Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف بالو دبیر اجرایی پویش ۷ سالگی و رئیس فرهنگسرای اخلاق با اشاره به اینکه آگاهی‌های دینی درست و متناسب با سن کودکان، نقش مهمی در سرنوشت و آینده آنها ایفا می‌کند، فراگیری قرائت و اذکار نماز به طور صحیح توسط کودکان، آشنا کردن آنها با آداب نماز و تشویق به تمرین نماز و انس بیشتر کودکان با فضای معنوی مساجد و تکوین شخصیت معنوی آنها را از اهداف پویش هفت سالگی بر شمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، نحوه تشویق کودکان به یادگیری فریضه نماز و پاسخگویی به سوالات والدین مبنی بر اینکه از چه سنی، کودکان را به فراگیری نماز تشویق کنند و یا اینکه کودک را چگونه به نماز خواندن ترغیب کنند و تبیین راهکارهای تربیتی نماز خواندن کودکان از دیگر اهدافی است که در فرآیند اجرای «پویش ۷ سالگی» به آنها توجه شده است که ۱۶ کلیپ آموزشی برای والدین و چهارده استوری موشن در این خصوص در طول ماه مبارک رمضان در صفحه مجازی «امیدهای فردا» بارگذاری می‌شود.

بالو در تشریح روش‌های شرکت کودکان به «پویش هفت سالگی» گفت: با همراهی و راهنمایی والدین در طول ماه مبارک رمضان، کودکان ۷ ساله (دختر یا پسر) می‌توانند با حضور در مساجد منتخب مناطق ۲۲ گانه شهر تهران، ضمن قرائت نماز نزد ائمه جماعت، ویدئوی یک دقیقه‌ای توسط والدین کودکان تهیه و آن را در صفحه مجازی خود با هشتگ #پویش_ هفت_ سالگی بارگذاری و صفحه مجازی «امیدهای فردا» omidhayefarda@ را منشن کنند.

رئیس فرهنگسرای اخلاق ادامه داد: علاوه بر آن، والدین همچنین می‌توانند ویدئویی از نماز خوانی کودک ۷ ساله خود، در مکانی که شرایط ضبط آن فراهم است، تهیه و ضمن انتشار در فضای مجازی، صفحه «امیدهای فردا» را منشن کرده و در پویش شرکت کنند.

دبیر اجرایی «پویش ۷ سالگی»، شرط شرکت دادن کودکان در قرعه کشی جوایز را داشتن پسند مردمی حداقل ۵۰ نفر عنوان کرد و گفت: در صورتیکه والدین کودکان، فاقد صفحه مجازی هستند، می‌توانند ویدئوی نماز خوانی کودک ۷ ساله خود را به دبیرخانه پویش ارسال، تا در صفحه مجازی «امیدهای فردا» انتشار یابد.

وی جوایز «پویش هفت سالگی» را ۱۰ دستگاه دوچرخه اعلام کرد که در پایان ماه مبارک رمضان از بین ویدئوهای نمازخوانی کودکان که در فضای مجازی منتشر و حداقل پسند مردمی را داشته باشند به قید قرعه انتخاب می‌شوند.

رئیس فرهنگسرای اخلاق، ضمن قدردانی از مشارکت مدیریت فرهنگی هنری مناطق ۲۲ گانه و فرهنگسراهای شهر تهران که در این پویش مشارکت دارند، تقاضا کرد والدین به همراه فرزندان ۷ ساله خود با حضور در مساجد منتخب مناطق ۲۲ گانه، کودکان خود را ترغیب به قرائت نماز در فضای معنوی مسجد در حضور امام جماعت نمایند.

به گفته بالو آئین اختتامیه و اهدای جوایز برندگان، بعد از عید فطر در یکی از فرهنگسراهای محوری تهران با حضور مدیران ارشد سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، رؤسای فرهنگسراها و خانواده برگزیدگان برگزار می‌شود.

دبیرخانه «پویش هفت سالگی» در خیابان پیروزی، خیابان شکوفه، خیابان شهید کاظمی، جنب بوستان گلزار، شماره ۲۴ فعالیت می‌کند و شماره ۳۳۳۵۳۶۰۰ آماده پاسخگویی به سوالات علاقمندان به شرکت در پویش است.

کد خبر 5466094 فاطمه علی آبادی

منبع: مهر

کلیدواژه: تهران ماه مبارك رمضان سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران شهر تهران طرح پویش ماه امید ماه رمضان 1401 نماز ماه رمضان 1401 ماه مبارك رمضان ماه امید قرآن حضرت خدیجه س قرآن کریم فعالیت های قرآنی اوقات شرعی شیعه شهر تهران سازمان دارالقرآن الکریم آیت الله خامنه ای امیدهای فردا پویش ۷ سالگی صفحه مجازی ۷ ساله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۱۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از مسدودسازی ۴۳۴ تارنمای فعال در حوزه جرائم اقتصادی در فضای مجازی خبرداد.

به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی با اشاره به اقدامات شناسایی و کنترلی پلیس امنیت اقتصادی در فضای مجازی گفت:‌ این اقدامات با هدف مبارزه با  قاچاق  وجرائم اقتصادی انجام شده و در جریان طی یک ماه گذشته بیش از ۲۵۶۰ نفر ساعت پایش، کنترل و رصد در فضای مجازی پیرامون پی‌جویی جرائم اقتصادی ، کالای قاچاق و جرائم گمرکی  انجام شده است.

وی با بیان اینکه انجام امور این بخش مربوط به کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی بوده است، گفت: در این مدت با تلاش کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال ۳۰۶ تارنمای فعال در حوزه اقتصادی و اقدامات مربوط به امور گمرکی رصد شدند که از این تعداد تخلف ۱۲۸ تارنما در حوزه جرائم اقتصادی، قاچاق کالا و جرائم گمرکی محرز و این تارنماها مسدود شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به شناسایی و رصد ۲۲۸ تارنما و صفحه فعال پیرامون پدیده قاچاق گفت: این صفحات اقدام به تبلیغ و فروش کالای دخانی، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، الکترونیکی و ماهواره‌ای، قطعات و لوازم یدکی، مواد شیمیایی و پتروشیمی، پوشاک و البسه قاچاق کرده بودند که از فعالیت این‌ها نیز جلوگیری شد.

به گفته رحیمی در یک ماه اخیر گذشته ۷۸ تارنما و صفحه فعال در بستر اینترنت که اقدام به اخلال در بازار ارز،  قمار و پولشویی، فروش داروهای غیر مجاز کرده بودند، نیز مورد شناسایی قرار گرفته و از فعالیت آنها هم جلوگیری شد. همچنین به منظور پیشگیری از وقوع برخی تخلفات و جرایم محتمل در حوزه فضای سایبری شش نفر از مدیران صرافی‌های که دارای تراکنش مالی بالایی در حوزه رمز ارز بودند با هدف ساماندهی وضعیت رمز ارز احضار و موارد لازم با آنها مطرح شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره اینکه فضای سایبری توسط معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا رصد می شود، گفت: به منظور مقابله با اخلال گران اقتصادی در فضای سایبری ۲۴ پرونده قضایی برای  گردانندگان صفحات متخلف در فضای مجازی تشکیل و ۲۷ نفر از مجرمین  فعال در حوزه قاچاق و جرائم اقتصادی نیز دستگیر شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • مسدودسازی بیست و هشت صفحه هنجارشکن در فضای مجازی
  • والدین با استقلال‌طلبی نوجوانان مواجهه منفی نداشته باشند
  • چرا به سمت قبله نماز می‌خوانیم؟ + دلائل علمی
  • نماز خواندن مرد غزه‌ ای زیر آوار ساختمان
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • لزوم پیوند کودکان با طبیعت از بدو تولد