Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، واکنش اسلام‌آباد به بیانیه مشترک واشنگتن و دهلی نو در جریان نشست ۲+۲ دو کشور با حضور وزیران امور خارجه و دفاع آمریکا و هند صورت گرفت.

موضع گیری پاکستان علیه مذاکرات آمریکا با هند به عنوان رقیب سنتی اسلام‌آباد در شبه قاره درحالی عنوان می شود که واشنگتن متهم به تلاش برای تغییرحکومت در پاکستان است، موضوعی که کاخ سفید منکر آن است اما روزهای اخیر پاکستان شاهد تظاهرات گسترده ضدآمریکایی در محکومیت توطئه خارجی علیه دولت عمران‌خان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، وزارت امور خارجه پاکستان روز چهارشنبه با صدور بیانیه ای گفت: این کشور مواضع علیه خود در بیانیه مشترک آمریکا و هند را بیهوده دانسته و مراتب اعتراض و نگرانی عمیق خود را نیز به دولت واشنگتن ابلاغ کرده است.

در این بیانیه آمده است: دشمنی هند نسبت به پاکستان و آنچه را که وزارت امور خارجه پاکستان اقدامات تروریسم مرزی از سوی هند می خواند، برای جهان مشهور است که هدف آن بی ارزش نشان دادن تلاش های پاکستان در جنگ علیه تروریسم است.

وزارت امور خارجه پاکستان، بار دیگر رقیب دیرینه خود در شبه قاره هند را به اتخاذ مواضع یکجانبه و مغایر با واقعیت های زمینی متهم کرد و افزود: پاکستان آسیب زیادی از چالش تروریسم مرزی دیده درحالی که جامعه جهانی به تلاش ها و موفقیت های این کشور در مبارزه با تروریسم اذعان می کند.
پاکستان به طور تلویحی خطاب به آمریکا نیز گفت: کشورهایی که خود را در مسائل صلح و امنیت در جنوب آسیا شریک می دانند، نگاه عادلانه و متوازن به اینگونه مسائل داشته و از تایید مواضع یکجانبه و مغایر با واقعیت های زمینی خودداری کنند.

هند و پاکستان از زمان تشدید تنش ها بر سر کشمیر در بسیاری از مجامع منطقه ای و بین المللی یکدیگر را به باد انتقاد می گیرند.

روابط دو رقیب سنتی جنوب آسیا از زمان لغو امتیازات خاص کشمیر از سوی دولت دهلی نو وارد دور شدیدی از تنش ها شده است. اسلام‌آباد اواسط سال ۲۰۱۹ در واکنش تند به این تصمیم، روابط با هند به عنوان رقیب سنتی خود را به پایین ترین سطح رساند و در گام های بعدی تجارت و حمل و نقل با این کشور را قطع و سفیر هند را نیز اخراج کرد.

برچسب‌ها هند ایالات متحده آمریکا اسلام آباد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند ایالات متحده آمریکا اسلام آباد هند ایالات متحده آمریکا اسلام آباد اسلام آباد امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۴۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان: ایران همه خدمه کشتی توقیف‌شده را با نگاه انسانی آزاد کرد

به گزارش خبرآنلاین، در گفت‌وگوی تلفنی امروز (پنج‌شنبه) «مارگوس تاساکانا» وزیر امور خارجه استونی با دکتر امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان، در خصوص آخرین وضعیت روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای بحث و تبادل‌نظر شد.

طرفین در این گفت‌وگو با اشاره به وجود فرصت‌ها و ظرفیت‌های همکاری میان دو کشور، آمادگی متقابل برای توسعه بیش از پیش مناسبات را مورد تاکید قرار دادند.

دکتر امیرعبداللهیان در خصوص تحولات فلسطین تاکید کرد: عمق فاجعه نسل‌کشی و جنایات صهیونیست‌ها در غزه می‌طلبد که تمامی کشورها برای برقراری آتش‌بس پایدار، رفع کامل محاصره انسانی، تبادل اسرا و جلوگیری از وقوع جنایات بیشتر رژیم اسراییل در غزه تلاش کنند.

وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به درخواست طرف استونیایی در خصوص کشتی توقیف‌شده در آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران و آزادی خدمه استونی اظهار داشت: کشتی توقیف‌شده که در آب‌های سرزمینی ایران رادار خود را خاموش کرده و امنیت دریانوردی را به خطر انداخته در توقیف قضایی قرار دارد، اما ایران همه خدمه آن را با نگاه انسانی آزاد کرده است و در صورت همراهی کاپیتان کشتی، امکان بازگشت آنها به کشورشان و از جمله استونی فراهم است.

دکتر امیرعبداللهیان تاکید کرد: رعایت قوانین و مقررات دریایی از سوی تمامی کشتی‌ها در راستای حفظ امنیت دریانوردی امری ضروری و غیر قابل اجتناب است.

وزیر امور خارجه استونی نیز ضمن با اهمیت دانستن روابط کشورش با جمهوری اسلامی ایران ابراز امیدواری کرد که در سایه رفع موانع، مناسبات فی‌مابین بیش از پیش گسترش یابد. وزیر امور خارجه استونی همچنین با اشاره به بحران‌های منطقه‌ای، خواستار همکاری همه کشورها برای توقف جنگ‌ در غزه شد.

وی از نگاه انسانی جمهوری اسلامی ایران برای آزادی خدمه کشتی توقیف‌شده قدردانی کرد.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902251

دیگر خبرها

  • (ویدیو) مجری صداوسیما خطاب به رئیس جمهور آمریکا: دانشجو‌ها را نزنید آقای بایدن!
  • وزیر خارجه: همه خدمه کشتی توقیف شده را با نگاه انسانی آزاد کرده‌ایم
  • امیرعبداللهیان: ایران همه خدمه کشتی توقیف‌شده را با نگاه انسانی آزاد کرد
  • ایران خدمه کشتی توقیف شده را با نگاه انسانی آزاد کرد
  • همه خدمه کشتی توقیف‌شده را با نگاه انسانی آزاد کرده‌ایم
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی آمریکایی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه
  • ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه
  • منتظر سامانه بارشی جدید باشید / بارش‌ها در جنوب و شرق کشور شدت می‌گیرد
  • دیدنی های امروز؛ از موج گرما در شرق و جنوب آسیا تا وضعیت رفح