Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، محمدباقر رضایی رئیس اتحادیه انجمن‌های علمی گیاهان دارویی ایران با برنامه «گفتگوی علمی» رادیو گفت وگو در رابطه با ظرفیت‌های طب سنتی و داروهای گیاهی برای توسعه شرکتهای دانش بنیان گفتگوکرد.

رضایی با اشاره به وجود بیش از ۶ هزار شرکت دانش بنیان ثبت شده در کشور گفت: بیشتر شرکت‌های دانش بنیان در حوزه رایانه‌ای و فنی فعال هستند و لذا جای گیاهان دارویی و طب سنتی و کشاورزی در این بخش کاملاً خالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سبقه تاریخی گیاهان دارویی و اقلیم‌های متنوع در ایران گفت: ما کارگروه‌های بسیار قوی را از نظر زراعت، فرآوری و تجارت در هر استان شکل دادیم.

رئیس اتحادیه انجمن‌های علمی گیاهان دارویی ایران با اشاره به صادرات گیاهان دارویی کشورمان به دنیا و کشورهای حاشیه خلیج فارس اظهارکرد: ایران از نظر تولید و فرآوری و سلامت و ارگانیک بودن داروهای گیاهی امن ترین کشور در کشورهای حاشیه و آسیانه میانه است.

رضایی از نقش ضعیف رسانه در معرفی گیاهان دارویی به جامعه انتقاد و اظهارکرد: حدود 4 هزار داروی گیاهی با طب سینایی مصوب وزارت بهداشت به ثبت رسیده و متاسفانه در داروهای ثبت شده هم تکراری زیاد است.

وی با بیان اینکه گرفتن مجوزهای بین المللی برای گیاهان دارویی کار بسیار سختی است گفت: ما به جز گیاهان و اسانس و عصاره‌های خاص هیچ صادراتی در حوزه گیاهان دارویی نداریم و دلیلش هم عدم سرمایه گذاری و عدم حمایت از سوی دولت و بخش خصوصی است.

رئیس اتحادیه انجمن‌های علمی گیاهان دارویی ایران تصریح کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی نخبگان برای ایجاد شرکت‌های دانش بنیان مربوط به حفظ مالکیت معنوی است که باید حل شود.

رضایی ساخت انیمیشن‌های مختلف درمورد گیاهان دارویی را از جمله اقدامات اتحادیه برشمرد و گفت: این انیمیشن‌ها برای معرفی گیاهان دارویی به جامعه موثر هستند و علاوه بر این، ما در توضیح درس زیست به دانش آموزان نیز از گیاهان دارویی استفاده می‌کنیم.

وی از ارائه آموزش‌های مختلف به دانشجویان و فارغ التحصیلان مرتبط برای اشتغالزایی در حوزه گیاهان دارویی خبرداد و گفت: بحث ایجاد باغچه‌های گیاهان دارویی را نیز شروع کردیم تا کارکرد گیاهان دارویی را به مردم معرفی کنیم.

رئیس اتحادیه انجمن‌های علمی گیاهان دارویی ایران وزارت از بهداشت تقاضا کرد که راه را برای عرضه مجاز و استاندارد گیاهان دارویی باز کند تا سلامت جامعه حفظ شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: داروهای گیاهی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۴۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان

ابوطالب شفقت در بازدید از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا لرستان رویکرد مدیریتی صحیح نکته بارز موفقیت این مجموعه است، گفت: این شیوه سرمایه‌گذاری از مزیت‌های مهم و اساسی کشت و صنعت فجر صفا محسوب می‌شود، اتفاقی که نتیجه آن افزایش اشتغال، امنیت غذایی، افزایش روحیه و تغییر سبک زندگی است.
شفقت انجام کار‌های پژوهشی و تولید محصولات کاملا ایرانی را از دیگر مزیت‌های این مجموعه عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذار مجموعه حتی نژاد دامی که وارد کرده به نژاد ایرانی تغییر داده است.
وی با بیان اینکه مجموعه کشت و صنعت فجر صفای لرستان علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت‌های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می‌کند، اظهار کرد: این مجموعه می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی پذیرای مهمانان مختلف باشد نیز باشد.
استاندار لرستان با اشاره به بهره‌برداری از شهرک صنعتی کشت و صنعت، گفت: ایجاد زنجیره ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت ضروری است.
شفقت بیان کرد: با توجه به سطح اراضی کشت و صنعت فجر صفای لرستان توسعه گیاهان دارویی و فرآوری در دستور کار قرار بگیرد.
وی تاکید کرد: مردم می‌توانند با توجه به درآمد قابل توجه کشت و فروش گیاهان دارویی اقدام کنند به کشت و توسعه گیاهان دارویی روی بیاورند.
به گفته استاندار لرستان بیش از ۵۰ تا ۷۰ نقطه استان ظرفیت کشت و توسعه گیاهان دارویی را دارد.
شفقت گفت: سازمان جهاد کشاورزی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف از جمله گیاهان دارویی را شناسایی کند و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.
وی بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا را اقدام مثبت عنوان کرد و افزود: این اقدام می‌تواند حتی برای سرمایه گذاران دیگر الگوی مثبتی باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • هفت گوهر نایاب زاگرس در خطر انقراض
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • مبادله ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری فارس و هیئت‌های خارجی
  • مبادله بیش از ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری بین استان فارس و هیات‌های خارجی
  • حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی