Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ محمودی گفت: هوشمندی و توانمندی پلیس در کشف جرائم سایبری هر روز بالاتر رفته و از طرف دیگر تعامل دستگاه قضا با پلیس نیز بر این روند مثبت تاثیر بسزایی دارد.

 جرائم اولویت‌دار فضای مجازی استان آذربایجان شرقی شامل برداشت‌های اینترنتی غیرمجاز با ۲۳ درصد رتبه اول، کلاهبرداری رایانه‌ای با ۲۱ درصد در رتبه دوم، نشر اکاذیب با ۱۷ درصد، کلاهبرداری اینترنتی با هفت درصد و مزاحمت‌های اینترنتی با چهار درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۱۴۰۰ تعداد ۴۵۷ حساب مسدود و ۶۱ میلیارد ریال توسط مرکز فوریت‌های سایبری و همچنین برابر شکوائیه‌های واصله به پلیس فتا استان مقدار ۳۲ میلیارد ریال توسط اداره مبارزه پلیس فتا به مالباختگان استرداد شد و در این مدت ۲۶ هزار نفر مراجعه کننده حضوری به پلیس فتا و تعداد ۲۳۹۴۵ تماس تلفنی شهروندان و ۳۵۱۵ پیام به صورت آنلاین پاسخ داده شد.

رئیس پلیس فتا ضمن درخواست از شورای شهر و شهرداری تبریز در خصوص هوشمندسازی و آموزش سایبری گفت: پلیس فتا آماه هر گونه همکاری در جهت ارتقای سواد رسانه‌ای شهروندان و هوشمندسازی شهری در طراحی‌های محیطی برای پیشگیری از جرم می‌باشد.

 پلیس فتا آذربایجان شرقی طی پارسال رتبه‌ اول در شناسایی اراذل و اوباش را داشت.

 هر گونه اقدام غیرقانونی که امنیت سایبری کاربران را تهدید کند، با واکنش پلیس فتا روبرو خواهد شد و دستبند قانون به دستان مجرمانه اخلال گران زده می‌شود.

وی در بخشی دیگری از سخنان خود به کاربران شبکه‌های اجتماعی هشدار داد که هیچوقت تصاویر و اطلاعات محرمانه و شخصی خود را در گوشی‌های تلفن همراه و رایانه‌های متصل به اینترنت ذخیره نکنند و هر خبر و شایعه را در فضای مجازی منتشر نکنند.

 ارسال پیامک‌هایی با سرشماره شخصی مبنی‌بر ابلاغیه دادسرا که دارای لینک بوده قطعاً کلاهبرداری است و نباید به آن اعتماد کرد و لازم به پرداخت هیچ مبلغی نیست.

وی نسبت به تولید طنز‌های سخیف در فضای مجازی انتقاد کرد.

متولیان امر باید نسبت به اصلاح این رویه اقدام کنند و هنرمندان متعهد نیز در این خصوص کنش‌های لازم را داشته باشند.

وی به جوانان توصیه کرد در سایت‌های شرط بندی عضو نشوند و والدین بر رفتار و عملکرد فرزندان خود در فضای مجازی نظارت داشته و تا حد ممکن سواد سایبری خود را افزایش دهند تا در دام کلاهبردان و مجرمان فضای مجازی گرفتار نشوند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پلیس فتا فضای مجازی آذربایجان شرقی فضای مجازی پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۱۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر

رئیس پلیس فتای فراجا از دستگیری عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار وحید مجید اظهار کرد: در سال گذشته بیش از ۱۲ هزار صفحه مجازی در شبکه‌های اجتماعی و سایت‌ها که مشغول به تبلیغ و خرید و فروش انواع اسلحه گرم از کلت گرفته تا کلاشینکف و مسلسل بودند، توسط پلیس فتا شناسایی شدند.

وی افزود: از مجموع این تعداد، روی ۳ هزار مورد تمرکز کردیم و در پس از انجام تحقیقات لازم، در این فرآیند توانستیم ۱۴۰۰ نفر از مالکان و اعضای این تارنماها و صفحات مجازی را شناسایی و دستگیر کنیم و تحویل مراجع قضائی بدهیم.

رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: این افراد با ایجاد صفحات و کانال‌هایی در شبکه‌های اجتماعی واتس‌آپ، تلگرام و اینستاگرام ادعای خرید و فروش انواع اسلحه داشتند.

سردار مجید گفت: بیشتر این افراد کلاهبردار بودند؛ یعنی در واقع پس از گرفتن مبلغی به عنوان بیعانه از مشتری، افراد را مسدود می‌کردند و دیگر پاسخگو نبودند، بنابراین خرید و فروشی صورت نمی‌گرفت و اسلحه‌ای در کار نبود.

وی با اشاره به اینکه قدرت‌نمایی و ایجاد ترس نیز برخورد جدی پلیس را در پی خواهد داشت، افزود: همچنین عده‌ای از اراذل و اوباش در جهت ایجاد رعب و وحشت در شهروندان، محتواهایی در شبکه‌های اجتماعی تولید و منتشر می‌کردند که توسط پلیس شناسایی شدند.

رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: بیش از ۹۵۰۰ صفحه، کانال و گروه که توسط اراذل اوباش مدیریت می‌شد نیز مسدود و ۱۶۰۰ نفر نیز در این رابطه دستگیر شدند.

کد خبر 749033

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • تاکید بر برخورد قانونی با سایتهای ضد اخلاقی مازندران در فضای مجازی
  • شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود
  • برگزاری میز خدمت پلیس فتا خوزستان در اهواز
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان