Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی با بیان اینکه بناهای تاریخی و تفرجگاهی گردشگری استان مرکزی به بخش خصوصی واگذار می‌شود گفت: ۵ بنای تاریخی و یک تفرجگاه در اولویت واگذاری به بخش خصوصی قرار گرفت. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از  اراک،امروزه صنعت گردشگری بخشی تفکیک‌ناپذیر از اقتصاد کلان کشورها ست و نقش عمده‌ای در رشد و توسعه ‏اقتصادی، اشتغالزایی و تولید دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‏بناها و اماکن تاریخی، بخشی از این میراث ماندگار و کهن محسوب می‌شوند که فرصت‌های بسیاری را پیش روی هر منطقه قرار ‏می‌دهند. در این میان استان مرکزی هم به عنوان یکی از خاستگاه‌های تاریخ و تمدن کشور تنوع بی نظیری از بناها و اماکن ‏تاریخی را دل خود جای داده است.

 این بناها در شرایط موجود استان فرصتی بی‌نظیر برای توسعه فرهنگی، اقتصادی  و اجتماعی آن هستند که استفاده از این فرصت‌ها هم زمانی امکان‌پذیر است که بخش خصوصی به کمک بخش دولتی ‏بیاید و ظرفیت های بالقوه این بخش را به بالفعل تبدیل کند.

از آنجا که استان مرکزی با وجود ظرفیت‌های گسترده در زمینه بناهای تاریخی و گردشگری همچنان در حوزه گردشگری آن طور که باید شناخته شده نیست اهمیت فعالیت بخش خصوصی در حوزه گردشگری آن دوچندان است و باید متولیان گردشگردی در راستای جذب بخش خصوصی برای فعالیت در این حوزه نهایت تلاش خود را به کار گیرند.

بناهای تاریخی مسیر جاده ابریشم احیا و مرمت می‌شوند/ تسهیل واگذاری بناهای تاریخی اوقافی به بخش خصوصیتپه گردشگری "قلندر سیا" همدان آماده واگذاری به بخش خصوصی استاتمام پروژه "بقعه شیخ حیدر" مشگین‌شهر نیازمند ورود بخش خصوصی است + فیلم

مصطفی مرزبان، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی در این باره گفت: در راستای افزایش فعالیت بخش خصوصی در حوزه گردشگری استان، بناهای تاریخی کاروانسرای کهک شهرستان دلیجان، کاروانسرای خشکه‌رود شهرستان ساوه، درمانگاه تاریخی دهنو شهرستان خنداب، خانه تاریخی معتمدالایاله، آسیاب جفتی شهرستان آشتیان و کمپ گردشگری بلاغ حک شهرستان شازند در قالب طرح بررسی و شناسایی پروژه‌های نیمه‌تمام دولتی از طریق اولویت‌بندی به بخش خصوصی واگذار می‌شوند.

وی افزود: اولویت‌بندی واگذاری بناهای فوق بر اساس شاخص‌های تعیین شده با نظیر کیفیت اجرای پروژه، کاهش هزینه‌های چرخش عمر پروژه، تخصیص ریسک بهتر، ایجاد درآمدهای ثانویه، کیفیت ارائه خدمات بهتر، ایجاد اشتغال مستقیم و میزان جامعه تحت پوشش انجام می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی تصریح کرد: کاربری این بناها پس از مرمت و احیای گردشگری اقامتی‌-پذیرایی  و یا فرهنگی تعیین می‌شود.

مرزبان بیان کرد: حفاظت از این آثار و نظارت بر نحوه بهره‌برداری آنها پس از واگذاری برعهده اداره‌ کل میراث ‌فرهنگی است و با سرمایه بخش خصوص مرمت و احیا می‌شوند.

انتهای پیام/712/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گردشگری استان مرکزی بناهای تاریخی بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۱۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: ۵۹ شیء تاریخی از سوی یک خانواده ملایری به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر اهدا شد و پس از تعیین قدمت در مخزن‌های نگهداری و در موزه‌های استان در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

به گفته معصوم علیزاده این آثار تاریخی مربوط به دوره‌های پیش از تاریخ، تاریخی و دوره اسلامی است که پدر مسعود محبی، اهدا کننده این اشیاء، آنها را خریداری و در موزه شخصی نگهداری کرده است.

او همچنین گفت: این اشیاء قدیمی هم اکنون به رایگان در اختیار موزه‌های استان قرار گرفته است و با نام اهدا کننده در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • تعطیلی بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری کاشان
  • تعطیلی بناهای تاریخی استان در نیمه اردیبهشت
  • مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • خانه تاریخی آصف اردبیل واگذار می‌شود
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • خانه آصف اردبیل برای مرمت به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • بنا‌های تاریخی اردبیل برای احیا به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر