Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-ارزش صادرات نظامی رژیم صهیونیستی به کشورهای عربی، که روابط‌شان را با آن عادی کرده‌اند، در سال 2021 به حدود 800 میلیون دلار افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از رای الیوم، وزارت امنیت عمومی رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای رسمی که در رسانه‌های عبری‌زبان منتشر شده، اعلام کرد که 7 درصد از صادرات تجهیزات نظامی اسرائیل در سال 2021، به کشورهایی که با تل‌آویو توافقنامه "صلح ابراهیم" را امضا کردند، انجام شده که معادل 791 میلیارد دلار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر این اساس، امارات متحد عربی و بحرین که اخیرا طی توافقنامه معروف به "پیمان صلح ابرهیم"، روابط خود را با اسرائیل عادی کرده‌اند، 7 درصد از فروش کالاهای صادراتی نظامی اسرائیل را خرید کرده‌اند.
در همین راستا، "یائیر کولاس" رئیس بخش صادرات سلاح در وزارت جنگ اسرائیل تأکید کرد که مغرب نیز قراردادهایی به ارزش 560 میلیون دلار برای دستیابی به موشک «باراک – 8» امضا کرده است. به گفته او، فروش این موشک در قراردادهای نظامی اسرائیل با امارات و بحرین مطرح نشده است.
بر اساس آمارهای اعلام‌شده، حجم صادرات نظامی اسرائیل در سال 2021 به 11.3 میلیارد دلار رسیده که نسبت به 8.5 میلیارد دلار در سال 2020 رشد 30 درصدی را نشان می‌دهد.
بر اساس این آمارها، 41 درصد صادرات تجهیزات نظامی و امنیتی اسرائیل به کشورهای اروپایی، 34 درصد به کشورهای آسیا و اقیانوسیه، 12 درصد به کشورهای آمریکای شمالی و 3 درصد به کشورهای آفریقایی و نیز آمریکای جنوبی بوده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اسرائیل نظامی اسرائیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۳۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران

به گزارش خبرنگار هر، امیر جمشیدی عصر یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: طی فروردین ماه سال‌جاری، ۵۸۲ هزار و ۶۴۶ تن انواع کالا به ارزش ۱۷۹ میلیون و۳۲۹ هزار دلار بین گمرکات مازندران و شرکای تجاری آن مبادله شد.

ناظر گمرکات مازندران با اشاره به صادرات بیش از ۷۰ قلم کالا نظیر فرآورده‌های لبنی، بستنی، سیمان، مصنوعات معدنی، چوب واشیای چوبی و…گفت: فروردین امسال ۱۴۷ هزار و۴۱۷ تن کالا به ارزش ۲۳ میلیون و ۷۰۵ هزار دلار از طریق گمرکات مازندران در نوشهر، امیرآباد، ساری، فریدونکنارو آمل به نقاط مختلف دنیا صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ از نظر وزنی ۷۰ درصد و ازنظر ارزشی ۹ درصد رشد را نشان می‌دهد.

وی در مورد مهم‌ترین مقاصد صادراتی گمرکات مازندران گفت: عراق با واردات هفت هزار تن کالا به ارزش هشت میلیون و ۵۳۶ هزار دلا اولین مقصد صادرات کالاهای مازندران، روسیه با ۱۰۸ هزار تن به ارزش ۶ میلیون و ۴۱۶ هزار دلار، ترکمنستان با ۷ هزار تن به ارزش یک میلیون، قزاقستان با ۱۴ هزارتن به ارزش یک میلیون و ازبکستان با هزارتن به ارزش ۹۸۹ هزار دلار پنج کشوری بودند که در مجموع بیش از ۱۳۸ هزار تن کالا به ارزش ۱۸ میلیون دلار از گمرکات مازندران وارد کردند.

وی گفت: صادرات به کشورهای فوق ۹۴ درصد وزن و ۷۷ درصد ارزش کل صادرات گمرکات مازندران را به خود اختصاص داده است.

کد خبر 6091313

دیگر خبرها

  • توضیحات جدید و جالب سردار حاجی‌زاده از حمله نظامی به اسرائیل + فیلم | سپاه چند درصد تجهیزات تدارک دیده شده را استفاده کرد؟
  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • رسانه‌های عبری: السنوار قهرمان کشورهای عربی و اسلامی شده است
  • صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • تیتر خاص رسانه عربی درباره ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»