Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@09:18:29 GMT

لزوم افزایش سهم مدیریت دارایی ها در سبد درآمدی دولت

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۸۲۶۸۹

لزوم افزایش سهم مدیریت دارایی ها در سبد درآمدی دولت

مشاور رئیس سازمان خصوصی سازی با بیان این درآمدهای دولتی متشکل از دو رکن درآمدهای مالیاتی و نفتی بوده است، گفت: باید سهم رکن سوم، یعنی مدیریت و مولدسازی دارایی های دولت افزایش یابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در میزگردی که با عنوان «ظرفیت‌های مولد سازی دارایی‌های دولت» در مرکز پژوهش‌های مجلس برگزار شد بهرام وهابی، مشاور رئیس سازمان خصوصی سازی در حوزه مولدسازی با بیان اینکه در ابتدای راه مولدسازی هستیم، گفت: مجموعاً آنچه در سال ۹۹ سازمان خصوصی سازی مکلف به واگذاری و فروش بوده، ۱۱۰ هزار میلیاردتومان در سال ۹۹، ۲۷۵ هزار میلیارد در سال ۱۴۰۰ و در سال قانون بودجه امسال ۳۳۲ هزار میلیارد بوده که از این میان سهم فروش و مولدسازی دارایی‌ها ۹۶ هزار میلیارد تومان و سهم واگذاری بنگاه‌ها و رد دیون ۲۳۶ هزار میلیارد تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وهابی تصریح کرد: در حال حاضر سهم واگذاری و فروش فعلاً سهم اندکی هست و حدوداً ده درصد از تکلیف دولت بر مبنای واگذاری هست، در حالی که ظرفیت این بخش خیلی بالاتر از این هست.

وی با بیان اینکه مجموعاً سهم مولد سازی و فروش حدود یک چهارم درآمدهای دولت را در برمیگیرد، افزود: به طور کلی ارکان درآمدهای دولت را ما دو مورد می‌دانیم؛ یک درآمدهای مالیاتی و دو درآمدهای نفتی. رکن سومی که باید تعریف کنیم مدیریت دارایی‌ها، اعم از واگذاری و مولدسازی هست، زیرا در بحث مالیات ما یک ظرفیتی داریم که بیشتر از آن آثار تورمی به همراه دارد، در بحث فروش نفت هم باید وابستگی کم شود.

وی افزود: ولی در بحث مدیریت دارایی‌ها به دلیل اینکه در طرف عرضه هست، آثار کاهشی تورمی به همراه دارد.

وهابی با تأکید بر اینکه باید در این مسیر اولاً همسو باشیم و ثانیاً همکاری کنیم، ادامه داد: باید یک لایحه دائمی مدیریت دارایی داشته باشیم و مجلس باید در این زمینه کمک کنند و دستگاه‌های اجرایی ذیل این لایحه باید تعریف شود. همچنین نهادها و ابزارهای مالی فرادست که اساسنامه آن را هم به دولت پیشنهاد دادیم باید تشکیل شود.

انتهای پیام/
منبع: صدا و سیما

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیریت دارایی هزار میلیارد دارایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۲۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان گفت: پروژه احداث شهرک بازیافت در حال حاضر در مرحله پیگیری نحوه واگذاری عملیات عمرانی به پیمانکار واحد صلاحیت و پیگیری انتقال پساب قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، غلامرضا ساکتی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید شهردار از تعدادی پروژه‌های عمرانی شهر اصفهانی اظهار کرد: استفاده از تکنولوژی‌های نوین و هوشمند از ابتدا در دستور کار سازمان مدیریت پسماند قرار داشته است.

وی با بیان اینکه پروژه احداث هاضم بی‌هوازی به‌ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در وضعیت مذاکره با سرمایه‌گذار در خصوص ارائه ضمانت‌نامه ملکی قرار دارد، افزود: فراخوان انتخاب مشاور برای مدیریت طرح اجرای پروژه در مرحله تجدید و مذاکرات با سرمایه‌گذار برای اجرای پروژه به‌صورت BOO در حال پیگیری است.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به چالش‌های اجرایی پروژه هاضم بی‌هوازی گفت: تأمین اعتبار و پرداخت به‌موقع آن توسط شهرداری برای پرداخت گیت فی به میزان تقریبی سالانه ۴۰ میلیارد تومان و تأمین تضامین ملکی برای اجرای پروژه به‌صورت BOO از جمله چالش‌ها است.

ساکتی با اشاره به پروژه هاضم بی‌هوازی به ظرفیت پنج تن در روز تصریح کرد: اسناد طراحی توسط مشاور تهیه شده است و به‌منظور تحویل نهایی نیازمند جلسات نهایی با کارشناسان مربوط به هر حوزه است و اسناد فراخوان انتخاب مجری احداث پروژه تهیه شده است.

وی با اشاره به چالش‌های پیش روی این پروژه تاکید کرد: هزینه بالای پروژه بر اساس برآورد نهایی مشاور و تأخیر زیاد شهرداری برای پرداخت هزینه اجرای پروژه، چالش‌ها اجرایی شدن این پروژه است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه تحویل زمین و تجهیز کارگاه برای احداث شهرک بازیافت انجام شده است، ادامه داد: اصلاح نقشه جانمایی، پیاده‌سازی نقاط برای خاکبرداری، عقد قرارداد برای خرید پنل‌های پیش‌ساخته بتنی و تسطیح و رگلاژ مسیر اجرای دیوار برای اجرای بتن انجام شده است، این پروژه در مرحله پیگیری نحوه واگذاری عملیات عمرانی به پیمانکار واحد صلاحیت و پیگیری انتقال پساب قرار دارد.

ساکتی با اشاره به چالش‌های این پروژه گفت: تأخیر در تولید قطعات بتنی مشکل جمع‌آوری توده‌های کمپوست در مسیر اجرای دیوار، پرداخت نکردن به موقع صورت وضعیت‌ها از سوی شهرداری و تعیین مدال مالی مشارکت، ساخت و واگذاری از جمله چالش‌ها است.

وی با اشاره به سایر پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند افزود: احداث نیروگاه ریجکت‌سوز ۳۰۰ تن در روز، پروژه تولید سوخت مشتق از پسماند RDF به ظرفیت روزانه ۱۵۰ تن و احداث کارخانه بازیافت پسماندهای ساختمانی از جمله سایر پروژه‎‌های شاخص این سازمان است.

کد خبر 748422

دیگر خبرها

  • جدول درآمدهای نفتی و مالیاتی دولت در بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • در دستورکار قرار گرفتن مولدسازی دارایی‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • سازمان مالیاتی موظف به ارسال درآمدهای اشخاص غیرتجاری به وزارت تعاون شد
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • درآمدهای نفت و گاز روسیه ۲ برابر شد
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • سهم ۶۰ هزار میلیاردی اصفهان در مولدسازی
  • جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد