Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور، درباره تدابیر قرارگاه ستاد ملی کرونا درخصوص مراسمات پیش روی ماه مبارک رمضان و شب‌های احیا، گفت: برای تجمعات ماه مبارک رمضان به غیر از رعایت شیوه نامه‌های قبلی محدودیت خاصی نداریم. شیوه نامه‌ها نیز رعایت تهویه مناسب، و زدن ماسک و حفط فاصله اجتماعی است. همچنین عزیزانی که واکسن زده‌اند و سطح ایمنی خوبی دارند در این مراسمات شرکت کرده و اگر واکسن نزده‌اند نسبت به زدن واکسن اقدام کنند تا اجتماعات با ایمنی کامل برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش ایسنا، احمد وحیدی در جلسه قرارگاه ستاد ملی کرونا، با اشاره به صحبت‌های انجام شده در این جلسه در خصوص دز سوم واکسن کرونا، اظهار کرد: راجع به دز سوم واکسن کرونا بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا، مبنای محاسبه ما در سامانه مدیریت هوشمند، دز سوم واکسن است لذا از این پس در ادارات، اصناف، رانندگان و مراکزی که کارکنان و کارمندان دارند، باید کنترل شوند که فرصت دز سوم آنها فرا رسیده است یا خیر چراکه مبنا دز سوم در نظر گرفته خواهد شد و البته کسانی که فرصت دز دوم آنها به پایان نرسیده نیز بر اساس دز دوم محاسبه خواهند شد. 

دانش‌آموزان و دانشجویان خود را به کلاس‌های درس "حضوری" برسانند 


وزیر کشور با اشاره به شروع کلاسهای درس حضوری در دانشگاه ها و مدارس، ادامه داد: استقبال خوبی از کلاسهای درس حضوری شده است و البته تعداد اندکی از عزیزانی در مدارس شرکت نکرده‌اند که باید خود را برسانند چراکه عدم شرکت آثار سوء تحصیلی برای آنها و مسئولیت قانونی برای وزارت آموزش و پرورش دارد. 


به گفته وحیدی، از جمله تاکیدات این جلسه معطوف به مقررات و شیوه نامه‌های بهداشتی اعم از زدن ماسک و رعایت تهویه و فاصله اجتماعی بوده است. 


وی درباره وضعیت پاندمی کووید ۱۹ در جهان نیز افزود: به جز یک الی دو کشور، این روند در دنیا کاهشی است و نسبت به این یک الی دو کشور نیز تایید شد که در مرز ورودی و خروجی حساسیت بیشتر به خرج داده شود.

ضرب العجل یکماهه دستگاه‌ها برای اتصال به سامانه مدیریت هوشمند 


وحیدی در پاسخ به سوالی مبنی بر عدم اتصال برخی دستگاه‌ها به سامانه مدیریت هوشمند، تصریح کرد: در این جلسه تاکید شد ، برخی دستگاه‌ها که سامانه مرکزی آنها کامل نشده می‌توانند از سامانه‌های دستگاه‌های دیگر استفاده کنند و یا این واحدها را مستقیما به سامانه مدیریت هوشمند وصل کنیم و در این زمینه ضرب العجل یک ماهه‌ای به دستگاه‌ها داده شد تا به سامانه مدیریت هوشمند وصل شوند.

جریاناتی بدنبال ایجاد اختلاف بین ایران و افغانستان هستند 

وی در بخش دیگر سخنان خود در پاسخ به سوالی مبنی بر فیلم‌های منتشر شده از مرزهای ایران و افغانستان، توضیح داد: جریاناتی به دنبال این هستند که بین ایران و افغانستان و بین ملت ما و افعانستان اختلاف درست کنند. اینها برنامه‌ریزی دشمن است و دو ملت سابقه روابط دیرینه دارند و ما میزبان مهاجرین افغانی هستیم. روابط تجاری خوبی با افعانستان داریم و عده‌ای در هرات و کابل کارهایی کردند که مورد تایید نیست و معلوم است هدایت شده است، اینها سعی می‌کنند سطح تشنجی ایجاد کنند و ما و مسئولان افغانستان باید نسبت به این امر مراقبت کنیم. بر اساس گزارش‌هایی که به ما داده‌اند، مسئولین افغانستان نیز تذکر داده اند و مردم باید توجه داشته باشند که این تلاش‌های دشمن برای ایجاد حساسیت‌های غیرواقعی را قبول نکنند تا بتوانیم انشالله روابط فرهنگی و اقتصادی خوبی بین دو کشور داشته باشیم.

وضعیت در مرز شلمچه عادی است

استانهای واجد شرایط کاشت «برنج» مشخص شدند

وزیر کشور در بخش دیگر سخنان خود در پاسخ به سوالی درباره وضعیت مرز شلمچه و سرقت کامیون صادراتی، با اشاره به برخورد فرمانده انتظامی با آن و حل موضوع، توضیح داد: در مرز شلمچه چون از واردات اجناس ایرانی جلوگیری شده بود، مردم در مرز آمده و درخواست کرده بودند که با توجه به اینکه به بخشی از صادرات ایران احتیاج داشتند، مرز باز باشد و الان صادرات در این مرز انجام و وضعیت عادی شده است.


وحیدی همچنین درباره مجوز کشت برنج در خوزستان، افزود: با توجه به کم آبی، عزیزان در وزارت جهاد و نیرو تصمیم گرفتند در جاهایی که مشکل آب وجود ندارد برنج کاشته شود و در جاهای دیگر که مشکل آب وجود دارد برنج کاشته نشود. استان‌هایی را که می‌توانند برنج بکارند مشخص کردند و استان‌هایی هم که نمی‌توانند باز هم اعلام کردند. 

تصمیمات دولت درخصوص نرخ «ارز ترجیحی» اعلام می‌شود


وی در بخش دیگر سخنان خود در خصوص تاکید رئیس جمهوری بر عدم شوک اقتصادی و تصمیمات دولت برای نرخ ارز ترجیحی، افزود: نرخ ارز ترجیحی در کمیته اقتصادی دولت دنبال می‌شود و طبیعتا اساس دولت بر این است که شوکی وارد نشود. مسئولان اقتصادی نیز بر همین اساس تصمیم گیری اتخاد می‌کنند و اگر هر تصمیمی اتفاق افتد، به موقع اعلام می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت كشور ستاد کرونا ماه رمضان واکسن کرونا سامانه مدیریت هوشمند دستگاه ها دز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۴۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان

مسعود قادر معاون کنترل و تضمین کیفیت موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در گفتگو با خبرنگاران حوزه کشاورزی خبرگزاری صدا و سیما،  با اشاره به موفقیت دانشمندان جوان ایرانی در تولید واکسن ORT با بالاترین استانداردهای جهانی اظهار داشت: دستاوردهای چنین موفقیتی تنها به بی نیازی از واردات یک نوع واکسن محدود نمی شود و در عمل، دانش و توان تولید انواع واکسن های جدید را نیز به همراه دارد و از همین رو، به موازات این امر، تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد نیز در دستور کار قرار گرفت و مراحل مختلف آن با موفقیت سپری شده است.

وی با اشاره به سهم موثر و مفید موسسه رازی در حفظ سلامت و تامین امنیت غذایی کشور، به تشریح سابقه تولید انواع واکسن های دامی اشاره کرد و گفت: سهم بزرگی از تامین و حفظ سلامت انواع مواد غذایی، به ویژه در زمینه گوشت و لبنیات به لطف زحمات و تلاش های دانشمندان گمنام موسسات تامین کننده واکسن ها، از جمله موسسه رازی بوده و در حال حاضر نیز، تحقیقات برای تولید واکسن های نوین و چندگانه با جدیت ادامه دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

معاون کنترل و تضمین کیفیت موسسه رازی با بیان خطرات و تهدیدات دائمی آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان برای صنعت طیور کشور، تصریح کرد: این بیماری بطور مداوم صنعت طیور و حتی انواع پرندگان را تهدید می کند و به دلیل حضور پرندگان مهاجر در نقاط مختلف کشور، جلوگیری از ورود آن غیر ممکن است.
وی افزود: از همین روز تولید واکسن برای غلبه بر این بیماری اهمیت بسیاری دارد و خوشبختانه دانشمندان جوان ایرانی موفق شدند با روش ژنتیک معکوس به سویه این واکسن دست یافته و مراحل تولید آن را سپری کنند.

قادر با بیان اینکه تحقیقات در این زمینه با جدیت ادامه دارد، اظهار داشت: طبق برنامه ریزی انجام شده، با تکمیل مراحل آزمایش و طی مراحل قانونی، این واکسن در یک سال آینده به تولید خواهد رسید.

وی با بیان اینکه دستکم نیمی از انواع واکسن های جدید حوزه دام و طیور در داخل کشور و در موسساتی مانند موسسه رازی تولید می شود، تصریح کرد: دانش فنی برای گسترش تولید در دسترس است و می توانیم بطور کامل نیازهای کشور را در داخل تولید کنیم.
معاون موسسه رازی با اشاره به پیچیدگی های صنایع دارویی و بیولوژیک در سطح جهان، تصریح کرد: کشورهای دارای این دانش به هیچ وجه دوست ندارند با کشورهای دیگری از جمله ایران همکاری کنند و حتی از ارائه کوچکترین خدمات یا فروش تجهیزات خودداری می کنند، اما ما می توانیم بدون کمک آنها پیش برویم.

دکتر قادر با بیان اینکه یکی از عمده ترین موضوعاتی که باعث کندی پیشرفت این دانش می شود، فرسودگی تجهیزات است، از شرکت ها و صنایع داخلی خواست برای تامین نیاز موسسات سرم سازی اقدام کنند و گفت: ما از شرکت های سازنده تجهیزات می خواهیم که وارد این عرصه شوند و آماده ایم اطلاعات اولیه و نیازهای خود را به آنها ارائه کنیم تا این تجهیزات را در داخل کشور تولید کنند و در اختیار موسسات بگذارند.

وی از مردم و به ویژه مصرف کنندگان واکسن ها خواست با مطالبه محصول با کیفیت ایرانی، سیاستگذاران، مدیران و مسئولان در عرصه های مختلف را به حرکت در مسیر تولید بهترین و جدیدترین محصولات در داخل کشور تشویق کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • آمریکا گروهک‌های تکفیری منطقه را احیا می‌کند
  • رد پای لابی صهیونیستی در هیاهوی دوباره خارج نشینان | توماج، اسم رمز فراموشی فاجعه غزه
  •  تداوم تجمعات حامی غزه برغم سرکوب پلیس؛ تظاهرات در دانشگاههای جورج واشنگتن و کالیفرنیا
  • دور دوم انتخابات مجلس در هشت حوزه انتخابیه کشور تمام الکترونیک خواهد بود
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد