Web Analytics Made Easy - Statcounter

پویا تابعی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خرم‌آباد، با گرامی‌داشت دهه حساب ۱۰۰حضرت امام (ره) و سالگرد تاسیس بنیاد مسکن،  به مهمترین فعالیت‌های حوزه‌های مختلف بنیادمسکن لرستان اشاره و اظهار کرد: این اقدامات در سه بخش عمران روستایی، مسکن روستایی و مسکن شهری هستند.

مهمترین فعالیت‌های حوزه عمران روستایی بنیاد مسکن

وی، تهیه و اجرای طرح‌های هادی روستایی، اجرای برنامه توسعه اقتصادی، اشتغال‌زایی و طرح توسعه پایدار منظومه‌های روستایی، صدور اسناد مالکیت املاک شهری و روستایی، طرح بهسازی بافت با ارزش روستایی، تملک و واگذاری زمین‌های روستایی و طرح روستاهای هدف گردشگری را از جمله مهمترین فعالیت‌های حوزه عمران روستایی بنیاد مسکن برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بنیادمسکن لرستان با اشاره به وجود ۲ هزار و ۹۸۵ روستای دارای سکنه استان، هزار و۵۷۵ روستای آن را بالای ۲۰ خانوار عنوان و تصریح کرد: برای 100 درصد روستاهای بالای 20 خانوار طرح هادی تهیه شده، ضمن اینکه 30 درصد روستاهای در معرض خطر نیز مشمول طرح ایمن سازی شده‌اند.

تابعی بیان داشت: در حال حاضر ۵۵ درصد روستاهای استان معادل ۸۲۸ روستا از اجرای طرح هادی بهره‌مند هستند.

صدور سند برای ۸۴ هزار و ۳۵۵ واحد مسکن روستایی

وی در خصوص صدور اسناد مالکیت روستایی و شهری نیز گفت: از ۱۵۳ هزار واحد مسکن روستایی در سطح استان، برای ۸۴ هزار و ۳۵۵ واحد سند صادر شده که هم اکنون میانگین صدور سند برای واحدهای مسکن روستایی ۵۴ درصد است.

مدیرکل بنیادمسکن لرستان اظهار داشت: بنیاد مسکن لرستان بر اساس تکلیف قانونی مشخص شده در برنامه‌های پنجم و ششم توسعه کشور و به منظور رفع محرومیت نقاط روستایی به ویژه در نقاط محروم استان، اقدام به تهیه طرح توسعه منظومه روستایی کرده که در این راستا طرح منظومه روستایی در ۶ بخش استان تهیه و یا در دست اقدام است.

تابعی به اجرای ۶۰ طرح تامین مسکن ایتام تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد استان اشاره و خاطرنشان کرد: ۲ هزار طرح برای مسکن محرومین اجرا شده، ضمن اینکه ۲۵۸ طرح برای تامین مسکن مددجویی خانوارهای دارای ۲ عضو معلول و بیشتر تحت پوشش بهزیستی نیز عملیاتی شده است.

مقاوم سازی ۷۷ درصد روستاهای لرستان

وی از پرداخت تسهیلات بهسازی برای ۷۶ هزار و ۳۳۶ واحد مسکن روستایی استان خبر و ادامه داد: ۱۱۸ هزار و ۳۵۱ واحد مسکن روستایی معادل ۷۷ درصد واحدها مقاوم سازی شده است.

مدیرکل بنیادمسکن لرستان، احداث ۱۶۲ واحد واحد مسکن شهری را از جمله پروژه‌های در دست اقدام این مجموعه برشمرد و افزود: مجموعه بنیاد مسکن همچنین مجری احداث ۷۸۰۰ واحد در طرح نهضت ملی مسکن در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل بنیادمسکن لرستان تسهیلات بازسازی مسکن روستایی تامین مسکن مددجویی واحد مسکن روستایی بنیادمسکن لرستان درصد روستاهای مسکن لرستان بنیاد مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۱۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی سملیان ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: پس از درخواست‌های مردمی در خصوص عدم پوشش مناسب در روستای حسین آباد و پس از بررسی صورت گرفته توسط کارشناسان این اداره کل، با ایجاد سایت ایرانسل در این روستا، مشکلات مردمی در حوزه ارتباطات برطرف و به شبکه ملی اطلاعات متصل شد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر افزود: حسین آباد، روستایی از توابع شهرستان جم با ۵۲ خانوار و جمعیت ۱۷۶ نفر است که با ایجاد سایت در این روستا، روستاهای اقماری آن به نام دره چاه با ۳۲ خانوار و جمعیت ۱۱۷ نفر، چم چشمه با ۸۴ خانوار و ۳۳۱ نفر، نیلاب ۳۸ خانوار و ۱۴۳ نفر، بندانو ۶۹ خانوار و ۲۵۰ نفر تحت پوشش ارتباطی قرار گرفته است.

سملیان اظهار کرد: پروژه سایت روستای چاه پهن، با نیازسنجی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر و اعتبارات طرح خدمات اجباری روستایی (USO) وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به پیمانکاری شرکت ایرانسل با تکنولوژی 3G/4G طراحی، نصب و راه اندازی شد.

وی خاطرنشان کرد: توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات روستایی، می‌تواند سبب توانمندسازی و تأثیرگذاری آگاهانه این قشر از جامعه، در توسعه پایدار روستایی و روند توسعه کشور شود ICT در روستا منجر به توانمندسازی در ابعاد گوناگونی مانند آموزش، بهداشت، بازاریابی و داد و ستد، درآمد، گردشگری، بهره وری و غیره می‌شود.

مدیرکل ارتباطات استان بوشهر، هدف این اداره کل را مرتفع نمودن مشکلات مردمی در حوزه ارتباطات و همچنین فناوری اطلاعات نقاط محروم و بروز رسانی اطلاعات روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان اعلام کرد.

کد خبر 6094261

دیگر خبرها

  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • اشتغال حدود ۲۰۰ خانوار در قم به کار پرورش شتر
  • مقاوم‌سازی ۲۵۶ واحد مسکن روستایی در فامنین
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • برخورداری بیش از ۵ هزار خانوار روستایی با اتمام طرح آبرسانی به مجتمع ۱۰۶ روستایی زون چایپاره
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود