Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز پژوهش های مجلس در دیدار با زولتان وارگا هاسونیچ سفیر مجارستان بر ضرورت گسترش همکاری های علمی بین ایران و مجارستان تاکید کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، زولتان وارگا هاسونیچ، سفیر مجارستان در تهران، امروز (سه‌شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۱) با بابک نگاهداری رییس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بابک نگاهداری در این دیدار با اشاره به نزدیک یک قرن روابط دیپلماتیک بین جمهوری اسلامی ایران و مجارستان، گفت: امیدواریم تا در آینده شاهد گسترش روابط و تعاملات بین دو کشور در عرصه‌های مختلف باشیم.

وی افزود: زمینه‌های همکاری گسترده‌ای بین جمهوری اسلامی ایران و مجارستان در حوزه‌های اقتصادی، تجاری، صنعتی و علمی وجود دارد که امیدواریم با دیدارها و گفتگوهای دوجانبه بین مسئولان دولتی و پارلمانی دو کشور در این زمینه‌ها فعال شود.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، حضور نزدیک به ۲۵۰۰ نفر دانشجوی ایرانی در مجارستان را نشان دهنده زمینه‌های مساعد همکاری علمی بین دو کشور دانست.

نگاهداری در ادامه با اشاره به سازوکار فعالیت مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: مرکز پژوهش‌ها با بیش از ربع قرن فعالیت در ارائه خدمات کارشناسی و مشاوره‌ای به مجلس شورای اسلامی امروز به عنوان بازوی مشورتی قوه مقننه و یکی از مهمترین مراکز پژوهشی کشور مطرح است.

رییس مرکز پژوهش‌‎های مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه این مرکز همکاری‌های نزدیکی با سایر مراکز پژوهشی کشور دارد، توضیح داد: در تلاش هستیم تا زمینه تعامل و تبادل تجربیات این مرکز با مراکز علمی و دانشگاهی دیگر را نیز فراهم آوریم.

زولتان وارگا هاسونیچ، سفیر مجارستان در تهران، نیز در این دیدار با اشاره به سطح روابط دو کشور ابراز امیدواری کرد تا مناسبات بین جمهوری اسلامی ایران و مجارستان گسترش پیدا کند.

وی افزود: ۲۵ سال فعالیت کارشناسی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی جای بالندگی دارد.

سفیر مجارستان در تهران، با اشاره به کارکرد و نقش مرکز پژوهش‌های مجلس در ارائه خدمات مشاوره‌ای به قوه مقننه، خاطرنشان کرد: امیدواریم با تعامل و گفتگو زمینه تبادل تجربیات در حوزه کار پژوهش‌ پارلمانی ایجاد شود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مرکز پژوهش‌های مجلس ، ایران و مجارستان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مرکز پژوهش های مجلس ایران و مجارستان مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی ایران و مجارستان سفیر مجارستان دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۴۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است

حجت الاسلام طهماسبی، دبیر علمی جشنواره علامه حلی در دهمین جشنواره علامه حلی که ویژه طلاب نو قلم برگزار می‌شود، گفت: در این دوره از جشنواره بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ اثر علمی شامل کتاب، مقاله و پایان نامه به گروه‌های علمی ارسال شد که پس از ارزیابی‌ها ۲۳۵ اثر به عنوان آثار برتر معرفی شدند.

وی اضافه کرد: ارتقا توان و رشد پژوهشی طلاب نو قلم و کمک به طلاب جوان برای تمرین پژوهشی و ایجاد رقابت سالم علمی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور هم در اختتامیه این جشنواره گفت: حوزه انقلابی نباید به چند موضوع محدود باقی بماند بلکه باید پژوهش‌ها به سمت نگاه جامع، اصیل و روش‌مند، با رویکرد تمدنی جدید و سبک زندگی نو و پاسخگوی انفجار‌های معرفتی باشد.

وی اضافه کرد: وضع موجود کافی نیست و حوزه باید پاسخگوی مشکلات تمدنی باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با بیان اینکه طلبه جوان باید از امام و مبانی انقلاب الهام بگیرد و برای پایه پژوهش‌های خود از این مبانی استفاده کند، گفت: جلوه‌های انقلاب در عالم روشن است و همه این جلوه‌ها باید در پژوهش‌ها گنجانده شود.

وی افزود: نظام اسلامی نیاز به نرم افزار فکری دارد و باید بتوانیم پاسخ قوی و درخوری به مسائل کشور و شبهات و سوالات بدهیم.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور افزود: طلاب جوان باید با تکمیل روش و شیوه علمی خود، در پرتو عقل گرایی با محوریت کتاب و سنت پژوهش‌ها را اجرایی کرد.

وی تاکید کرد: تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است تا بتواند طلاب را آماده ایفای نقش‌های جدید برای تولید دانش و معرفت باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • امیرعبداللهیان: ایرانیانی که نگران تردد خود به ایران هستند، می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد، از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند
  • پیش بینی ۲۸۷ شعبه برای دور دوم انتخابات
  • ثبت میراث مکتوب علمای اهل‌سنت آذربایجان‌غربی
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • امیرعبداللهیان: ایرانیان معدودی تحت تاثیر فضاسازی رسانه‌های معاند نگران تردد خود به ایران هستند/ آنها می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد وزارت خارجه از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند
  • افتتاح چهارمین دفتر استاندارد و استاندارد سازی در چهارمحال و بختیاری
  • ایرانیان خارج از کشور از سربلندی ایران دفاع می‌کنند
  • ایرانیان خارج از کشور از سربلندی ایران دفاع می‌کنند.