Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@10:04:30 GMT

فعالیت پیمانکار اپل در ۲ شهر چین متوقف شد

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۸۳۹۲۰

فعالیت پیمانکار اپل در ۲ شهر چین متوقف شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، دولت چین از اواخر مارس ۲۰۲۱ میلادی قرنطینه ای گسترده در شانگهای و کانشان اعمال کرده تا وسیع ترین شیوع ویروس کرونا از سال ۲۰۱۹ تاکنون در این کشور را کنترل کند.

شرکت پتاگرون اعلام کرد از سرگیری فعالیت های دو واحد به اجازه دولت وابسته است.

این درحالی است که شرکت بزرگتر فاکسکان نیز که در چین آیفون سرهم می کند ماه گذشته اعلام کرد عملیات هایش در شهر شنژن به دلیل شیوع ویروس کرونا در آنجا مختل شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت های جهانی از تولید کننده موبایل گرفته تا تراشه ساز برای تولید به شدت به چین و کشورهای جنوب شرقی آسیا وابسته هستند. این شرکت ها از زمانی که همه گیری ویروس کرونا اختلالاتی در بازار ایجاد کرد، سعی دارند زنجیره تامین ذخایر خود را متنوع تر کنند.

به گفته کمیسیون نظارت مالی تایوان در کل ۱۶۱ شرکت تایوانی اعلام کرده اند فعالیت هایشان در شانگهای و کانشان متوقف شده است که از این تعداد ۴۱ موسسه دستگاه های الکترونیکی می سازند.

مینگ چی کو تحلیلگر موسسه TF International Securities در این باره می گوید: در بهترین حالت، تولید احتمالاً از اواخر آوریل یا اوایل می به طور کامل از سر گرفته می شود.

به گفته او اپل به دلیل زنجیره تامین ذخایر قدرتمند و رابطه با دولت چین می تواند تاثیر این قرنطینه را به حداقل برساند.

کد خبر 5466336

منبع: مهر

کلیدواژه: گوشی آیفون اپل ویروس کرونا چین اینترنت نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی حاکمیت سایبری فناوری فضایی حمله روسیه به اوکراین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شرکت های دانش بنیان تراشه حکم انتصاب تولید دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۳۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «محسن خجسته‌مهر» امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویداد‌های مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی افزود: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کار‌های بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آنها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

 

دیگر خبرها

  • درخواست وکلای دولت بایدن برای متوقف کردن عرضه تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • ناترازی بنزین با سوخت متانول برطرف می‌شود
  • فعالیت یک واحد آلاینده لعاب سازی در اردکان متوقف شد
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میادین نفت و گاز غرب کارون
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود