Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از سازمان حفاظت محیط‌زیست، سید حسین موسوی فر به همراه شهرام فداکار رئیس مرکز منطقه‌ای آموزشی و پژوهشی رامسر در مرکز و غرب آسیا در خصوص رفع چالش‌ها و مشکلات موجود برای فعالیت بیشتر این مرکز در منطقه به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.    

در این بازدید ابتدا تمامی امکانات و پتانسیل‌های موجود در مرکز مورد بازدید قرار گرفت و سپس موضوعاتی همچون تاریخچه تاسیس مرکز، اقدامات انجام‌شده از ابتدای تاسیس و ظرفیت‌های قانونی و بین‌المللی در سطح منطقه و کشورهای تحت پوشش، برنامه‌های سال ۲۰۲۲ مرکز و نتایج قابل‌ انتظار برنامه‌های تدوین‌شده، چالش‌ها، فرصت‌ها، تهدیدات و پیشنهاداتی در راستای توسعه توانایی‌های مرکز در سطح منطقه و بین‌المللی ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مرکز منطقه‌ای آموزش و پژوهش رامسر یکی از چهار مرکز فعال تحت کنوانسیون رامسر قدیمی‌ترین آن‌ها در جهان است که وظیفه آن ترویج آگاهی و انتقال تجربیات کشورهای عضو در خصوص حفاظت، احیا ، بازسازی و بهره‌برداری خردمندانه از تالاب‌ها است.

تاسیس مراکز منطقه‌ای آموزشی، پژوهشی کنوانسیون رامسر در هشتمین اجلاس متعاهدین کنوانسیون رامسر(کاپ ۸ سال ۲۰۰۲ ) به پیشنهاد ایران به تصویب رسیده و این مرکز به‌ عنوان اولین مرکز منطقه‌ای آغاز به کار کرده است، این مرکز کشورهای منطقه غرب و مرکز آسیا که شامل ایران، ترکمنستان، تاجیکستان، قرقیزستان، قزاقستان، ازبکستان، عراق، کویت، بحرین، امارات عربی، عمان، یمن، سوریه، لبنان و اردن را تحت پوشش خود دارد.

کنوانسیون رامسر پیمانی بین‌المللی برای حفاظت از تالاب‌ها و حیوانات و گیاهان وابسته به آن‌ها (به‌ویژه پرندگان آبزی) است که در سال ۱۳۴۹ در شهر رامسر به تصویب رسید. در ابتدا این معاهده به امضای نمایندگان ۱۸ کشور شرکت‌ کننده رسید، در حال حاضر این پیمان ۲۴۱۲ مکان به وسعت بیش از  ۲۵۴هزار هکتار در۱۷۲ کشور را پوشش می‌دهد.
1352

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست تالاب ها آهنگ حیات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست تالاب ها آهنگ حیات سازمان حفاظت محیط زیست تالاب ها آهنگ حیات کنوانسیون رامسر مرکز منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۳۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمید قنبری گفت: بیش از ۶۵ درصد از بازار تبلیغات در دنیا به صورت دیجیتال انجام می‌شود که ارزش آن در سال گذشته حدود ۵۸۰ میلیارد دلار بوده است.

او افزود: از عمر صنعت تبلیغات دیجیتال در ایران نیز بیش از دو دهه می‌گذرد و در این بازه زمانی، این نوع از تبلیغات جایگاه خود را در میان مردم پیدا کرده است. به گونه‌ای که بر اساس گزارش‌ها حدود ۶۶ درصد ایرانیان به یکی از تبلیغات دیجیتال عادت دارند و تعداد دفعات نمایش تبلیغات دیجیتال در ایران از مرز ۷۰۰ میلیارد بار در سال گذشته است.

قنبری با اشاره به این آمارها گفت: با وجود جا افتادن صنعت تبلیغات در میان مخاطبان، هنوز مشکلاتی در این صنعت وجود دارد. چه مشکلاتی که از جانب سیاستگذار به فعالان این حوزه تحمیل می‌شود و چه مشکلاتی که تحریم‌ها و قانون‌گذاری‌ها برای ما ایجاد کرده است.

وی تاکید کرد: اهمیت صنعت دیجیتال چنان بود که ما تصمیم گرفتیم امسال همزمان با برگزاری نمایشگاه اینوتکس، اولین دوره همایش تبلیغات دیجیتال با نام ادز آپ را برگزار کنیم تا با این کار هم دانش تبلیغات دیجیتال را ارتقا دهیم و هم اینکه فضایی فراهم کنیم تا متخصصان این حوزه به تبادل نظر با هم بپردارند.

قنبری درباره جزئیات برگزاری این همایش گفت: همایش ادز آپ قرار است ۲۱ اردیبهشت ماه در پارک فناوری پردیس برگزار شود. در این همایش چهار پنل تخصصی با حضور بیش از ۲۰ نفر از فعالان تبلیغات دیجیتال برگزار می‌شود و هر کدام به یکی از چالش‌ها و موضوعات روز این صنعت می‌پردازند.

دبیر این همایش با ارائه جزئیات این پنل‌ها تصریح کرد: وضعیت تبلیغات دیجیتال در ایران یکی از پنل‌های مهمی است که در این همایش برگزار می‌شود و آژانس‌های تبلیغاتی به موضوعات مهم این حوزه می‌پردازند.

بررسی نقش گوگل در تبلیغات دیجیتال و تاثیر تحریم‌ها بر این حوزه یکی دیگر از پنل‌هایی است که قنبری به آن اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت مساله تقلب در تبلیغات نیز پنلی با این موضوع ترتیب دادیم تا متخصصان در این باره صحبت کنند. آخرین پنل هم درباره ارتباط میان مراکز آموزشی و تبلیغات است.

به گفته قنبری، امسال قرار است برندگان جایزه ایران ادز هم در این همایش معرفی شوند و مراسم اختتامیه این جایزه در این رویداد برگزار خواهد شد. به گفته قنبری این جوایز در هفت بخش آگهی‌های تلویزیونی، آگهی‌های محیطی، فیلم‌های تبلیغاتی شبکه‌های اجتماعی، پروژه‌های BTL، کمپین‌های دیجیتال و یکپارچه و فیلم‌های شرکتی برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای حضور در رویداد و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس Adsup.inotex.com مراجعه کنند.
اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفه‌دار، ۱۵۰ سرمایه‌گذار استارتاپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب‌وکارها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی‌ خواهد بود.

کد خبر 6091170 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد
  • دستگیری متخلفین برداشت غیرمجاز شن و ماسه در منطقه حفاظت شده تالاب نوروزلو
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • آبگیری ٩٠ درصد تالاب قره گل بوکان
  • ایران به هاب ترانزیت داده نزدیک می‌شود؟
  • پاکسازی حاشیه و تالاب پیرسلمان
  • برگزاری تور رسانه ای بازدید از تالاب های اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه
  • لزوم لایروبی مستمر حوضچه نیروگاه نکا
  • ضرورت لایروبی مستمر حوضچه نیروگاه نکا