Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@11:34:24 GMT

مازاد تولید مرغ در کشور

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۷۱۵۸۹

مازاد تولید مرغ در کشور

مشاهدات میدانی در بازار مرغ نشان می‌دهد با توجه به افزایش جوجه‌ریزی در بهمن و اسفند ماه سال گذشته این بازار با افزایش شدید تولید روبه‌رو بوده است به طوری که مصرف کشور پایین‌تر از میزان تولید بوده و با توجه به واردات مرغ و عدم صادرات این محصول، مرغداران با مشکلات زیادی روبه‌رو شده‌اند.

روزنامه ایران:به عبارت دیگر مازاد تولید مرغ گرم در بازار صورت گرفته و اکثر مرغداران زمان تحویل مرغ‌هایشان رسیده ولی بازار کشش جذب آن را ندارد و خریداری نیست و مرغ‌ها در سالن‌های پرورش تلنبار شده‌اند، از طرف دیگر توزیع مرغ منجمد هم باعث شده بازار اشباع شود و مردم کمتر مرغ گرم خریداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌طور که حبیب اسدالله‌نژاد، مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی به «ایران» می‌گوید در بهمن و اسفندماه سال گذشته به ترتیب 137 و 133 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در کشور صورت گرفته است.
در کنار این میزان تولید همچنان واردات مرغ به کشورمان ادامه دارد و توزیع آن نیز با قیمت 20 هزار تومان به ازای هر کیلوگرم در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سامانه بازرگام صورت می‌گیرد.

واحدهای مرغداری: عرضه مرغ منجمد را متوقف کنید

در همین خصوص حبیب اسدالله‌نژاد، مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی به «ایران» گفت: در حال حاضر میزان تولید مرغ بیش از نیاز مصرفی کشور است و بازار قدرت جذب مرغ تولیدی را با توجه به جوجه‌ریزی‌های صورت گرفته ندارد.


وی افزود: به همین دلیل در وضعیت فعلی مرغداران برای فروش مرغ و تأمین نهاده‌های مورد نیاز واحدهای مرغداری خود دچار مشکلات زیادی هستند.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی اظهار کرد: شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را به‌صورت منجمد خریداری می‌کند، این در حالی است که مرغداران نمی‌توانند مرغ خود را به‌صورت مستقیم به شرکت پشتیبانی عرضه کنند.


اسدالله‌نژاد در ادامه بیان داشت: مرغداران با واسطه‌های زیاد از جمله کشتارگاه‌ها و اتحادیه‌ها مرغ خود را به این شرکت می‌فروشند که عملاً قیمت فروخته شده مرغ توسط مرغداران بسیار کمتر از هزینه‌های تولید آن است به طوری که کشتارگاه‌های مختلف به قیمت روز بازار یعنی 18تا 19 هزار و 500 تومان به ازای هر کیلوگرم مرغ از مرغداران خریداری می‌کنند.


وی افزود: وقتی قیمت مرغ مصوب 31 هزار تومان است، نباید از مرغداران به‌صورت منجمد مرغ خریداری شود چون برای منجمد کردن آنها مرغدار باید 3 تا 4 هزار تومان به ازای هر کیلوگرم هزینه پرداخت کند.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی خاطرنشان کرد: اگر شرکت پشتیبانی بموقع مرغ از مرغداران خریداری نکند وزن مرغ بشدت بالاتر رفته و ضریب تبدیل آن بشدت به هم می‌ریزد، این در حالی است که مرغداران یک ماه است سویا برای واحدهای تولیدی خود دریافت نکرده‌اند و با مشکل تأمین نهاده‌های دامی روبه‌رو هستند.


از طرف دیگر مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی نیز گفت برخی واحدهای مرغداری برای فروش مرغ هایشان دچار مشکل شده‌اند و انتظار ما از شرکت پشتیبانی امور دام این است ضمن توقف فوری عرضه مرغ منجمد تحت هر عنوان و به هر طریقی، مرغ‌های مازاد را با فوریت از مرغداران خریداری کند و اجازه ندهد که مرغداران بیش از این ضرر کنند.


وی همچنین تأکید کرد که اگر این مرغ‌ها بموقع خریداری نشوند در سالن‌های پرورش می‌مانند و وزن آنها زیاد می‌شود. در نتیجه تناژ مرغ زیادتری وارد بازار خواهد شد و تعادل بین عرضه و تقاضا نیز بیشتر بهم می‌خورد و مرغداران متحمل ضرر و زیان زیادی می‌شوند.


پرویز فروغی، دبیر کانون مرغداران گوشتی نیز با اشاره به اینکه شرکت پشتیبانی امور دام دقیقاً مشخص کند ۳۰ هزار تومان قیمتی که تعیین کرده بر چه اساسی است به ایسنا گفت: بر اساس برآوردهایی که انجام دادیم هزینه حمل‌ونقل از مرغداری تا کشتارگاه کیلویی ۱۰۰۰ تومان، هزینه کشتار، انجماد و بسته‌بندی ۳۰۰۰ تومان و هزینه حمل از کشتارگاه به سردخانه نیز کیلویی ۴۰۰ تومان است. این یعنی مرغداران باید برای حمل ونقل، کشتار و بسته‌بندی هر کیلو مرغ ۴۴۰۰ تومان بپردارند.


وی ادامه داد: وقتی قرار باشد شرکت پشتیبانی امور دام، مرغ را از مرغدار به‌صورت منجمد کیلویی ۳۰ هزار تومان خریداری کند با کسر ۴۴۰۰ تومان هزینه‌های جانبی، فقط ۲۵هزار و۶۰۰ تومان به دست مرغدار می‌رسد.

طبق مصوبات خریداری می‌کنیم

در واکنش به این موضوعات محسن سلامی مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام اعلام کرد که روند تولید مرغ در کشور صعودی بوده و در هفته گذشته با توجه به افزایش تولید و کاهش مصرف در جامعه شرکت پشتیبانی به جهت حمایت از تولید در این مرحله وارد شد و خرید تضمینی با نرخ مصوب را شروع کرد.
وی ادامه داد: به کلیه استان‌ها این موضوع را اعلام کردیم و در حال اجراست و بدون محدودیت خرید انجام می‌شود. مرغ‌ها را به‌صورت منجمد خریداری و در سردخانه ذخیره می‌کنیم. همچنین قرار است این مرغ‌ها با قیمت مصوب هر کیلو ۳۰ هزار تومان و‌ نژاد آرین نیز کیلویی ۳۳ هزار و۳۳۰ تومان خریداری شود.
همچنین در این خصوص رضا سالمی، مدیرکل پشتیبانی امور دام استان تهران در گفت‌و‌گو با «ایران» با تکذیب قیمت 18 هزار تومانی خرید مرغ توسط شرکت پشتیبانی اظهار کرد: برای جلوگیری از زیان مرغداران به‌دلیل مازاد تولید، شرکت پشتیبانی مرغ‌های آنان را با قیمت مصوب هر کیلو ۳۰ هزار تومان و‌ نژاد آرین نیز کیلویی ۳۳ هزار و۳۳۰ تومان خریداری می‌کند.


وی افزود: نرخ‌های خریداری شده توسط شرکت پشتیبانی بر اساس آخرین مصوبات سال گذشته بوده ولی با این حال اگر مرغداران، تشکل‌ها و اتحادیه‌ها اعتراضی به این قیمت‌ها دارند می‌توانند آن را در معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی مطرح کنند.
مدیرکل پشتیبانی امور دام استان تهران گفت: اگر معاونت امور دام قیمت جدیدی را برای خرید به شرکت پشتیبانی ابلاغ کند قطعاً با قیمت جدید مرغ از واحدهای مرغداری خریداری می‌شود.


سالمی با بیان اینکه همه مرغ‌ها به‌صورت منجمد از مرغداران، تعاونی‌ها و اتحادیه‌ها خریداری می‌شود، خاطرنشان کرد: شرکت پشتیبانی امور دام به هیچ وجه از کشتارگاه‌ها مرغ خریداری نمی‌کند و قصد داریم کل مازاد مرغ کشور را با انعقاد قراردادهایی با مرغداران خریداری کنیم.

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: شرکت پشتیبانی امور دام مرغداران خریداری واحدهای مرغداری ۳۰ هزار تومان صورت منجمد تولید مرغ مرغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۱۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰۴درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز از افزایش ۱۰۴درصدی تولید این شرکت در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت پتروشیمی شیراز، احمدرضا حیدرنیا در جمع هیئت‌مدیره این شرکت با اشاره به توسعه و پیشرفت پتروشیمی شیراز، به‌عنوان یکی از پیشگامان صنعت پتروشیمی ایران در سال‌های اخیر، بیان کرد: این شرکت با اتکا به برنامه‌ریزی‌های دقیق، سرمایه‌گذاری‌های هدفمند و تلاش بی‌وقفه کارکنان خود، توانسته گام‌های بلندی در مسیر تحقق اهداف بردارد.

