Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@04:29:12 GMT

تشکیل «خانه احسان» در ۵ محله آسیب پذیر گلستان

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۶۹۸۴۴

تشکیل «خانه احسان» در ۵ محله آسیب پذیر گلستان

محمدمهدی سلمان زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: طرح «توسعه و تحول اجتماع محور محلات کم‌برخوردار» در پنج منطقه حاشیه شهر استان گلستان تحت عنوان «قرارگاه ۱۱۰ محله» در راستای تبدیل محلات کم‌برخوردار به محلات توانمند و کارآمد عملیاتی می‌شود.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گلستان از اجرای طرح «توسعه و تحول اجتماع محور محلات کم‌برخوردار» در همه استان‌ها خبر داد و افزود: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در این راستا ۱۱۰ محله آسیب‌پذیر در کشور را که دارای آسیب‌های اجتماعی هستند را به عنوان پایلوت انتخاب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سهم استان گلستان در این طرح پنج محله حاشیه شهر است که تحت عنوان «قرارگاه ۱۱۰ محله» بنا داریم اقداماتی را در راستای تبدیل محلات کم‌برخوردار به محلات با کودکان و نوجوانان و جوانان توانمند و کارآمد در عرصه‌های مختلف فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی در چشم‌انداز و افق ۱۴۰۴ عملیاتی کنیم.

سلمان زاده بیان کرد: در این طرح در وهله اول منطقه را پهنه‌بندی کرده و برای هر کدام مسئولانی از نیروهای مردمی انتخاب می‌کنیم که اشراف و اطلاعات کاملی نسبت به محله خود دارند.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گلستان اضافه کرد: در راستای این طرح، خانه به خانه و پلاک به پلاک، مشکلات و معضلات منطقه را احصا و اطلاعات و داده‌های لازم را به دست می‌آوریم تا متناسب با آن افراد نیازمند را شناسایی کرده و بتوانیم خدماتی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی انجام دهیم.

وی عنوان کرد: محور ما استفاده بهینه از ظرفیت گروه‌های مردمی فعال در منطقه است تا محلات را به وسیله خود مردم پشتیبانی کرده و آن‌ها را در عرصه‌های مختلف توانمند سازیم.

سلمان زاده ادامه داد: همچنین قرارگاهی تحت عنوان «خانه احسان» در آن محلات تشکیل می‌دهیم تا علاوه بر فراهم‌سازی بستری برای انجام برنامه‌ریزی‌ها و اجرای برنامه‌ها خود، مکانی برای مراجعات مردم باشد.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گلستان گفت: ستاد اجرایی فرمان امام (ره) برنامه‌ریزی کرده در بحث سلامت آن مناطق هم ورود کند تا موضوعات مربوط به غربالگری و پزشک خانواده را با همکاری هلال‌احمر انجام دهد.

سلمان زاده اضافه کرد: همچنین با همکاری بنیاد ۱۵ خرداد بنا داریم که کودکان زیر ۱۲ سال را که بیمار هستند و برای تامین نیازهای پزشکی و اقلام دارویی خود مشکل دارند را شناسایی و حمایت لازم از آن‌ها انجام شود.

کد خبر 5465047

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ره محرومیت زدایی ویروس کرونا بوشهر گرد و غبار کرمانشاه آلودگی هوا هفته هنر انقلاب اسلامی ماه رمضان 1401 مشهد آمار کرونا خراسان رضوی خطبه های نماز جمعه ماه مبارك رمضان انقلاب اسلامی هنر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام محلات کم برخوردار سلمان زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۹۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیم‌داری در طرشت به روش کدخدامنشی

همشهری آنلاین- حمیدرضا رسولی: دهه ۴۰ را باید عصر شکوفایی فوتبال در محله‌های پایتخت دانست. طرشت یکی از محله هایی بود که از همان دوره تاریخی به جایی برای کشف فوتبالیست‌های مستعد تبدیل شد و فوتبالیست های زیادی از زمین های خاکی این محله به باشگاه‌های بزرگ و اسم و رسم‌دار تهران راه پیدا کردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

محمدصادق لطفعلی‌خانی، فوتبالیست قدیمی طرشت، در باره روند عجین شدن فوتبال با تار و پود محله طرشت می گوید: «از اواخر دهه ۴۰ و همزمان با اوج‌گیری تب فوتبال در پایتخت، تیم های فوتبال یکی پس از دیگری در طرشت متولد شدند. مشعل نخستین تیمی بود که تشکیل شد و تیم های دیگر هم آرام‌آرام از راه رسیدند. تیم های زرین، کهن، دلاور، ستاره آبی، طوفان و ... از جمله تیم هایی بودند که نطفه آنها در زمین‌های خاکی گذاشته شد و جالب اینکه هر کدام از این تیم ها برای خودشان یک زمین خاکی داشتند.»

تشکیل تیم های فوتبال در زمین های خاکی طرشت و برپایی مسابقات محلی در دهه ۴۰ کار سهل و آسانی نبوده و با مصائب زیادی همراه بوده است. فوتبالیست های طرشتی قبل از شروع هر بازی، سنگ و کلوخ ها را با شن‌کش از داخل زمین جمع می کردند تا همه چیز برای برپایی یک مسابقه محلی مهیا شود و تماشاگران دور تا دور زمین خاکی حلقه بزنند.

لطفعلی‌خانی معتقد است داستان شکل گیری تیم های فوتبال طرشت هیچ شباهتی با روند تشکیل تیم های فوتبال در سایر محله های تهران نداشت: «ایجاد زمین های خاکی و حتی تشکیل تیم های فوتبال با سنت های قومی و قبیله ای طرشت ارتباط تنگاتنگی داشت. یکی از سنت های رایج این بود که دوستان و همسایه ها یا اقوام دست به دست هم می دادند و یک تیم فوتبال تشکیل می دادند. به طور مثال، تیم ستاره آبی را پسرعموها تشکیل دادند و تیم کهن را پسر سرایدار مدرسه به اتفاق دوستانش راه انداخت. ارتباطات فامیلی گاهی در خلال مسابقات محلی خودش را نشان می داد و هر طایفه ای تیم خودش را تشویق می کرد، اما دورهمی اهالی طرشت در زمین های فوتبال، فارغ از هر نتیجه‌ای که حاصل می شد دلچسب بود.»

تیم‌داری یکی از سنت‌های فوتبال‌دوستان طرشتی در سال‌های دور بوده است. رسم بر این بوده که بزرگان محله مسئولیت سرپرستی تیم ها را بر عهده می گرفتند و زمان و مکان مسابقات محلی را انتخاب می کردند. نظم در برپایی مسابقات و وجود زمین های خاکی متعدد، آرام‌آرام طرشت را به یکی از کانون های مهم فوتبال در پایتخت بدل کرد و مسابقات دوره ای بسیاری در این محله انجام می شد.

لطفعلی‌خان می گوید: «جام های زیادی مثل جام رمضان و پول کاپ در طرشت برگزار می شد و در تعطیلات و تابستان که فصل رونق فوتبال در محله ها بود هم مسابقاتی برگزار می شد. قبل از شروع مسابقات، فوتبالیست های جوان برای خرید کفش و لباس ورزشی به امیریه و منیریه می رفتند و این گونه بود که شور فوتبال، زندگی در طرشت را تحت تاثیر قرار می‌داد.»

زمین های خاکی محله طرشت با گذشت زمان یکی پس از دیگری تخریب شدند و از چند زمین خاکی معروف این محله فقط زمین شهدای طرشت باقی مانده که آن هم به مجموعه ورزشی با زمین چمن فوتبال تبدیل شده است.

کد خبر 846642 برچسب‌ها همشهری محله فوتبال تهران

دیگر خبرها

  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • اجراشدن 65 طرح در محلات هدف بازآفرینی خراسان جنوبی
  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • اتوبوس‌هایی که به فرمان خانم‌ها حرکت می‌کنند
  • تلگراف: انهدام تانک‌های آبرامز ناتو را آسیب پذیر کرده است
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی
  • تیم‌داری در طرشت به روش کدخدامنشی
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی