Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در یک سخنرانی مجازی بار دیگر بر مواضع ضد ایرانی خود تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از رویترز، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در اظهاراتی مضحک مدعی شد در صورت احیای برجام، این رژیم در صدد تشکیل یک «ائتلاف اطلاعاتی» برخواهد آمد تا نقض تعهدات ایران را رصد کند.
وی همچنین در ادامه اظهارات مداخله‌جویانه خود افزود اگر سوریه بخواهد دوباره عضوی از اتحادیه عرب باشد، «باید با ایران و تروریسمی که ایران در سوریه رواج می‌دهد، قطع رابطه نظامی کند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گانتس در سخنرانی مجازی خود از تل‌آویو برای محققان و روزنامه‌نگاران بین‌المللی در اندیشکده واشینگتن برای سیاست خاور نزدیک، گفت اگر توافق تازه‌ای برای احیای برجام بدست آید، تلاش اسرائیل افزایش همکاری از طریق شکل دادن یک ائتلاف اطلاعاتی برای گزارش نقض تعهدات ایران خواهد بود.
او به آمریکا به عنوان شریک «ائتلاف اطلاعاتی» جهت رصد اقدامات ایران اشاره کرد و گفت «ممکن است این امر شامل جنبه‌های دفاع هوایی نیز باشد».
به ادعای گانتس، شرایط پس از توافق احتمالی میان آمریکا و ایران به نسبت امروز «کاملا متفاوت» خواهد بود زیرا چنین توافقی «پول زیادی را در اختیار ایران قرار خواهد داد».
وی مدعی شد دستیابی ایران به منابع سرشار مالی، «بر ثبات منطقه تاثیر منفی خواهد داشت».
او اظهار داشت ایران با ادامه غنی‌سازی اورانیوم به نقطه‌ای رسیده که اگر تنها اراده کند، می‌تواند در سطح 90 درصد نیز غنی‌سازی کند و از این نظر، خوب است که توافقی در این مورد به دست آید اما اگر توافق خوبی حاصل نشود، باید ایرانی‌ها را به عقب برگرداند و اکنون زمان اجرای فوری طرح جایگزین است.
گانتس در سخنان خود طرح جایگزین علیه ایران را نیز مجموعه‌ای از فشارهای اقتصادی، همکاری اطلاعاتی، فشار دیپلماتیک، نمایش قدرت و اقدامات ضدتروریستی در منطقه توصیف کرد.
رژیم صهیونیستی سال‌ها تلاش کرده بود تا جهان را به دستیابی به توافقی با ایران سوق دهد اما اکنون که احتمال دستیابی به توافق قوت گرفته است، تاکید دارد این توافق باید مستحکم باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اسرائیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۰۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای مقام آمریکایی: ساخت اسکله کمک‌رسانی به غزه آغاز شده است

یک مقام ارشد نظامی ایالات متحده مدعی شد که دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا ساخت اسکله موقت در نوار ساحلی غزه را برای ارسال کمک‌های بشردوستانه از طریق کشتی به این باریکه آغاز کرده است.

به گزارش آسوشیتدپرس، این مقام ارشد نظامی آمریکا که خواست نامش فاش نشود با بیان اینکه ایالات متحده قصد دارد ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه از طریق دریا را از اوایل ماه مه آغاز کند، گفت: حجم کمک‌های بشردوستانه‌ای که قرار است از مسیر دریایی وارد غزه شود در ابتدا حدود ۹۰ کامیون در روز خواهد بود که این عدد می‌تواند به سرعت به حدود ۱۵۰ کامیون در روز افزایش یابد.

بایدن که دولت وی از ابتدای حمله وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی به غزه، اصلی‌ترین پشتیبان این رژیم در ارتکاب به جنایات در این منطقه بوده است، در ماه مارس ادعا کرد که پنتاگون قصد دارد یک اسکله در نوار ساحلی غزه برای ارسال کمک‌های بشردوستانه از راه دریا به این منطقه بسازد.

این ادعا‌ها در حالی مطرح می‌شود که در حال حاضر بر اساس گزارش منابع فلسطینی کل جمعیت ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفری غزه با ناامنی غذایی مواجه هستند و وزارت بهداشت غزه با انتشار تازه‌ترین آمار شهدا و مجروحان تجاوز‌های رژیم صهیونیستی، اعلام کرد که شمار شهدای فلسطین از آغاز تجاوزگری ارتش این رژیم به نوار غزه در هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر۱۴۰۲) به ۳۴ هزار و ۳۰۵ نفر افزایش یافته است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • حمله به رفح دور اما نزدیک!
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • ادعای وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در خصوص تعلیق در حمله زمینی به رفح
  • تل آویو: به یک شرط حمله خود را عقب می اندازیم
  • اسرائیل : در صورت دستیابی به توافق تبادل اسرا، عملیات رفح را به تعویق می‌اندازیم
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • ایران و روسیه ائتلاف دفاعی تشکیل می دهند؟
  • تکرار ادعای کاخ سفید : مدرکی مبنی بر نسل کشی اسرائیل در غزه وجود ندارد
  • ادعای مقام آمریکایی: ساخت اسکله کمک‌رسانی به غزه آغاز شده است
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»