وی با اشاره به رشد چشمگیر تولید شرکت پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۲ افزود: پتروشیمی شیراز پارسال موفق به رشد ۱۰۴درصدی تولید محصولات نسبت به ظرفیت اسمی واحدها شد.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز همچنین افزایش تولید بیش از ۱۰۵ هزار تنی را نشان‌ از تعهد و تلاش این مجموعه برای افزایش سهم خود در بازار داخلی و خارجی برشمرد و یادآور شد: تولیدات ۱۰ سال اخیر این شرکت نشان می‌دهد پتروشیمی شیراز در یک روند صعودی مستمر قرار دارد و با وجود چالش‌های پیش‌ِ رو به‌طور مداوم در حال ارتقای میزان تولید است.

سهم ۲۵درصدی پتروشیمی شیراز از فروش اوره

حیدرنیا اعلام کرد: سهم تولید و فروش محصول اوره در بین شرکت‌های اوره‌ساز در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به‌خوبی نشان‌دهنده رشد سهم پتروشیمی شیراز در این زمینه است و این روند نشان می‌دهد سهم تولید اوره پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۲، در بین اوره‌سازهای کشور به ۲۵درصد و سهم فروش این شرکت نیز به ۲۵درصد رسیده است.

به گفته وی، این افزایش نشان‌دهنده رشد توان تولیدی و ارتقای کیفیت محصولات پتروشیمی شیراز است که به افزایش سهم این شرکت در بازار داخلی و خارجی منجر شده است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز همچنین با اشاره به پیشرفت قابل‌ توجه پروژه‌های توسعه‌ای افزون بر افزایش تولید، تصریح کرد: پروژه ساخت کارخانه تولیدی کیسه که از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شده است، تا پایان سال ۱۴۰۲ به پیشرفت ۲۲درصدی رسید. این پروژه با هدف بومی‌سازی و استفاده از حداکثر توان تولید داخل در حال اجراست و انتظار می‌رود با بهره‌برداری از آن، گامی دیگر همسو با تحقق اهداف خودکفایی کشور برداشته شود.

حیدرنیا به صرفه‌جویی ارزی حاصل از بومی‌سازی توری‌های کاتالیست پلاتین - رودیوم در پتروشیمی شیراز اشاره کرد و این مهم را گامی مهم درجهت خودکفایی صنعت پتروشیمی کشور و تحقق ایران قوی برشمرد.

صرفه‌جویی ارزی بیش از ۴میلیون یورویی

وی اضافه کرد: این دستاورد با صرفه‌جویی ارزی بیش از ۴ میلیون یورویی نشان‌دهنده عزم و اراده متخصصان ایرانی در مسیر خودکفایی و قطع وابستگی به منابع خارجی است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز با اشاره به اهمیت این دستاورد در صنعت پتروشیمی کشور گفت: اسید نیتریک به‌عنوان ماده اولیه در تولید نیترات آمونیوم، محصولی راهبردی در صنایع مختلف است و بومی‌سازی کاتالیست توری‌های پلاتین - رودیوم، استمرار تولید این محصول را تضمین و کشور را از وابستگی به منابع خارجی بی‌نیاز می‌کند.

حیدرنیا به برنامه‌های آینده این شرکت نیز اشاره و با تأکید بر استمرار توسعه و پیشرفت شرکت پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۳ ادامه داد: افزایش تولید، ارتقای کیفیت محصولات، توسعه بازارهای صادراتی و بومی‌سازی فناوری جزو مهم‌ترین برنامه‌های این شرکت در سال ۱۴۰۳ است.

دیگر خبرها

  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • افزایش ۱۰۴درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • سعدمحمدی: خریداری ۱۵ دستگاه تراک یکصد تنی برای معدن جانجا
  • گندم معمولی هر کیلو۱۸۵۰۰تومان از کشاورزان استان خریداری می شود
  • ضرورت خرید تضمینی ۲ میلیون راس دام مازاد از دامداران
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • کرمانشاه به مرکز پشتیبانی حوادث و سوانح غرب کشور تبدیل شود
  • خریداری ۵۰۰ دستگاه آمبولانس در کشور