Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت‌های تولید فیلم و سریال و شبکه‌های تلویزیونی در یمن، کشوری که چند سالی می‌شود درگیر جنگ است، تولید سریال‌های طنز را تنها راه جذب مردم جنگ‌زده به تلویزیون یافته‌اند.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از الجزیره، تولید سریال در یمن در حال حاضر فقط محدود به ماه رمضان است و تنها ژانری هم که تولیدکنندگان برای مردم مصیبت‌دیده و جنگ‌زده این کشور مناسب می‌بینند، کمدی و طنز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سریال‌ها و برنامه‌های تلویزیونی یمنی همگی بر پایه طنز ساخته می‌شوند تا بلکه برای دقایقی حواس مردم را از حجم بزرگ مصیبتی که بر آن‌ها وارد شده پرت و آن‌ها را سرگرم کنند.

این موضوع دو واکنش متفاوت را از سوی شهروندان یمنی براتنگیخته است. عده ای از انتخاب تولید کنندگان برای تولید  صرف آثار طنز حمایت می‌کنند و آن‌ را تنها راه مناسب برای مردم جنگ زده‌ی یمنی  می‌دانند، اما عده‌ای دیگر با انتقاد از نگاه نخست، معتقدند باید درآثار نمایشی، به موضوعات حساس‌تر و حیاتی‌تری که در این کشور عربی جریان دارد پرداخت.

تولیدکنندگان فیلم و سریال در یمن که متوجه شده‌اند آثار کمدی مخاطب بیشتری را در این کشور جذب می‌کنند، ساخت آثار طنز و سرگرم کننده را تنها راه نجات مردم یمن از افسردگی و بحران ناشی از جنگ می‌دانند.

اما نکته قابل توجه این است که یمن فقط برای ماه رمضان تولید سریال دارد؛ بقیه ایام سال سریال‌سازی در این کشور جنگ‌زده تعطیل است. حتی بعضی از شبکه‌های یمنی، ماهواه نایل ست را فقط برای ماه رمضان اجاره می‌کنند و در این ماه تولید برنامه دارند و در ماه‌های دیگر کاملا تعطیل هستند.

مروان المخلافی، نویسنده و بازیگر یمنی می‌گوید، یمنی ها درگیر جنگ و مشکلات معیشتی هستند و به اضافه این‌ها مشکلات روحی نیز گریبانگیر آن‌ها شده است، از این رو آن‌ها احتیاجی ندارند که واقعیات زندگی‌شان را بار دیگر در تلویزیون ببینند.

او معتقد است، مخاطب خودش بیش از یک درام غم‌انگیز، درگیر مشکلات است و به دیدن سریال‌های غم انگیز و دارم احتیاجی ندارد.

این هنرمند یمنی می‌گوید، حل مشکلات کار سریال‌ها نیست، کار مردان سیاست است. کار  سریال‌ها تبدیل مشکلات به طنز سیاه و آوردن خنده بر لب‌های مردم است.

تصویری از یک سریال طنز یمنی

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: سریال‌های عربی ، جنگ یمن

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سریال های عربی جنگ یمن تنها راه سریال ها جنگ زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۱۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف سریال «حشاشین» از تمام سکو‌های ایرانی

شب گذشته دو روز بعد از ابلاغ نظر شورای صدور مجوز ساترا در خصوص ممنوعیت پخش «حشاشین» از سکو‌های نمایش خانگی ایران، فیلیمو هم این سریال ضد ایرانی را از روی خروجی خود حذف کرد.

به گزارش ایسنا، سامان مراد حسینی سخنگوی مجمع رصتا درباره ممنوعیت نمایش سریال «حشاشین» در ایران به خبرنگاران توضیح داد: اعلام ممنوعیت نمایش سریال «حشاشین» در ایران توسط ساترا صرفاً از این باب نبود که بخواهیم از مشاهده این اثر توسط مخاطبان ایرانی جلوگیری کنیم بلکه از این جهت هم موضوعیت داشت که در مقابل تولید و انتشار اثری که چهره نادرستی از ایرانی‌ها نمایش میدهد موضع گیری رسمی کنیم و نشان دهیم که در‌های شبکه نمایش خانگی ایران به روی اثر ضد ایرانی باز نیست.

مرادحسینی درباره این موضوع افزود: اگر ساترا راجع به این اثر موضع گیری رسمی نمی‌کرد قطعا سایر بخش‌های حاکمیت نمی‌توانستند اقدامات بعدی را در حوزه دیپلماسی فرهنگی مرتبط با این سریال طراحی و پیگیری کنند.

وی افزود: نکته دیگر در خصوص ممنوعیت انتشار سریال «حشاشین» در ایران این است که در این موضوع خاص شاهد همگرایی نخبگان کشور و دستگاه حاکمیتی ساترا بودیم و این موضوع بیانگر اتحاد ایران در مقابل تولید و انتشار یک سریال خصمانه و ضد ایرانی است.

سریال «حشاشین» اخیرا به دلیل آنچه «تحریف تاریخ اسلام» و «ساخت مغرضانه سیاسی» خوانده شده، در پلتفرم‌های کشورمان مجوز انتشار ندارد.

سریال «حشاشین» روایتی درباره حیات و حوادث مرتبط با حسن صباح، بنیان‌گذار دولت اسماعیلیه است.

این سریال توسط عبدالرحیم کمال نوشته شده و توسط پیتر میمی کارگردانی شده است. فیلمبرداری آن دو سال به طول انجامید. قرار بود در ماه رمضان سال گذشته پخش شود و به دلیل فیلمبرداری صحنه‌هایی از سریال در مالتا و قزاقستان، نمایش آن تا امسال به تعویق افتاد.

بر همین اساس در پی منتشر نشدن این سریال از پلتفرم‌های داخلی، مهدی سیفی، مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا تاکید کرد که سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است و بنابراین طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست.

دیگر خبرها

  • مصیبت جدید مستاجران!
  • مصیبت جدید مستاجران
  • مصیبت جدید مستاجران؛ قیمت نجومی کارتن موز!
  • حذف سریال «حشاشین» از تمام سکو‌های ایرانی
  • درخواست مخاطبان برای تولید نون‌ خ ۶
  • خط رو خط مسائل اجتماعی
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • عوامل «نون خ» با مردم صحبت می‌کنند
  • تکلیف پخش سریال جدید حسن فتحی مشخص شد