Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد احمدی صدر، مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در گفتگو با همشهری آنلاین با بیان اینکه موضوع خانه‌های پلاک قرمز از جمله آسیب‌های بزرگ پایتخت است، گفت:‌ از ابتدای شروع فعالیت قرارگاه در شهرداری تاکنون حدود ۴۸ خانه پلاک قرمز پلمب شده و حدود ۲۰۰ خانه دیگر شناسایی شدند که در دستور کار قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال‌های گذشته خانه‌های پلاک قرمز از نگاه مسئولان در شهر مغفول مانده بود اما حالا پاتوق موادفروشان و مصرف‌کنندگان مواد مخدر یک موضوع جدی در قرارگاه اجتماعی است که به آن می‌پردازیم.

او درباره نحوه پلمپ خانه‌ها توضیح داد: در ابتدا خانه‌ها  شناسایی و سپس پلیس باید آن را تایید کند، در ادامه آنها را به مراجع قضایی معرفی کرده و در نهایت پس از تایید، حکم پلمب صادر می‌شود. این خانه‌ها دو دسته هستند، برخی فاقد مالک‌اند و به حال خودشان رها شده‌اند که توسط ثبت اسناد شناسایی و اقدامات پلمب آن‌ها سریع‌ انجام می‌شود اما خانه‌هایی که مالک دارند و فعالیت‌های غیرقانونی در آنجا زیر نظر مالک انجام می‌شود، به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در پاسخ به اینکه بیشترین خانه های پلاک قرمز در کدام نقاط تهران هستند، تصریح کرد: نمی‌توانیم نام منطقه یا محله‌ای را عنوان کنیم چون هر یک از این محله‌ها براساس قدمتی که دارند دارای هویت هستند که نمی‌خواهیم خدشه دار شود.

جمع‌آوری ۷۰ درصد معتادان از معابر شهر در سال ۱۴۰۰

احمدی صدر پلمب شدن خانه‌های پلاک قرمز، ساماندهی وضعیت دره فرحزاد، رسیدگی به وضعیت مواد فروشان کوچه اوراق‌چی‌ها، افزایش ظرفیت پذیرش معتادان متجاهر به عنوان ماده ۱۶ و اجرای طرح صیانت از خانواده مددجویان را از مهمترین اقدامات قرارگاه آسیب‌ اجتماعی در سال ۱۴۰۰ عنوان کرد و گفت: جمع‌آوری معتادان از معابر شهر بالای ۷۰ درصد و پذیرش در مراکز ماده ۱۶ نیز بالای ۵۰ درصد بوده است. در واقع از اول آذر تا ۱۵ فروردین سال ۱۴۰۱ بیش از ۹ هزار معتاد متجاهر در مراکز ماده ۱۶ پذیرش شده‌اندکه هدف قرارگاه اجتماعی ارائه راهکار تربیتی، درمان و رسیدگی به خانواده‌های آنهاست تا دیگر به چرخه اعتیاد در جامعه بازنگردند.

او افزود: از سویی دیگر مدام در حال شناسایی پاتوق‌ها هستیم و پاتوق‌های قدیمی را با گشت‌زنی برای معتادان و مواد فروشان ناایمن کرده‌ایم.

موضوع کودکان کار، متکدیان و زباله‌گردان در دستور کار

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران در ادامه افزود: به جز جمع آوری معتادان متجاهر، سه موضوع دیگر به طور جدی در سال ۱۴۰۱ پیگیری خواهد شد که به ترتیب کودکان کار، متکدیان و زباله گردهاست. به هر حال در ۵ سال پیش تعداد معتادان متجاهر به اندازه امروز نبود.

احمدی صدر درباره تعطیلی برخی از سازمان های مردم نهاد که در حوزه آسیب‌های اجتماعی کودکان و زنان در تهران فعالیت داشتند به همشهری آنلاین گفت: به طور نمونه خانه خورشید مرکز خصوصی بود که زیر نظر شهرداری کار نمی‌کرد و تعطیلی آن هیچ ربطی به ما نداشت اما  شهرداری در حوزه آسیب اجتماعی و به خصوص موضوع کودکان کار به طور جدی فعالیت دارد و مراکز پرتو را برای صیانت از کودکان کار راه‌اندازی کرده است و خبر خوش آنکه در این مدت هیچ مرکز پرتویی تعطیل نشده و چه بسا اقدامات خوبی برای افزایش شعب آن انجام داده‌ایم.

کد خبر 669207 برچسب‌ها شهردارى تهران اعتیاد - معتاد مدیریت شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهردارى تهران اعتیاد معتاد مدیریت شهری خانه های پلاک قرمز کودکان کار جمع آوری خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۱۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد غیرمتعارف تامین ارز برای واردات گروه کالایی گوشت مرغ و گوشت قرمز

دیوان محاسبات کشور اعلام کرد بررسی تحلیلی گزارش اطلاعات مربوط به تامین ارز توسط بانک مرکزی بابت واردات در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱ نشان‌دهنده رشد غیرمتعارف گروه کالایی نظیر گوشت مرغ و گوشت قرمز است.

بر اساس این گزارش ارز تامین شده بابت گوشت قرمز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان ۲۶۴درصد و بابت گوشت مرغ به میزان ۱۰۴۰ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ دارای رشد نامتعارف نسبت به گروه کالایی و زنجیره ارزش اعلام شده توسط وزارت صمت و جهاد بوده است.

لازم به ذکر است که گزارش تحلیلی منابع و مصارف ارزی سال ۱۴۰۲ توسط دیوان محاسبات کشور برای بهره برداری متولیان نظام برنامه ریزی و تصمیم گیران اقتصادی منتشر شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • رشد غیرمتعارف تامین ارز برای واردات گروه کالایی گوشت مرغ و گوشت قرمز
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • تغییرات بودجه شهرداری تهران در این دو سال | اعتبارات نسبت به دو سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته است
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند
  • برچیده شدن بزرگترین مرکز تجمع معتادان در منطقه ۷ تهران
  • پاکسازی فضا‌های بی دفاع شهری در منطقه ۱۹ تهران
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • استان سمنان معتاد متجاهر ندارد