Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، فرماندار تایباد در آیین افتتاح این فضای آموزشی گفت: این مدرسه با زیربنای ۳۶۳ مترمربع با ۱۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال ساخته شده که ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال آن از سوی خیر نیک اندیش " محمد اعظم امینی " و ۱۴ میلیارد ریال دیگر آن از سوی اداره کل نوسازی مدارس استان خراسان رضوی هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مهدی دونده افزود: با بهره برداری نهایی از این پروژه آموزشی ۱۵۰ دانش پسر و دختر در آن تحصیل خواهند کرد.

وی ادامه داد: تفاهمنامه این مدرسه در سال ۱۳۹۶ به امضاء رسید و در سال ۱۳۹۷ کلنگ آغاز ساخت این مدرسه به زمین زده شد که باتوجه به شیوع بیماری کرونا و برخی از مشکلات تامین اعتبار، اتمام نهایی این طرح به تعویق افتاد که در نهایت امروز به بهره برداری رسید.

وی در این مراسم از کلنگ زنی و آغاز ساخت مدرسه ۱۰ کلاسه " محله سروش شهر تایباد خبر داد و بیان کرد: کلنگ زنی و آغاز ساخت مدرسه ۱۰ کلاسه " محله سروش " تایباد که  ۲ برادر ساکن این شهر از خیرین اهل سنت زمینی به مساحت چهار هزار و ۴۲۰ متر مربع و به ارزش ۷۰ میلیارد ریال را برای ساخت فضای آموزشی در تایباد اهدا کرده بودند امروز شروع شد.

وی بیان کرد: ایجاد مدرسه در " منطقه سروش " شهر تایباد که یکی از مناطق دارای جمعیت بالای دانش آموزشی است، یکی از مهمترین مطالبات خانواده های دانش آموزان در  این محله است.

فرماندار تایباد  ادامه داد: برای احداث و بهره برداری نهایی این فضای آموزشی ۱۱۰ میلیارد ریال از سوی اداره کل نوسازی مدارس استان خراسان رضوی هزینه می شود.

دونده  با بیان اینکه این فضای آموزشی در مقطع ابتدایی احداث می شود، اظهار کرد: همچنین از ابتدای سال تاکنون ساخت یک فضای آموزشی ۶ کلاسه دیگر در " روستای آبقه " شهرستان تایباد از توابع بخش مرکزی به صورت مشارکتی با یکی دیگر از خیرین شهرستان به امضاء رسیده است.

وی گفت: برای احداث این فضای آموزشی در این روستا ۲۵ میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده که هشت میلیارد ریال آن را خیر و ۱۷۰ میلیارد ریال دیگر از سوی اداره کل نوسازی مدارس استان خراسان هزینه خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر ۳۰ درصد واحدهای آموزشی این شهرستان، تخریبی یا فرسوده بوده و نیاز به مرمت و بازسازی دارد که خیران در این زمینه نقش موثری دارند.

هزار و ۷۰۰ معلم، کار تعلیم و تربیت حدود ۳۰ هزار دانش‌آموز را در افزون بر ۲۰۶ مدرسه شهرستان تایباد بر عهده دارند.

مرکز شهرستان ۱۳۸ هزار نفری تایباد در فاصله ۲۲۸ کیلومتری جنوب شرق مشهد واقع است. تایباد از سمت شرق و جنوب شرق هم مرز با کشور افغانستان است. 

برچسب‌ها تایباد مدارس خیران مدرسه ساز مدرسه سازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تایباد مدارس خیران مدرسه ساز تایباد مدارس خیران مدرسه ساز مدرسه سازی فضای آموزشی میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۷۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه

به گزارش خبرگزاری مهر، طیبه محمدی گفت: باتوجه به اهمیت شناسایی و هدایت دانش آموزان دارای ظرفیت‌های ویژه یادگیری و همچنین کمک به رشد متعادل و همه جانبه شخصیت آنان متناسب با ساحت‌های شش گانه تربیتی و در راستای اجرای آئین نامه ارزشیابی پیشرفت تحصیلی و تربیتی، فرایند جهش تحصیلی دوره ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه سال جاری آغاز و تا پایان خردادماه ادامه خواهد داشت.

وی ضمن تاکید بر این موضوع که تاریخ اعلام شده به هیچ وجه قابل تمدید نخواهد بود، افزود: در این برنامه و به منظور ارتقای پایه، دانش آموزان می‌توانند در سطوح پایه‌های اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم ابتدایی در ارزیابی‌های تخصصی هوشی و روانی شرکت کنند.

محمدی اضافه کرد: جهت شرکت در این طرح، والدین متقاضی ابتدا باید درخواست کتبی خود را به مدیر مدرسه ارائه نمایند و سپس مدیر مدرسه پس از بررسی درخواست و شرایط دانش آموز، نسبت به ثبت درخواست در سامانه و دریافت مجوزهای لازم اقدام نماید.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان تصریح کرد: پس از طی مراحل مذکور، والدین می‌بایست پس از دریافت راهنمایی‌های لازم از سوی مدیر مدرسه با مراجعه به سایت https://sso.my.gov.ir نسبت به نوبت گیری و شرکت در ارزیابی‌های تخصصی اقدام کنند.

محمدی خاطرنشان کرد: تمهیدات لازم برای اجرای کامل و صحیح برنامه جهش تحصیلی ابتدایی پیش بینی شده است و تمامی اطلاعات اعم از تاریخ، مکان، پرداخت هزینه و شرایط آزمون ارزیابی جهت راهنمایی دقیق والدین در سامانه مذکور برنامه ریزی شده است.

لازم به ذکر است؛ والدین جهت دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند به واحد سنجش و تشخیص اداره آموزش و پرورش استثنایی استان همدان مراجعه و یا با شماره تلفن ۰۸۱۳۸۲۷۴۸۵۱ تماس حاصل کنند.

کد خبر 6089507

دیگر خبرها

  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه
  • نخستین مدرسه هوشمند کودکان استثنایی در شهر جدید سهند افتتاح شد
  • افتتاح مدرسه هوشمند در شهر جدید سهند 
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • طرح شنابرای۴۰۰۰دانش آموز کهگیلویه و بویراحمدی اجرا می شود
  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای طرح شنا برای ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد