Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@15:01:22 GMT

اداره شهر به شیوه سنتی هزینه‌ بر است

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۸۲۱۱۰

اداره شهر به شیوه سنتی هزینه‌ بر است

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد صادقی با اشاره به اینکه رویکردهای سنتی در اداره شهر باید تغییر کنند، گفت: دنیا لحظه به لحظه در حال تغییر است و در این مسیر شیوه‌های سنتی دیگر جایی ندارند و این شیوه‌ها باید تغییر کنند.

صادقی ادامه داد: این تغییر رویکرد باید از مسیر مشارکت نخبگانی و به کارگیری روش‌های دانش بنیان باشد و لاجرم این اتفاق رخ خواهد داد چه ما بخواهیم و چه نخواهیم اما چه بهتر که هر چه سریع‌تر این مسیر را طی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: دلیل این امر هم روشن است؛ اداره کردن شهر به طریق سنتی هزینه بر است، به بیانی هزینه نگهداری شهر بسیار گران می‌شود، در حالی که روش‌های نوین و دانش بنیان هزینه نگهداری را کم می‌کند. برای این تحول و تغییر رویکرد، باید مشارکت نخبگانی را داشته باشیم، شهر باید مشارکت پذیر باشد و به طور قطع اگر مشارکت نخبگان در اداره شهر وجود نداشته باشد، شهر یک شهر بی کیفیت خواهد بود.

رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند خاطر نشان ساخت: به طور معمول در شیوه‌های سنتی مجموعه نخبگانی خیلی تأثیر گذار نیستند و کیفیت اداره شهر پایین است ولی وقتی حضور نخبگان با مجموعه دانش بنیان در اداره شهر دخیل شوند کیفیت بالا می‌رود.

صادقی در ادامه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در نام گذاری سال جاری گفت: مقام معظم رهبری سال گذشته را سال تولید و اشتغال زایی نام گذاری کردند و در نام گذاری امسال واژه دانش بنیان را به تولید اشتغال آفرین افزودند این یعنی مسیر تغییر رویکردهای سنتی از طریق روش‌های دانش بنیان میسر می‌شود.

این عضو شورا ادامه داد: مقام معظم رهبری چشم انداز را برای ما ترسیم کردند که باید به رویکردهای فناورانه روی بیاوریم.

صادقی در ادامه اظهار داشت: برای رسیدن به کیفیت بهتر زیست شهری و اداره ارزان شهر و اینکه بار اقتصادی از دوش مردم برای اداره شهر برداشته شود راهی جز ورود به عرصه‌های فناورانه و دانش بنیان نداریم.

صادقی همچنین گفت: برای تحقق این تغییر رویکرد باید تمرکز زدایی شود به عنوان مثال سالیان سال است که سازمان فناوری و ارتباطات شهرداری تهران می‌بایست به این امر مبادرت می کرده در حالی که جنس کار این سازمان با موضوع فناوری‌های نوین متفاوت است. جنس کار فاوا با جنس کار فناوری‌های نوین متفاوت است و نتیجه هم این شده که در طول این سال‌ها شهر دانش بنیان نداشته‌ایم.

وی ادامه داد: البته این بدان معنی نیست که سازمان فاوا خوب عمل نکرده باشد اما چون تمرکز زدایی نشده و جنس کار تفکیک نشده بالطبع شهر دانش بنیان هم محقق نشده است.
صادقی ادامه داد: جنس کار فناوری‌های نوین تعقل و فکر است و جنس کار سازمان فاوا سخت افزاری، معلوم است این سازمان نمی‌تواند هر دو را توأمان محقق کند.

صادقی افزود: ما همگی موافقیم که این تغییر رویکرد اتفاق بیافتد و کیفیت اداره شهر ارتقا یابد و حضور نخبگان را در مجموعه دانش بنیان در شهر شاهد باشیم اما به طور قطع با این امر هم مخالف هستیم که وقت را از دست بدهیم.

وی افزود: اگر در روزهای پایانی سال قبل با ایجاد مجموعه‌ای که متولی بحث فناوری‌های نوین باشد موافقت می‌کردیم هم اکنون به جای ارائه لایحه از سوی شهرداری اساسنامه این مجموعه را بررسی می‌کردیم چرا که مأموریت‌ها و وظایف به طور کامل مشخص هستند و نباید وقت را تلف کنیم، این وقت تلف کردن‌ها برای شهر هزینه‌های بالایی دارد.

کد خبر 5465899

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری احمد صادقی مقام معظم رهبری شورای شهر تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران آلودگی هوا شهر تهران شرکت کنترل کیفیت هوای تهران سازمان تامین اجتماعی پلیس راهور شهرداری ترافیک علیرضا زاکانی بهزیستی سازمان محیط زیست هلال احمر جمهوری اسلامی ایران ماه رمضان 1401 فناوری های نوین تغییر رویکرد دانش بنیان اداره شهر جنس کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۲۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محصولاتی، چون دستگاه همو دیالیز و یا تجهیزات صنایع بالادستی ازجمله این محصولات فناورانه است که در کنار جلوگیری از خروج ارز، با توسعه بازار صادراتی ارز آوری برای کشور هم داشتند. 


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی بنابر اعلام معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری هم اکنون بیش از ۹ هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می کنند که از این تعداد هزار شرکت محصولاتشان را به عرصه صادرات رسانده اند.

دیگر خبرها

  • آشنایی هیاتی از وزارت خارجه با توانمندی صادراتی دانش بنیان‌ها
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند
  • دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • سمپاشی دقیق‌تر و کم هزینه‌تر با پهپاد کشاورزی ایران ساخت
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • پایان چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های وقف
  • هر کیلومتر آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد