Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، احمد کریمی، دبیر کانون سراسری انجمن‌های صنفی کامیون داران در گفتگو با  مهر درباره جلسه دیروز نمایندگان تشکل‌های صنفی رانندگان خودروهای سنگین با نمایندگان وزارت راه و شهرسازی، وزارت صمت و وزارت نفت اظهار کرد: روز گذشته وزیر راه و شهرسازی به دلیل نشست با مخبر معاون اول رئیس جمهور، در جلسه حاضر نشد و افندی زاده معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی ریاست جلسه را بر عهده داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این نشست نمایندگان وزارت صمت و ویس کرمی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی حاضر بودند که مباحث مربوط به لاستیک، روغن موتور و کمبود سوخت در این جلسه مطرح شد.

قرار شد روغن موتور مستقیماً از کارخانه در پایانه‌های بار عرضه شود

به گفته دبیر کانون انجمن‌های صنفی کامیون داران، نمایندگان تشکل‌های صنفی تولیدکنندگان روغن موتور قول مساعد دادند تا دفاتری در پایانه‌های بار ایجاد کنند و روغن موتور بدون واسطه مستقیماً از کارخانه به راننده عرضه شود.

وی تأکید کرد: همچنین قرار شد نشست دیگری هم هفته آینده میان اعضای انجمن‌های صنفی تولید روغن موتور با تشکل‌های صنفی رانندگان کامیون برقرار شود و مکانیزم تعیین قیمت روغن موتور برای فروش مستقیم به کامیون داران مورد بررسی قرار گیرد.

تولیدکنندگان روغن موتور می‌گویند نرخ‌های فعلی برای ما به صرفه نیست

کریمی گفت: سال گذشته قیمت روغن موتور در ۳ مرحله افزایش یافت و بعد از هر بار افزایش قیمت، روغن موتور در بازار تا چند وقت ثبات داشت؛ اما ناگهان با کمبود روغن موتور مواجه می‌شدیم؛ وقتی از تولیدکنندگان روغن موتور علت را جویا می‌شدیم، می‌گفتند نرخ‌های موجود برای ما به صرفه نیست.

وی درباره نتایج این جلسه در خصوص لاستیک سنگین بیان کرد: توانستیم در این جلسه به نمایندگان وزارت صمت ثابت کنیم که سامانه «کالا» ی وزارت صمت با کمبود لاستیک سنگین برای اقلام پُر تقاضا و پُر مصرف مواجه است و وزارت صمت این موضوع را پذیرفت.

رانتِ عرضه بخشی از لاستیک سنگین، خارج از سامانه کالا، برای تایرسازان

دبیر کانون کامیون داران خاطرنشان کرد: نمایندگان وزارت صمت می‌گفتند ۲۰ درصد از تولیدات لاستیک سنگین داخل برای نهادهایی مانند شهرداری که ناوگان سنگین دارند اختصاص می یاید؛ این در حالی است که تولیدکنندگان به اسم این ۲۰ درصد، تا حدود نیمی از محصولات خود را خارج از سامانه کالا عرضه می‌کنند؛ لذا قرار شد برای این که رانت تولیدکنندگان از این قضیه از بین برود، نهادهای مالک ناوگان سنگین هم با مراجعه به سامانه کالا اقدام به خرید لاستیک کنند.

وی در خصوص مشکل کمبود سوخت کامیون داران هم گفت: ویس کرمی مدیرعامل شرکت پخش موضع کمبود سوخت ناوگان سنگین را پذیرفت.

کمبود گازوئیل در برخی جایگاه‌ های سوخت موقتی است

این فعال صنفی صنعت حمل و نقل اظهار کرد: مدیرعامل شرکت پخش در این جلسه علت کمبود گازوئیل در برخی جایگاه‌های سوخت را افزایش مراجعه ناوگان سنگین به جایگاه‌های سوخت استان کرمان به دلیل رسیدن زمان برداشت محصولات تره و بار این استان عنوان کرد که در مقطع فعلی رخ داده است.

برخی جایگاه داران گازوئیل آزاد ۶۰۰ تومانی را ۲,۵۰۰ تومان می‌فروشند

وی درباره علت عدم عرضه گازوئیل آزاد از سوی برخی جایگاه داران هم یادآور شد: تخصیص سوخت یارانه‌ای ۳۰۰ تومانی به کامیون داران بر اساس پیمایش و کارکرد ماه قبل است؛ وقتی در ماه بعد، میزان کارکرد و پیمایش کامیون‌ها افزایش می‌یابد، رانندگان برای دریافت سوخت آزاد ۶۰۰ تومانی به جایگاه مراجعه می‌کنند اما برخی جایگاه داران از عرضه گازوئیل ۶۰۰ تومانی خودداری کرده و آن را لیتری ۲,۵۰۰ تومان می‌فروشند؛ حتی در برخی جایگاه‌ها، همین سوخت ۲,۵۰۰ تومانی هم یافت نمی‌شود.

۳ هزار کامیون نفتکش به باری تغییر کاربری داده اند

کریمی تصریح کرد: در ۲ سال اخیر به دلیل مشکلاتی که رانندگان ناوگان حمل سوخت و نفتکش داشته اند، تعدادی از آنها با تغییر بَک (Back) خودرو از مخزن سوخت به باری، از جمع ناوگان نفتکش خارج شده اند که تعداد آنها ۳ هزار دستگاه است؛ ۱۲ هزار کامیون نفتکش در حال حاضر به ۹ هزار دستگاه کاهش یافته است.

وی ادامه داد: لذا فشار بیشتری به ناوگان فعلی حمل سوخت وارد می‌شود که این موضوع به یکی از عوامل کمبود گازوئیل در برخی جایگاه‌های سوخت تبدیل شده است. لذا قرار شد تا مشکل تأخیر پرداخت کرایه حمل ناوگان سوخت بَر به زودی مرتفع شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: گازوئیل روغن موتور لاستیک سنگین تایرسازان نمایندگان وزارت برخی جایگاه کامیون داران لاستیک سنگین ناوگان سنگین روغن موتور وزارت صمت قرار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۴۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بندرعباس کشف شد

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس هرمزگان، سردار علی اکبر جاویدان شامگاه شنبه در تشریح جزییات این طرح افزود: در راستای مقابله جدی و بی امان با قاچاقچیان سوخت و به منظور جلوگیری از هدر رفت سرمایه ملی، روز گذشته طرح ضربتی پاکسازی مناطق آلوده به قاچاق سوخت به صورت همزمان در مناطق «خانسرخ، سورو، نخل ناخدا و روستای دهنو» بندرعباس اجرا شد.

وی بیان کرد: دراین طرح که با اقدامات اطلاعاتی و گشت زنی های هدفمند اجرا شد، در مجموع ۸۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق کشف شد.

این مقام انتظامی هرمزگان اظهار کرد: همچنین مقادیری مشروبات الکلی، ۴۲۳ جفت کفش و یک دستگاه موتورسیکلت سنگین و پنج دستگاه خودرو شوتی در امر قاچاق نیز از قاچاقچیان به دست آمد.

وی با بیان اینکه در این طرح ضربتی ۱۰ فروند «تشتک فایبرگلاس قایق موتوری» نیز توقیف شد، اظهار کرد: در این رابطه تعداد ۱۳۷ نفر که از تبعه بیگانه غیرمجاز و بدون مجوز اقامت بوده و در تهیه و قاچاق سوخت فعالیت داشتند، دستگیر شدند و هماهنگی های لازم جهت بازگشت آنان به کشورشان انجام شده است.

سردار جاودان با تاکید بر استمرار طرح های عملیاتی پاکسازی مناطق آلوده به قاچاق و قاطعیت پلیس در اجرای این طرح ها از مردم استان خواست در صورت مشاهده و اطلاع از هرگونه دپو (انباشت) و یا قاچاق کالا، سوخت و موادمخدر مراتب را از طریق مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

دیگر خبرها

  • اولین جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیون ها افتتاح شد
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان
  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید
  • ۸۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بندرعباس کشف شد
  • کشف بیش از ۳۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در کرخه
  • کشف و ضبط ۳۳ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در شهرستان کرخه
  • کشف ۳۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در خاتم
  • کشف ۳۳ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در کرخه
  • کشف ۳۳ هزار لیتر سوخت قاچاق در کرخه