Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@12:50:52 GMT

تاثیر داروی فلووکسامین بر بیماری کووید-۱۹

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۷۵۶۶۵

تاثیر داروی فلووکسامین بر بیماری کووید-۱۹

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف داروی فلووکسامین، خطر ابتلا به نوع شدید بیماری کووید-۱۹ را کاهش می‌دهد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، داروی «فلووکسامین» یک مهارکننده انتخابی بازجذب سروتونین است و معمولاً برای درمان اختلال وسواس فکری-عملی استفاده می‌شود و می‌تواند به عنوان درمان بی‌خطر بیماری کووید -۱۹ مورد استفاده قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروهی از محققان به منظور بررسی میزان تأثیرگذاری داروی فلووکسامین بر بیماری کووید -۱۹، مطالعه جدیدی انجام دادند و گروهی از افراد را بدین منظور ارزیابی کردند.

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد اگر افرادی که در معرض ابتلاء به نوع شدید بیماری کووید -۱۹ هستند، اوایل دوره عفونت خود داروی فلووکسامین را مصرف کنند، خطر ابتلاء به نوع شدید بیماری تا تقریباً ۲۵ درصد کاهش پیدا می‌کند. متخصصان معتقدند که داروی فلووکسامین می‌تواند ابزار جزئی برای مبارزه با پاندمی کووید -۱۹ باشد.

به گفته محققان، برای افرادی که به درمان آنتی‌بادی مونوکلونال کرونا ویروس یا داروهای ضدویروسی مستقیم دسترسی ندارند، داروی فلووکسامین می‌تواند جایگزین مناسبی باشد که قادر است خطر ابتلاء به نوع شدید بیماری کووید -۱۹ را تا حدودی کاهش دهد. داروی فلووکسامین به صورت گسترده در دسترس است و در سال ۱۹۹۴ میلادی توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تأیید شده است. لازم است مطالعات بیشتری صورت بگیرد تا میزان تأثیرگذاری داروی فلووکسامین بر بیماری کووید -۱۹ به صورت دقیق مشخص شود.

کد خبر 567833

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا ابتلا به کرونا شیوع کرونا پیشگیری از کرونا آخرین اخبار کرونا کووید ۱۹ شیوع بیماری کووید۱۹ مبتلایان به کووید ۱۹ پاندمی کووید 19 تشخیص کووید ۱۹ مصرف دارو کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نوع شدید بیماری داروی فلووکسامین بیماری کووید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۵۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه برخط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • چهارمحال و بختیاری از سه‌شنبه تحث تاثیر سامانه بارشی است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • کشف ۴ میلیارد تومان داروی غیرمجاز و تاریخ گذشته در پردیس
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت