Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@09:06:19 GMT

حضرت خدیجه(س) پشتیبان و پناهگاه پیامبر اکرم(ص) بود

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۷۳۹۲۸

حضرت خدیجه(س) پشتیبان و پناهگاه پیامبر اکرم(ص) بود

ایسنا/خراسان رضوی یک کارشناس مذهبی گفت: حضرت خدیجه(س) همواره پشتیبان و پناهگاه پیامبر اکرم(ص) بوده و به نوعی همسو و هماهنگ با ایشان عمل می‌کرد.

حجت‌الاسلام سید مهدی واعظ ‌موسوی در گفت‌وگو با ایسنا، به مناسبت سالروز وفات حضرت خدیجه(س) در رابطه با شخصیت و اهمیت وی در زندگی پیامبر(ص) اظهار کرد: حضرت خدیجه(س) به نوعی پشتیبان و پناهگاه بسیار مطمئنی برای پیامبر اکرم(ص) بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا حضرت محمد(ص) حتی پس از وفات حضرت خدیجه(س) از ایشان به نیکی یاد می‌کرد. به اعتقاد من هنگام طلوع اسلام، دو شخصیت ابوطالب و حضرت خدیجه برای پیامبر اکرم(ص) بسیار مهم بوده‌اند. به تعبیری ابوطالب تکیه‌گاه پیامبر و حضرت خدیجه، پناهگاه ایشان بودند.

وی افزود: بدن پیامبر اسلام هنگامی که نخستین وحی را در غار حرا دریافت کردند، به شدت می‌لرزید. زمانی که از غار حرا خارج شدند، نزد حضرت خدیجه رفته تا آرام شوند. همانطور که حضرت زهرا(س) با پوششی پیامبر را آرام کردند. این موضوع نشان‌دهنده جایگاه رفیع حضرت خدیجه در زندگی پیامبر (ص) است و گویی ایشان را تکمیل می‌کند. از این رو پیامبر اسلام(ص) همواره از ایشان به نیکی یاد می‌کرد، به گونه‌ای که حتی در مواقعی حساسیت اطرافیان را برمی‌انگیخت.

این کارشناس مذهبی بیان کرد: به تعبیر شهید مطهری حضرت خدیجه(س) با پیامبر(ص) وفاق و همگرایی داشته‌اند. بر این اساس این موضوع درس بزرگی برای بانوان جامعه به همراه دارد که با همسران خود همگرایی داشته باشند و به عبارتی همسو و هماهنگ با یکدیگر عمل کنند که به تبع آن استحکام خانواده نیز محقق شود و ثمره آن در تولد فرزندانی صالح دیده می‌شود. حضرت خدیجه(س) با مال، جان و آبرویش در راه اسلام و پیامبر اسلام شجاعانه خطر کرد. او از مرز انفاق و مواسات عبور کرده و به قله‌های بلند ایثار دست یافت و زنان فهیم باید همواره مانند خدیجه پناهگاهی پر آرامش برای مردان باشند تا کانون گرم خانواده محقق شود. مردان نیز به پیامبر مهربانی اقتداء کنند که تا خدیجه زنده بود به زنی دیگر نیاندیشید.


توجه به شخصیت حضرت خدیجه(س) در آثار هنری در حد انتظار نیست

واعظ موسوی تصریح کرد: وجود حضرت زهرا(س) نشان‌دهنده شخصیت والای پدر و مادر ایشان است. فاطمه و تولد فاطمه سند محکمی بر اهمیت، لیاقت و شایستگی حضرت خدیجه(س) است. حضرت خدیجه(س) نقش بسیار مهمی در تولد و تربیت حضرت فاطمه(س) ایفا کرده‌اند.

وی با بیان اینکه توجه به شخصیت و جایگاه حضرت خدیجه(س) در آثار هنری در حد انتظار نیست، اضافه کرد: سینمای ایران باید پس از فیلم محمد رسول الله(ص) به ساخت فیلم سینمایی «خدیجه بانوی ایثار» نیز اقدام کند. همچنین رمان‌نویسان را باید با تشویق‌های قابل ملاحظه به نگارش داستان عشق پاک خدیجه و پیامبر واداریم و فیلم‌نامه‌نویسان را به خلق آثار مطلوب در رابطه با حیات مبارک این بانوی کم‌نظیر برانگیزانیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری حضرت خدیجه س وفات حضرت خدیجه س پیامبر اکرم ص حضرت خدیجه س

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۳۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارا با مردم، یک اصل مهم اسلامی و اصلی برای شهرداری‌ها است

امام جمعه اصفهان گفت: در شهرداری مدارا با مردم بسیار مهم است و روایتی از پیامبر اسلام است که می‌فرماید «بعثت علی المدارات کما بعثت علی الرساله» یعنی یکی از کارهای عظیم پیامبر (ص) که مساوی با رسالت بیان می‌فرماید مدارای با مردم است و این مدارا را باید با مردم داشته باشند تا آن معنویت اثر کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد در دیدار با مدیر و معاونین منطقه یک شهرداری اصفهان با اشاره به عملیات پیروزمندانه وعده صادق آن را جهشی برای ایران در دنیا مطرح کرد و اظهار داشت: قرآن کریم نیز می‌فرماید " لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِینَ آمَنُوا الْیَهُودَ وَالَّذِینَ أَشْرَکُوا "یعنی خداوند خطاب به پیامبر (ص) می‌فرماید در آینده درمی یابید که شدیدترین دشمن نسبت به اسلام یهود است.

وی افزود: عملیات طوفان الاقصی به رژیم صهیونیستی ضربه زد و این در حالی بود که سال‌ها تلقین می‌کردند که دارای سازمان اطلاعاتی قوی هستند، اما درعملیات طوفان الاقصی هزار نفر از نیروهای حماس بدون اطلاع سرویس‌های جاسوسی مدت یک سال تمرین کرده و در این عملیات توانستند نظامیان صهیونیستی را اسیر کنند.

امام جمعه اصفهان در ادامه سخنان خود با اشاره به اهمیت مدارای با مردم عنوان کرد: در شهرداری مدارا با مردم بسیار مهم است و روایتی از پیامبر اسلام است که می‌فرماید "بعثت علی المدارات کما بعثت علی الرساله" یعنی یکی از کارهای عظیم پیامبر (ص) که مساوی با رسالت بیان می‌فرماید مدارای با مردم است و این مدارا را باید با مردم داشته باشند تا آن معنویت اثر کند.

وی با بیان برخی از مشکلات و معضلات منازل میراثی و بلاتکلیفی برای مدیریت شهری، صدور پروانه ساخت و ساز را مهم دانست و افزود: یکی از کارهایی که می‌تواند برای شهرداری ایجاد درآمد کرده و به شهر رونق دهد این است که به زمین‌های موجود پروانه داده شود و ساخته شود و افراد را به ساخت و ساز تشویق کنیم، چرا که مشاغل فراوانی نیز بر اساس این ساخت و سازها ایجاد می‌شود و علاوه بر آن باید در اخذ هزینه پروانه‌ها با مردم مدارا شود.

آیت الله طباطبایی نژاد هم چنین به ضرورت رعایت شرایط استخدام تا پایان دوره خدمت برای کارمندان دوائر دولتی اشاره کرد و گفت: فردی که در ابتدا شرایط استخدام را قبول نموده و استخدام شده است باید تا انتها این شرایط را حفظ کند، یعنی اگر کارمند زن در اداره حجاب دارد، اما بیرون از اداره حجاب خود را بر می‌دارد باید برکنار شود زیرا قرار بوده است ملتزم به اسلام عملی و قوانین باشد.
وی هم چنین یکی از کارهای خوب شهرداری‌ها برای شهر و شهروندان را مسئله فضاسازی و زیباسازی شهر بیان کرد و ادامه داد: شهروندان به فضاسازی و زیباسازی نیاز دارند و کار مهم شهرداری اصفهان این بوده است.

برگزاری کنگره ۴۰۰ شهید منطقه یک شهردرای در ماه جاری

در ابتدای این دیدار مهندس علی رضی زاده، مدیریت منطقه یک شهرداری اصفهان به گزارشی از اقدامات انجام یافته در این شهرداری اشاره کرد و اظهار داشت: منطقه یک شهرداری اصفهان در حدود ۸۱۰ هکتار بوده و ۷۹ هزار نفر جمعیت دارد و جز محله‌های قدیمی و در مرکز شهر و یک منطقه ترانزیتی است.

وی از اجرا و در دست بودن حدود ۷۶ پروژه در محدوده منطقه یک شهرداری اصفهان خبر داد و افزود: از جمله پروژه‌های شاخص پروژه مترو و پروژه اتوبان شهید خرازی بوده که اقدامات انجام شده در این اتوبان سبب کاهش حدود ۲۵ درصد ترافیک شده است.

وی اضافه کرد: پروژه بعدی پروژه بی آر تی از میدان جمهوری اسلامی به سمت پل فلزی بوده است و هم چنین حذف گلوگاه‌های داخل کوچه‌ها که ۱۸۰ گلوگاه بر همین اساس شناسایی شده و اقدام به خرید برخی پلاک‌ها شد.

وی به حضور هفتگی مدیر و معاونین شهرداری منطقه یک در محلات و مساجد برای رسیدگی به شرایط محله‌ها اشاره کرد و گفت: بازخورد این کار افزایش ۳ برابر صدور پروانه‌ها نسبت به سال گذشته بوده است.

وی خاطر نشان کرد: در بحث فرهنگی یکی از اقداماتی که در دست انجام است تهیه تاریخ شفاهی محلات و ثبت خاطرات و عکس‌های محله‌ها و تبدیل آن به کتاب بوده است.

وی افزود: یکی دیگر از موضوعاتی که شهرداری منطقه یک در مباحث فرهنگی در حال پیگیری است شهدای منطقه یک هستند با توجه به اینکه منطقه یک ۴۰۰ شهید دارد و همه آنها شهدای شاخص هستند کنگره این شهدا در اردیبهشت ماه برگزار می‌شود و هم چنین امسال پیرامون شهید بهشتی ۷ جلد کتاب آماده شده است.

کد خبر 748905

دیگر خبرها

  • ریل ذوب آهن اصفهان پشتیبان توسعه تجارت کشور با جهان
  • دستگاه قضایی آخرین ملجأ و پناهگاه مردم است
  • مدارا با مردم، یک اصل مهم اسلامی و اصلی برای شهرداری‌ها است
  • قدردانی جمعی از استادان و شخصیت‌های حوزوی از آیت‌الله جوادی آملی
  • پیامبر منطقه محروم بشاگرد کیست؟! + فیلم
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدان گفت‌وگو بودند/نباید به مقدسات توهین شود
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدانِ گفت‌وگو بودند/ احساس مسئولیت مسلمانان، نسبت به تمام بشریت
  • ترورهای حسن صباح و پیروانش هدفمند بود / سریال حشاشین با واقعیت بیگانه است
  • امت اسلام در کنار همدیگر به یک دشمن واحد توجه کنند