Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری فارس، میلاد منشی‌پور مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان اعلام کرد: اولین شرکت دانش بنیان در حوزه حمل و نقل درون‌شهری با عنوان تبسی در فرابورس درج شده و طبق تقویم تا آخر اردیبهشت ماه از طریق فرابورس عرضه اولیه می‌شود.

وی افزود: همه درآمدهای حاصل از عرضه اولیه سهام و سلب حق تقدم سهام در قالب عرضه اولیه جذب شرکت شده و صرف سرمایه‌گذاری می‌شود که بر این اساس پیش‌بینی شده است 300 میلیارد تومان سرمایه جدید وارد شرکت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مدیرعامل این شرکت در حال حاضر در تهران روزانه 20 میلیون سفر درون‌شهری انجام می‌شود که 10 میلیون آن در حوزه خودروهای شخصی و 8 میلیون از طریق اتوبوس و مترو و سایر وسایل حمل و نقل عمومی است. اگر بتوانیم 2 میلیون سفر را‌‌‌‌‌‌‌‌ از طریق تاکسی‌های اینترنتی جذب کنیم، تاکسی‌های اینترنتی رونق می‌گیرد.

به گفته منشی‌پور؛ ارزیابی دارایی‌های مشهود و نامشهود این شرکت انجام شده که بر طبق استانداردهای IFRS15 تهیه شده و از طریق سامانه کدال به مردم اطلاع‌رسانی شده است.

وی همچنین گفت: عمده ارزش شرکت‌های دانش بنیان دارایی‌های نامشهود است که بر اساس طرح تجاری و توسعه در آینده انجام شده و خریداران سهام این شرکت‌ها طبق پیش‌بینی اقدام به خرید سهام عرضه اولیه شرکت می‌کنند.

منشی‌پور همچنین گفت: صد درصد نرم‌افزار مورد استفاده در این شرکت توسط کارشناسان داخلی طراحی شده و حتی میزان تخمین سفرها با یک درصد اختلاف نسبت به نرم‌افزارهای موجود عمل می‌کند.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت: درآمد این شرکت در سه ماهه سال گذشته پیش از درآمد 6 ماهه در همان سال بوده است و این به خاطر کاهش آثار بیماری کرونا در رفت و آمدهای درون‌شهری است.

وی همچنین گفت: در حال حاضر این شرکت دانش‌بنیان در 16 شهر کشور فعالیت دارد و قرار است با منابعی که از محل عرضه اولیه به دست می‌آوریم، تعداد شهرهای تحت پوشش را‌‌‌‌‌‌‌‌ افزایش دهیم.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: فارس

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان فرابورس حمل و نقل درون شهری شرکت دانش بنیان عرضه اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۶۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سید محمد کرباسی، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اظهار داشت: برای تحقق این امر با اپراتورها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قراردادهایی در این زمینه باشیم.

وی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمندسازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

به گفته او، هدف اصلی این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتورها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند.

وی ادامه داد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت‌ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح‌های آنها مورد تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت‌ها کسر می‌شود.

کرباسی در پایان سخنان خود ضمن اشاره به اینکه بر اساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی و فناوری به اپراتورها داده شود بلکه هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد؛ افزود: این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این همان طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان آورد

کد خبر 6097069

دیگر خبرها

  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود