Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس، پیروز حناچی شهردار سابق تهران در تیرماه سال 98 در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران در مورد خرابی پله‌های مکانیزه گفت: نگهداری پله‌های مکانیزه که خارج از کشور تولید شده‌اند، در شرایط تحریم بسیار سخت است. با مذاکره با شرکت‌های داخلی تلاش می کنیم این مشکل را حل کنیم، امیدواریم این موضوع به زودی به نتیجه برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیوند زدن حرکت پل های عابر پیاده با تحریم ها در مدیریت شهری پنجم

همچون این اظهارنظر شهردار سابق تهران، بارها موضوع تحریم‌ها به خرابی پل‌های عابر پیاده در مدیریت شهری پنجم پیوند خورد و در نهایت پس از گذشت 4 سال شاهد بودیم که تقریبا بیشتر پل‌های عابر پیاده از حرکت ایستادند.

 

پل‌های عابر پیاده بین حوزه امور شهری و ترافیک گیر افتاده بود

با شروع به کار مدیریت شهری ششم ساماندهی پل‌های عابر پیاده به عنوان یکی از  مطالبات مهم مردمی از سوی اعضای شورای شهر به شهرداری تذکر داده شد و  سید احمد علوی، در چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران بعد از ارائه گزارش توسط مجتبی یزدانی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران گفت: یکی از موضوعات مهم شهری پل‌های مکانیزه عابر پیاده است. متاسفانه پل‌های عابر پیاده بین حوزه امور شهری و ترافیک گیر افتاده، طبق توافق از سازمان زیباسازی که پول و بودجه داشت منتقل شد به حوزه حمل و نقل که هزینه ای است و علت اصلی اینکه پل ها از کار افتاده اند همین موضوع عدم رسیدگی است.

سه هفته پیش رسیدگی به پل‌هوایی مکانیزه به سازمان زیباسازی واگذار شد

حدود 3 هفته پیش یعنی از اول فروردین ۱۴۰۱ پل‌هوایی مکانیزه را از معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تحویل داده شد تا بعد از رفع عیب و ایمن‌سازی کامل، آنطور که در شان شهروندان است، پل‌ها را در اختیار مردم قرار دهند.

طی 3 هفته گذشته 71  یونیت از 239 پله برقی دارای نقص فنی، روشن شدند

مهدی قربانی معاون هماهنگی امور مناطق سازمان زیباسازی شهر تهران در رابطه با رفع مشکل پله های برقی پل های مکانیره عابر پیاده پایتخت طی این مدت کوتاه به خبرنگار فارس گفت: از زمان تحویل پل‌ها تاکنون که حدود ۳ هفته از آن می‌گذرد، 71 یونیت از 239 پله‌ برقی را که دچار نقص فنی بودند بعد از رفع عیب، روشن شده اند.

وی با بیان اینکه بخش عمده‌ای از پل‌هایی که برخی از آن‌ها به دلیل ناایمنی خاموش بود را هم رفع عیب و روشن کرده و در اختیار شهروندان قرار داده‌است گفت: طی کارشناسی‌های صورت گرفته در همان روزهای نخست که پل‌ها را تحویل گرفتیم، 239 یونیت از مجموع 501 پله برقی به دلیل نقص فنی و بخش دیگری به دلیل ایمنی پایین خاموش بودند.

پله برقی در صورت ناایمن بودن خطرناک است حتی می تواند جان شهروندان را بگیرد

قربانی به توضیح دلیل خاموشی پله‌های برقی پل‌ها  پرداخت و گفت: این  پله‌های مکانیزه در صورت ناایمن بودن، بسیار خطرناکند و حتی می‌توانند جان شهروندان را به خطر بیندازند. به همین دلیل شهرداری برای حفظ سلامت مردم تا رفع عیب و ایمن‌سازی، برخی از پله‌ها را خاموش کرده بود.

ماهانه 25 درصد از پل های عابر پیاده رفع عیب شده و در اختیار شهروندان قرار می گیرد

وی در پاسخ به این سوال که تحریم در راه اندازی پل های عابر پیاده چقدر تاثیر داشته است، اظهار داشت: پیوند زدن تمام مشکلات به تحریم‌ها نوعی بهانه تراشی است و در بدترین حالت می شد بخش بالابر پل‌ها را درست کرد تا مردم بتوانند از آن استفاده کنند.

معاون هماهنگی امور مناطق سازمان زیباسازی شهر تهران از برنامه ۴ ماهه سازمان برای ایمن سازی و راه اندازی پله های برقی پل‌های هوایی پایتخت اشاره کرد و گفت: در تلاشیم ماهانه ۲۵ درصد این پل‌ها را رفع عیب، روشن و ایمن سازی خواهیم کرد و خاموشی پله های برقی پل‌ها را به حداقل ممکن می‌رسانیم.

قربانی درباره اینکه در این رایط چطور  تامین قطعات معیوب یونیت‌ها را تامین خواهند کرد گفت: به دلیل اینکه یونیت ها از شرکت‌های مختلف خریداری شده‌اند، قطعاتشان نیز طبیعتا باید از شرکت های مختلف تهیه شود. به هر حال با وجود برخی مشکلات در این راه، بن بستی برای ایمن سازی و راه اندازی پل‌های هوایی نداریم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پل های عابر رفع تحریم تحریم ها پل های عابر پیاده پله برقی پله های برقی پل ها پل های عابر پیاده سازمان زیباسازی ایمن سازی رفع عیب پله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۳۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان

آیین بهره‌برداری از پروژه تحکیم بستر، ایمن‌سازی، تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان در یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری تهران، مهدی صداقتی مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران در آئین بهره برداری از پروژه «تحکیم بستر آسفالت بزرگراه آزادگان» و «تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی این بزرگراه در تقاطع با بزرگراه شهید لشگری» اظهار کرد: پروژه‌ای که امروز افتتاح می‌شود از نظر وسعت آن چنان ارقام بالایی ندارد، اما واقعیت این است که یک معضل بزرگ ترافیکی رفع شد.

وی ادامه داد: این گلوگاه ضمن ناایمن بودن باعث پس زدن ترافیک به چند نقطه می‌شد بنابراین اجرای این مهم یک کار اثرگذار است.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با بیان اینکه تحکیم بستر بزرگراه آزادگان به طول ۱۲ کیلومتر و باز شدن محور ترافیکی فتح به ابوسعید دو کیلومتر طول دارد که با اجرای این پروژه‌ها ناایمنی که به دلیل تنگ بودن مسیر در گذشته وجود داشت حل شد، خاطرنشان کرد: این سه پروژه حدود ۳۰۰ میلیارد تومان برای شهرداری هزینه داشته است.

هادی حق‌بین، معاون فنی و عمران شهرداری تهران نیز تاکید کرد: ابعاد و بزرگی پروژه‌ها برای ما مهم نیست بلکه نیاز شهروندان و ایمنی شهر برای ما اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه این پروژه به لحاظ ابعاد جزو کوچک‌ترین پروژه‌ها است اما انجام آن ویژه و پیچیده بود، اضافه کرد: در منطقه ۲۱ تعداد پروژه‌هایی که در سال ۱۴۰۳ تعریف شده بزرگ مقیاس و اثرگذار است و ظرف شش ماهه نخست امسال تکمیل فاز دوم فتح- باغستان را داریم.

معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه این تقاطع تأثیر فوق‌العاده زیادی بر کاهش ترافیک ورودی به آزادگان خواهد داشت، تصریح کرد: پروژه دیگری که برنامه ریزی شده و فاز تجهیز و عملیات اجرایی آن آغاز شده پروژه دو گاز است که سال‌ها متوقف مانده بود، فاز نخست پروژه تا پایان امسال تحویل شهروندان خواهد شد.

دسترسی کرمان خودرو به شهید متوسلیان شرق تکمیل می‌شود

محمدرضا پوریافر، شهردار منطقه ۲۱ تهران با اشاره به اینکه این نقطه یکی از نقاطی بود که به دلایل مختلف از جمله باریک بودن تقاطع باعث نارضایتی مردم به ویژه در ترافیک صبحگاهی می‌شد، تاکید کرد: درخواست پلیس حل و فصل و ایمنی این نقطه بود که اهمیت اجرای پروژه را دوچندان کرد.

وی با بیان اینکه نیمه تمام ماندن این پروژه باعث نارضایتی مردم شده بود، اضافه کرد: با ورود معاونت فنی و مهندسی و همکاری منطقه و پلیس در کمترین زمان ممکن پروژه تقدیم مردم شد.

شهردار منطقه ۲۱ تهران معارض اصلی این پروژه را مسائل ترافیکی دانست و افزود: اتمام دسترسی کرمان خودرو به شهید متوسلیان شرق در این محدوده نیز در برنامه شهرداری منطقه ۲۱ قرار دارد.

به گزارش ایمنا؛ امروز- هشتم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳- آئین بهره برداری از پروژه «تحکیم بستر آسفالت بزرگراه آزادگان» و «تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی این بزرگراه در تقاطع با بزرگراه شهید لشگری» در قالب یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار با حضور هادی حق‌بین معاون فنی و عمران شهرداری تهران، مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، محمدرضا پوریافر شهردار منطقه ۲۱ و سید ابوالفضل موسوی‌پور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ برگزار شد.

کد خبر 748367

دیگر خبرها

  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌ های پایتخت برای کاهش تصادفات؛ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت برای کاهش تصادفات/ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 
  • برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان
  • ایمن سازی فروچاله‌های ناشی از ریزش چاه‌های جذبی در منطقه چهار
  • ایمن سازی فروچاله‌های ناشی از ریزش چاه‌های جذبی بر اثر باران در منطقه چهار 
  • ایمن‌سازی ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در معابر پایتخت/ نصب ۲۰۰ تابلوی جدید هدایت مسیر
  • تالار شهیدان فلاح نژاد کرج ایمن سازی می‌شود