Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سعید کریمی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت کرونا و بیمارستان‌ها، گفت: از نظر کرونا شرایط بهتر شده است. البته به دلیل تعطیلات نوروزی و سفرها و دید و بازدیدهایی که انجام شد، میزان مراجعین سرپایی به بیمارستان‌ها مقداری بالا رفته است. به طوری که در روز ۲۹ اسفند ماه تعداد مراجعین سرپایی به بیمارستان‌ها، حدود ۱۰ هزار نفر بود، اما امروز بین ۱۷ تا ۱۸ هزار تا است و مقداری در مراجعات سرپایی افزایش داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعلا بروز موج سهمگین کرونا پیش‌بینی نمی‌شود
وی افزود: در عین حال خوشبختانه میزان بستری خیلی افزایش جدی نداشته است. بستری موجود روی تخت‌های بیمارستانی، بستری در آی‌سی‌یو و میزان مرگ‌ومیر کاهش یافته است. زیرا از موج سهمگین اُمیکرون فاصله گرفته‌ایم. در عین حال باتوجه به شرایط فعلی، فعلا بروز موج سهمگین دیگری را پیش‌بینی نمی‌کنیم؛ اگرچه که افزایش مختصر را داریم. البته همه این موارد به شرطی است که سوش و گونه مهاجم دیگری نیاید. در این صورت طی دو سه ماه آینده و تا ابتدای تابستان، پیش‌بینی به این صورت است که به نظر می‌آید یک افزایش مختصری در اردیبهشت ماه داشته باشیم، اما طبق نظر کمیته علمی موج سهمگینی بعید است که رخ دهد.

کریمی با بیان اینکه بنابراین بر اساس پیش‌بینی‌ها در صورت عدم بروز سوش جدید پیک دیگری فعلا نخواهیم داشت، اما افزایش مختصری را به دلیل عدم رعایت‌ها شاهد خواهیم بود، گفت: این پیش‌بینی باتوجه به اطلاعاتی است که در حال حاضر در اختیار داریم و اگر شرایط تغییر نکند.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: مردم حتما دز سوم واکسن کرونا را تزریق کنند. زیرا بسیار موثر است و در عین حال پروتکل‌های بهداشتی را هم رعایت کنند.

بدهی هشت ماهه تامین اجتماعی به بیمارستان‌های وزارت بهداشت
وی درباره وضعیت درآمد اختصاصی بیمارستان‌ها نیز گفت: بحث درآمدی بیمارستان‌های در موج پنجم به شدت اُفت کرده بود. زیرا در آن موج اعمال الکتیو بیمارستان‌ها تعطیل شده بود. ما سعی کردیم در موج اُمیکرون شرایط بیمارستان‌ها را مدیریت کنیم. به هر حال قرار نیست به دلیل کرونا، همه خدمات بیمارستان برای کرونا باشد و بقیه خدمات تعطیل شود و مردم به دلیل بیماری‌های دیگر آسیب ببینند. در موج ششم شرایط را مدیریت کردیم و در عین حال که مبتلایان به کرونا به طور کامل  پذیرش شدند و ارائه خدمت برایشان انجام شد و در عین حال تخت، دارو و خدمات برای بیماران کرونایی وجود داشت، در عین حال اعمال و بستری‌های الکتیو و غیر اورژانس‌مان هم برقرار بود.

کریمی ادامه داد: البته از آنجایی که مردم مقداری از محیط بیمارستان در روزهای اوج کرونا می‌ترسیدند، درآمد اختصاصی بیمارستان‌ها کماکان کاهش یافته است، اما به آن شدتی که در موج پنجم و قبل از آن وجود داشت، نیست و شرایط مقداری بهتر می‌شود. امیدواریم با افزایش تعرفه‌های پزشکی مقداری شرایط جبران شود. در عین حال از نظر بودجه‌ای هم شدیدا در مضیقه هستیم. عمده درآمد بیمارستان‌ها مربوط به درآمد اختصاصی است که بیمه‌ها باید بپردازند، اما متاسفانه تامین اجتماعی تا امروز حدود ۸ هزار میلیارد تومان بدهی به بیمارستان‌ها دارد و هنوز پرداخت نکرده است. یعنی حدود هفت تا هشت ماه است که پول بیمارستان‌ها را پرداخت نکرده است.

منبع: الف

کلیدواژه: بیمارستان ها عین حال پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۰۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما با حضور معاون وزیر بهداشت ، بخش ویژه بیمارستان امام خمینی شیروان و مرکز درمانی، خوابگاه دانشجویی و مرکز آموزشی ودرمانی بیمارستان خاتم الانبیای این شهرستان با ۴۵۰۰ متر مربع مساحت است.

در بجنورد، طرح‌های ام آر آی، دستگاه سی تی اسکن و آنژیوگرافی بیمارستان امام حسن، بیمارستان مادر و کودک، چهار همراه سرای بیمارستان امام علی و همچنین رادیولوژی دیجیتال بیمارستان امام علی افتتاح شد.

برخی از این طرح ها با مشارکت خیران تکمیل شده است .

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال

معاون درمان وزیر بهداشت در حاشیه این مراسم با اشاره به اینکه یکی از اهداف وزارت بهداشت این است که بیماران در استان‌های خود درمان شوند و کمتر به استان‌های اطراف مراجعه کنند، گفت: تحویل تخت‌های بیمارستانی تازه تاسیس یکی از اقداماتی است که در این راستا در حال انجام است.

به گفته دکتر سعید کریمی بنای این وزارت خانه بر این است تا ۲۵ هزار تخت بیمارستانی بسازد که تاکنون ۱۶هزار تخت بیمارستانی طی دو سال گذشته تحویل داده شده و ۹۰۰۰ تخت نیز تا شهریورماه امسال تحویل می شود.

وی افزود: برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم‌ روزانه مبلغ یک و نیم میلیون تومان هزینه می شود. 

معاون وزیر بهداشت این را هم گفت در حال حاضر علاوه بر اینکه پزشک از بدنه دولتی خارج نشده بلکه ۱۸۰۰ پزشک متخصص نیز به بدنه دانشگاه های علوم پزشکی افزوده شده است.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟
  • تعهدات وزارت نفت در بخش درمان بوشهر نیازمند بازنگری جدی است
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد