Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان دبیر ستاد ملی ‌سیاستگذاری و هماهنگی ‌مدیریت‌ مقابله با پدیده گرد و غبار با اشاره به وجود هشت کانون بسیار بزرگ گرد و غبار در اطراف ایران با وسعت حدود ۲۷۰ میلیون هکتار، از انجام فعالیت‌های سه جانبه مقابله با گرد و غبار در گام نخست خبر داد.

علی محمد طهماسبی در خصوص طرح‌های بیابان‌زدایی و مقابله با منشاء خارجی ریزگردها اظهار کرد: از یک سال و نیم پیش نسبت به تهیه برنامه عمل منطقه‌ای و متعاقب آن دو برنامه عمل زیر منطقه‌ای به منظور مدیریت کانون‌های خارجی حوزه خلیج فارس که اغلب بر ایران تاثیرگذار هستند، اقدام کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این برنامه‌ها از طریق وزارت امور خارجه با کشورهای همسایه به اشتراک گذاشته شده است. با توجه به اینکه منشاء بیشتر جریاناتی که خوزستان و برخی نواحی غربی کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهند در عراق و سوریه قرار دارند، روز دوشنبه کارگروه تخصصی ملی در گام نخست با رویکرد نحوه همکاری با این کشورها جلسه مفصلی برگزار کرد.

دبیر ستاد ملی ‌سیاستگذاری و هماهنگی ‌مدیریت‌ مقابله با پدیده گرد و غبار با اظهار بی‌اطلاعی از نحوه تشکیل کمیسیون مشترک بین ایران و عراق و عربستان گفت: پنج کانون از هشت کانون بسیار بزرگ اطراف ایران با وسعت حدود ۲۷۰ میلیون هکتار، در کشورهای حاشیه خلیج فارس واقع شده‌اند؛ با توجه به روابط خوب دیپلماتیک با برخی از این کشورها مقرر شده در گام نخست  فعلا کار را در دستور کار سه جانبه بین کشورهای ایران، عراق و سوریه جلو ببریم.

وی با اشاره به انجام مطالعات در زمینه روابط خارجی و دیپلماسی گرد و غبار، گفت: آسیب‌شناسی اقدامات بین‌المللی انجام شده در مدت بیش از یک دهه در کشور، انجام شده است. با انجام کارهای علمی به این نتیجه رسیدیم که نبود سازمان‌های بین المللی متولی و نبود ساختار و مکانیزم مالی مشخص، مواردی هستند که مسائل برون مرزی را با چالش مواجه کرده بود و عدم توفیق نسبی حاصل شده بود.

طهماسبی افزود: بنابراین تصمیم گرفته شد کنوانسیون‌های زیست محیطی به ویژه کنوانسیون مقابله با بیابان‌زایی و کنوانسیون تنوع زیستی در این زمینه دخیل شوند. مذاکره‌ای نیز با نماینده مقیم سازمان ملل در کشور انجام و مقرر شد که آن‌ها نقش بین‌المللی خود در این زمینه را ایفا کنند.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، گفت: جمهوری اسلامی ایران در سه سال متولی بحث‌های مربوط به گرد و غبار را به سازمان ملل پیشنهاد داده که مورد تصویب مجمع عمومی قرار گرفته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان گرد و غبار کانون های گرد و غبار خیزش گرد و خاک گام نخست گرد و غبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۹۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان اظهار کرد: برپایی نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ تهران فرصت مغتنمی برای تقویت فعالیت‌های اقتصادی به ویژه صادرات با معرفی هرچه بیشتر ظرفیت‌های موجود کشور و به تبع استان در این عرصه بود.

علی نوری اضافه کرد: تیم اقتصادی استانداری کردستان با همراهی بخش خصوصی به ویژه اتاق بازرگانی سنندج در این نمایشگاه ظرفیت‌های استان در بخش‌های مختلف به ویژه کشاورزی، صنعت و معدن و گردشگری را به هیات‌های تجاری معرفی کردند.

وی ادامه داد: در مدت برپایی نمایشگاه، تفاهم نامه همکاری اقتصادی با اتاق‌های مشترک بازرگانی ایران و ترکمنستان، ایران و روسیه در حوزه آبزیان و صادرات انواع آبمیوه و دلستر منعقد شد.

نوری بیان کرد: تفاهم نامه همکاری اقتصادی و منعقد شده بین کردستان و اتاق مشترک ایران و ارمنستان در حوزه صادرات محصولات شاخص کشاورزی و معرفی ظرفیت‌های پتروشیمی با محوریت صادرات است.

وی اظهار کرد: با اتاق مشترک بازرگانی ایران و کویت هم در حوزه صادرات محصولات شاخص کشاورزی و صنایع دستی استان و مصالح ساختمانی و بخش معدن تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی منعقد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: افزون بر انعقاد تفاهم نامه در چند روز برپایی این نمایشگاه با مسئولان کشوری هم دیدار‌هایی داشتیم و در آن به بیان نیاز‌ها و مطالبات و استعداد‌های استان پرداختیم.

استاندار کردستان هم در سومین روز از برپایی نمایشگاه اکسپو۲۰۲۴ تهران به همراه هیاتی از مدیران استان از این نمایشگاه بازدید کرد.

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (اکسپو ۲۰۲۴) از روز شنبه هشتم تا چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت ماه جاری در نمایشگاه بین المللی تهران برپا بود.

در این نمایشگاه پنج روزه، محصولات و دستاورد‌ها در حوزه‌های مختلف صنعتی و کشاورزی در هفت گروه کالایی از جمله صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، فرش و صنایع‌دستی و گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی، محصولات شیمیایی، آرایشی و بهداشتی، صنعت ساختمان و خدمات فنی-مهندسی و پتروشیمی عرضه شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • تحت تاثیر پیشرفت دفاتر اسناد رسمی ایران قرار گرفتم
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • آمادگی کانون سردفتران ایران برای همکاری با روسیه
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • حل مشکل تردد و ورود موقت وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند