Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@02:56:52 GMT

راه‌های رسیدن به کشاورزی تجاری چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۸۰۱۲۲

راه‌های رسیدن به کشاورزی تجاری چیست؟

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه کشاورزی قراردادی این روزها به عنوان الزامی مهم برای بخش تولیدات کشاورزی مطرح می‌شود، گفت: لازمه رسیدن به کشاورزی تجاری، اجرای الگوی کشت و لازمه اجرای الگوی کشت، حرکت به سمت کشاورزی قراردادی است.

مهدی جعفری، سه شنبه شب 23 فروردین به رسانه‌های گروهی اظهار کرد: کشاورزی قراردادی، سیستم تولید در کشاورزی است، که مطابق توافقی بین خریدار و کشاورز انجام شود و در قرارداد شرایط تولید و بازاریابی محصول ذکر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: کشاورزان متقاضی که توان تامین نهاده‌های کشاورزی مورد نیاز برای تغذیه محصول از جمله کود را ندارند، می‌توانند با مراجعه به مراکز تعیین شده با جهاد کشاورزی استان قراردادی امضا کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های مهم کشاورزان استان، فروش علوفه تولید آنها است، گفت: برای حذف این دغدغه مقرر شد صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی با همکاری اتحادیه دامداران و کشاورز، قراردادی سه جانبه را منعقد کنند که کشاورز با آرامش خاطر علوفه خود را کشت کند.

جعفری افزود: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی و اتحادیه دامداران در ابتدای کشت، نهاده، بذر و کود را در اختیار کشاورز قرار می‌دهند و در زمان برداشت بر اساس کیفیت علوفه و قیمت‌گذاری شده و خریداری می گردد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار کرد: با تسهیلاتی که در اختیار تعاونی‌ها قرار می‌گیرد بذر و کود تهیه شده و در اختیار کشاورز قرار گرفته و در هنگام برداشت نیز باکسر هزینه‌های انجام شده علوفه موردنظر با قیمت توافقی بر اساس این کیفیت کالا و نرخ بازار خریداری می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی جهاد كشاورزي کشاورزی قرار دادی مهدی جعفری ایسنا کشاورز اتحادیه دامداران وزارت جهاد كشاورزي جهاد کشاورزی خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۰۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد

سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: در همین هفته گوشت گرم وارداتی وارد استان می‌شود و گوشت منجمد گوسفندی هم به میزان ۲۰ تن در این مرحله در شهرستان‌ها در حال توزیع است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از جهاد کشاورزی استان یزد، یحیی شفیعی با اشاره به برنامه‌ریزی برای تامین گوشت در استان یزد اظهار کرد: گوشت گرم و منجمد وارداتی امسال طی دو مرحله در استان توزیع شده و در همین هفته هم گوشت گرم وارداتی وارد استان می‌شود.

وی افزود: گوشت منجمد گوسفندی هم به میزان ۲۰ تن در این مرحله در شهرستان‌ها در حال توزیع است.

سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: برنامه‌های مختلفی در سازمان جهاد کشاورزی برای ساماندهی بازار گوشت در برنامه داریم و افزایش ظرفیت دامی استان، راه‌اندازی واحدهای راکد و نیمه فعال و افزایش ظرفیت مراتع از جمله این برنامه‌ها است.

شفیعی ادامه داد: قیمت مصوب گوشت گرم گوسفندی هر کیلو ۵۸۰,۰۰۰ تومان است و فروش بیشتر از این قیمت تخلف محسوب می‌شود.

سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد ادامه داد: با هر گونه تخلف و گران فروشی برخورد و پرونده متخلفان به تعزیرات حکومتی ارجاع داده می‌شود.

به گزارش ایمنا، قیمت مصوب گوشت گرم گوسفندی در بازار رعایت نمی‌شود و این امر موجب گلایه‌مندی مردم شده است.

کد خبر 749186

دیگر خبرها

  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • بیش از ۱۰۰ مذاکره هیئت‌های تجاری داخلی و خارجی در غرفه فارس
  • انتصاب رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران
  • ۱۵ تغییر کاربری غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • امحاء۲۰۰ کیلوگرم گوشت منجمد فاسد در آمل
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب خراسان رضوی را تهدید می‌کند
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد