Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-30@08:00:34 GMT

ساماندهي دستفروشان تهران چه زماني به نتيجه مي رسد؟

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۷۴۷۷۷

ساماندهي دستفروشان تهران چه زماني به نتيجه مي رسد؟

شهردار تهران اعلام كرده است:' مسئولیت دستفروش ها با ما است و به آنها گفتیم که حتی جای شما را مشخص می کنیم. ۱۱۴ پارک را مشخص کردیم، دستفروش ها را شناسه دار می کنیم و در جاهای تعیین شده از ساعت ۴عصر تا ۱۰ شب اجناس خود را می فروشند. در شهرداری دنبال مسیری هستیم که در آن سمت مردم غش کنیم. در مدیریت جدید شهر تهران دستفروشان جمع آوری نمی‌شوند بلکه ساماندهی خواهند شد، گفت: معیشت مردم هم موضوعیت و هم اولویت دارد'.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش عصر خبر، اين اظهارات عليرضا زاكاني بيانگر اين است كه توجه به قشر ضعيف جامعه مورد توجه مديريت جديد شهري است چرا كه وي به صراحت گفته است معيشت مردم هم موضوعويت و هم اولويت شهردار تهران و مديريت جديد شهري است.

اما به طور طبيعي و منطقي ساماندهي كارگران فصلي تهران از جمله دستفروشان بدون حضور تشكل صنفي قانوني مربوطه كه اتحاديه صنفي كارگران ساختماني و فصلي كشور است نمي تواند نتبجه بخش و قانونمند و در راستاي سياست اعلامي شهردار تهران مبني بر'مشاركت پذيري، تخصص گرايي و تعامل سازنده با موثران شهر تهران' قلمداد شود و به طور قطع با رويكردي كه شهردار تهران در توجه به اقشار آسيب پذير از جمله دستفرشان دارد بايستي در اين راستا تمامي مجموعه شهرداري به خصوص معاونت خدمات شهري و شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران نقش ويژه اي در تحقق اين خواست شهردار تهران ايفا كنند.

اما موضوعي كه درخور توجه مي باشد اين است كه تا كنون مسئولان اتحاديه صنفي كارگران ساختماني و فصلي كشور در خصوص موضوع ساماندهي دسنفروشان و كارگران ساختماني در تهران سكوت اختيار كرده است و اطلاعاتي از نحوه اين كار و چگونگي ورود احتمالي خود به اين ساماندهي را اعلام نمي كند اين در حالي است كه ساماندهي و رسيدگي به تمامي اموركارگران فصلي و ساختماني كشور و از جمله تهران از وظايف ذاتي اين اتحاديه است اتحاديه اي كه با مجوز وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي فعاليت مي كند.

بايد پرسيد آيا اتحاديه كارگران ساختماني و فصلي كشور با شهرداري تهران و به طور مشخص با شركت ساماندهي صنايع و مشاغل تهران بسته اي براي حمايت از كارگران فصلي و دستفروش كميته اي مشترك براي حل اين مشكل اقشار محروم جامعه دارد يا خير؟ از سويي ديگر بايد پرسيد به طور دقيق اين ساماندهي شامل چه مواردي مي باشد و آيا اتحاديه صنفي كارگران ساختماني و فصلي كشور و شهرداري تهران در خصوص تامين آتيه دستفرشان و كارگران ساختماني فعال در تهران از طريق ارائه خدماتي مثل بيمه اجتماعي در راستاي خدمت ماندگار هم قدم برخواهند داشت يا خير؟

بايد ديد شهرداري تهران و اتحاديه صنفي كارگران ساختماني و فصلي كشور درباره اين سوالات مطرح شده جوابي دارند ؟

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۴۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه طرح سراسری ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در نواحی شهر تهران امروز با حضور محمد شیری شهردار منطقه ۱۵، سید محمد فیاض مدیرکل هماهنگی، نظارت و کنترل معاونت هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران و عبدالمجید رحمانی، دبیر مرکز رصد، پایش و مدیریت آسیب‌های اجتماعی کلانشهر تهران، در باب الرضای پایتخت برگزار شد.

محمد شیری شهردار منطقه در این جلسه با اشاره به آمار آسیب‌های اجتماعی منطقه ۱۵، نسبت به سایر مناطق ۲۲ گانه پایتخت گفت: از اواخر سال گذشته طرح سراسری ساماندهی آسیب‌های اجتماعی به طور گسترده با هدف پاک سازی سیمای شهر از پدیده‌های ناهنجار معتادان متجاهر، تکدی گری، زباله گردی و مسأله کودکان در دستور کار قرار گرفت.

وی به اجرای طرح‌های متنوع اجتماعی طی سنوات گذشته اشاره کرد و گفت: گرچه این طرح‌ها تا حدودی موفق بودند، اما برای موفقیت کامل، نیازمند همکاری و هم افزایی تمام دستگاه‌های ذیربط و برنامه ریزی همه جانبه بود که خوشبختانه در این دوره مدیریت شهری طرح خوب ساماندهی آسیب‌های اجتماعی به منظور رفع دغدغه و نارضایتی شهروندان از ابتدای سال کلید خورد.

شهردار منطقه، در ادامه به نقطه قوت طرح مذکور نیز اشاره کرد و افزود: در طرح‌های گذشته به دلیل کمبود ظرفیت نگهداری معتادان متجاهر متأسفانه پس از جمع آوری معتادان متجاهر دوباره آنان به سطح شهر برمی گشتند، لیکن در این طرح با افزایش ظرفیت چند یاورشهر سطح تهران توسط شهرداری تهران معتادان متجاهر پس از جمع آوری مجدداً به شهر برگشت نمی‌شوند، بلکه به کمپ‌های مورد نظر انتقال و مراحل درمان آنان طی می‌شود.

شیری در پایان با اشاره به اینکه با اجرای این طرح از اواخر سال گذشته و ابتدای سال حال و هوای محلات تغییر یافته است به توضیح اقدامات انجام شده پرداخت و گفت: به همین منظور تاکنون ۸۵۳ معتاد متجاهر، ۴۸ کودک کار، ۴۶ زباله گرد و ۷ متکدی از سطح نواحی هفتگانه منطقه جمع آوری شده‌اند.

سیمای بصری شهرها، نخستین شاخص ارزیابی است

سید محمد فیاض مدیرکل نظارت، پیگیری و هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران در این جلسه، ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده همکاران منطقه ۱۵ در طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی گفت: این طرح نه تنها در منطقه ۱۵ بلکه در شهر تهران در اولویت است.

وی به سختی کار در حوزه ساماندهی آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: نخستین شاخص ارزیابی هر شهری، موضوع سیمای بصری آن شهر نظیر فضای سبز، آراستگی محیطی و بحث آسیب‌های اجتماعی آن شهر به شمار می‌آید که خوشبختانه این طرح به نسبت طرح‌های پیشین توانسته موفق تر عمل کند.

فیاض به اهتمام و همت مضاعف شهرداران نواحی در اجرای این طرح تاکید کرد و افزود: در این طرح ۳ گشت شامل گشت نواحی، گشت پسماند و گشت آسیب‌های اجتماعی پیش بینی شده که برای کسب نتیجه مطلوب این ۳ بخش را به طور مستمر در دستور کار قرار دهید.

وی همچنین بر برخورد گام به گام با مقوله زباله گردها اشاره کرد و گفت: در این حوزه به مواردی نظیر قانون مدیریت پسماند، راه اندازی گشت، نظارت مستمر بر کیفیت اقدامات پیمانکاران، مدیریت یکپارچه پسماند و … توجه کنید.

عبدالمجید رحمانی، دبیر مرکز رصد، پایش و مدیریت آسیب‌های اجتماعی کلانشهر تهران نیز در این جلسه ضمن عرض خداقوت و تشکر از مدیریت شهری منطقه ۱۵ در اجرای طرح مذکور به تشکیل قرارگاه اجتماعی در شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: سال گذشته با مصوبه دولت در خصوص آسیب‌های اجتماعی اختیاراتی به شهردار تهران تنفیذ شد.

وی افزود: بر همین اساس طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی که از دغدغه شهردار تهران بود از ابتدای سال در اولویت کار مناطق ۲۲ گانه تهران قرار گرفت و ظرفیت بالای پذیرش، هم افزایی دستگاه‌های ذیربط، ساماندهی اتباع بیگانه و …از مزیت‌های این طرح است که با جدیت در حال اجراست.

کد خبر 6092218

دیگر خبرها

  • ظهور تحول در دانشگاه های جهان را باید نتیجه خون‌های ریخته شده در غزه دانست
  • همزمان با هفته کارگر از کارگران نمونه خلیل‌آباد تجلیل به عمل آمد
  • دیدار روسای اتحادیه های صنفی با امام جمعه شهرکرد
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • امنیت شغلی در گرو رونق تولید/ بیمه کارگران ساختمانی پیگری می‌شود
  • از ساماندهی بازار آهن شادآباد تا تسریع پیگیری طرح شن‌چاله‌ها
  • تسرسع ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج
  • ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج تسریع می‌شود