشد دوران بارداری و نوزادی دارد، تقویت می‌کند».

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آلودگی آلودگی هوا بارداری جنین نوزاد دوران بارداری آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۸۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلف زیر گوش وزارت بهداشت / داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم

دکتر زهرا عرب زاده گفت: شاید مکمل‌ها به انداره دارو‌ها اثرات سوء و اثرات درمانی نداشته باشند، ولی خرید مکمل‌ها از جایی غیر از داروخانه‌ها ممکن است مشکلاتی از جمله مغایرت ترکیبات روی جلد با محتویات مکمل و احتمال انقضای تاریخ مصرف را به وجود بیاورد.

دکتر زهرا عرب زاده، دکتر داروساز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در خصوص فروش دارو و مکمل‌ها در سایت‌ها و پیج‌های اینستاگرامی اظهار داشت: قوانین موجود در سازمان غذا و دارو مشخص کرده که فروش مواد دارویی و مکمل‌ها و کالا‌های سلامت محور باید فقط از طریق داروخانه‌های معتبر انجام شوند و خرید اینگونه کالا‌ها از سایت‌های مختلف که مجوز سازمان غذا و دارو را ندارند و داروساز نظارتی بر آن‌ها ندارد تخلف محسوب میشود.

وی افزود: من خود شاهد فروش آمپول‌های تزریقی در سکو‌های اینترنتی از جمله اینستاگرام بوده ام؛ توصیه ما این است که شهروندان با مشاهده این موارد حتما تخلف صورت گرفته را به سازمان غذا و دارو اطلاع دهند، چون کالا‌هایی که خارج از داروخانه‌ها به فروش میرسند ممکن است دارای برچسب اصالت کالا نباشند.

دکتر عرب زاده اشاره کرد: شاید مکمل‌ها به انداره دارو‌ها اثرات سوء و اثرات درمانی نداشته باشند، ولی خرید مکمل‌ها از جایی غیر از داروخانه‌ها ممکن است مشکلاتی از جمله مغایرت ترکیبات روی جلد با محتویات مکمل و احتمال انقضای تاریخ مصرف را به وجود بیاورد.

عرب زاده در ادامه گفت: دارو‌ها و مکمل‌ها برچسب اصالت وزارت بهداشت را دارا هستند و همچنین دارای کد و تاریخ انقضاء هستند که شهروندان برای اطمینان از تایید اصالت این کالا‌ها میتوانند کد کالای مورد نظر را در سامانه تی تک به آدرس (https://ttac.ir/) وزارت بهداشت که زیر نظر سازمان غذا و داروست چک کنند و از اصالت کالا مطمئن شوند.

وی در آخر تصریح کرد که باور‌های اشتباهی وجود دارد که مکمل‌ها ممکن است خواص تقویت کننده داشته باشند و جلوی بیماری‌ها را بگیرند، ولی در واقعیت مکمل‌ها بیشتر مناسب افرادی هستند که مشکلات سوء جذب دارند و نمیتوانند به صورت متنوع مواد غذایی مصرف کنند. ولی اکثر افراد به صورت سرخود و بدون نسخه پزشک اقدام به تهیه مکمل‌ها میکنند که توصیه میشود اگر تغذیه مناسب و متنوعی دارند و مشکل خاصی ندارند اقدام به تهیه مکمل بدون نسخه پزشک نکنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • مادران دارای ریسک بارداری بالا، در محیطی با هوای پاک سکونت کنند
  • نباید خطوط جوانی جمعیت را رد کنیم
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • هفته اول مه؛ از آلرژی های مزاحم تا اثرات ورزش بر سلول‌های بدن
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • اثرات مقاومت در آن سوی آتلانتیک
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت / داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم