Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: طبق قانون زمان آموزش تاپایان اردیبهشت است و افزایش یک ماه به طول مدت سال تحصیلی، نیاز به ابزار‌های قانونی و مصوبه‌هایی است  اما در این فرصت باقی مانده اگر جبران آموزش نشود تدابیری را اتخاذ خواهیم کرد.

مهدی کاظمی گفت: البته اگر لازم شود موضوع افزایش مدت سال تحصیلی را مجددا به جریان می‌اندازیم که از طریق ظرفیت‌های قانونی مصوب شود، اما فعلا در اولویت ما نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او براساس بررسی‌های انجام شده آماری در حال حاضر ۹۱ درصد دانش‌آموزان مقاطع مختلف تحصیلی در مدارس حضور دارند و از آموزش حضوری بهره‌مند هستند.

کاظمی گفت: طبق مصوبه ستادملی مبارزه با کرونا و تصمیم بر بازگشایی حضوری مدارس پس از حدود ۲۵ ماه از روز ۱۴ فروردین جاری گرفته شد و این تصمیم با استقبال بسیار خوب دانش‌آموزان و همراهی اولیا روبرو شد.

او می گوید: در نخستین روز بازگشت مجدد به آموزش حضوری بیش از ۸۰ درصد دانش‌آموزان در مدارس حضور پیدا کردند و در حال حاضر این آمار به ۹۱ درصد افزایش پیدا کرده و ۹ درصد باقی مانده نیز کاملا طبیعی است ما همیشه در حالت عادی در مدارس با غیبت دانش آموزان مواجه بودیم.

کاظمی گفت: در تصمیم بازگشت مجدد به آموزش حضوری شرطی گذاشته شد مبنی بر اینکه دانش‌آموزانی که احیانا مبتلا به ویروس کرونا بوده، دارای بیماری زمینه‌ای و علایم هستند با تایید پزشک می‌توانند در مدرسه حضور پیدا نکنند.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: برای این دانش آموزان نیز زمینه فراهم شده و می‌توانند از محتوا‌های آموزشی که قبللا تولید و بارگذاری شده در شبکه شاد استفاده کنند، اما در مجموع آموزش غیرحضوری نداریم و آموزش صرفا حضوری است.

کاظمی گفت: از ۱۴ فروردین غیر از تیم‌های نظارتی که از سوی وزارتخانه برای بازدید از مدارس تعیین شد در استان‌ها هم تیم‌های نظارتی تشکیل و تاکنون بیش از ۳۸ هزار مدرسه مورد بازدید قرار گرفته است.

او می گوید: واکسیناسیون شرط حضور در مدارس نبوده است، اما بخش زیادی از دانش‌آموزان و معلمان واکسن دریافت کرده اند، بیش از ۹۲ درصد دانش آموزان دُز اول و بیش از ۸۵ درصد دُز دوم را دریافت کرده اند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر مدیران و معلمان و کادرآموزشی مدارس موظف هستند استفاده از ماسک، تهویه مناسب و بهداشت محیط را مورد تاکید قرار دهند.

منبع:ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش سال تحصیلی مدارس دانش آموزان کاظمی گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۲۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنی‌بر اینکه برنامه آموزش و پرورش برای عدم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان چیست، اظهار کرد: هدایت تحصیلی دانش‌آموزان یکی از ظریف‌ترین و مینیاتوری‌ترین اقدامات است که باید در آموزش و پرورش صورت بگیرد.

وی افزود: این کار در مقطع متوسطه اول با بهره‌گیری از توان مشاوره دقیق روان‌شناختی و تحصیلی در مدرسه انجام شود و به نیرو‌های کیفیت‌بخشی و مشاور در مدرسه وابستگی دارد. فرهادی ادامه داد: زمانی‌که یک انحراف در آمار می‌بینیم؛ در بخش‌های نرم‌افزاری و فکری دچار خطا هستیم و در امکانات مشکلی وجود ندارد. در دبیرستان‌ها امکاناتی که رشته‌های دیگر و دانش‌آموزان تحربی دارند، دانش‌آموزان ریاضی نیز بهره‌مند هستند.

انتخاب رشته تحصیلی ناظر بر بازار اشتغال است

سخنگوی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نکته دوم ناظر بر بازار اشتغال است و نوع اطلاع‌رسانی برای مشاغل در کشور و تحقیقات صورت می‌گیرد. نهاد‌هایی که در آموزش و پرورش همکار هستند و در سند تحول برای آنها وظیفه‌ای تعیین شده، مراقب باشند که خلاف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اقدام نکنند و تبلیغات کاذب شکل بگیرد.

در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم

وی با اشاره به برنامه ششم و هفتم توسعه، اضافه کرد: در این برنامه قرار است دانش‌آموزان در رشته‌های فنی‌حرفه‌ای و کاردانش با یک ضریب بالای پنجاه درصد هدایت شوند و در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم؛ به عبارت دیگر، بیکار نداریم، زیرا دانش‌آموزان مهارت دارند.

فرهادی ادامه داد: بسیاری از دختران در رشته‌های کامپیوتر و طراحی و دوخت، هنری و صنایع دستی نه‌تنها بیکار نداریم، بلکه با افزایش بیشتر تقاضا در حرفه آموزش‌دیده روبرو هستند.

هنرستان‌ها برای همه رشته‌ها الگو موفقی هستند

سخنگوی آموزش و پرورش با بیان اینکه هنرستان‌ها برای نه‌تنها برای رشته‌های ریاضی بلکه برای هنرستان‌ها الگوی موفقی است و باید به آنها مشاوره دقیقی ارائه دهیم، ابراز کرد: برای رشته ریاضی ما در آموزش و پرورش وظیفه مشاوره دقیق ارائه دهیم که ناظر بر استعداد‌های خدادادی و علایق است تا در این رشته تحصیل کنند.

وی در پایان افزود: رشته بنده ریاضی و فیزیک است و معتقد هستم مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است و باید این موضوع با جدیت دنبال شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • ارتقای سرانه آموزشی هرمزگان با ساخت ۶۰۰ کلاس درس جدید در سال جاری
  • فعالیت نوبت صبح مدارس ۶ شهر خوزستان غیر حضوری شد
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است