Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@20:43:38 GMT

فناوری هوش مصنوعی به شارژ خودروهای هیبریدی کمک کرد

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۸۴۸۶۱

فناوری هوش مصنوعی به شارژ خودروهای هیبریدی کمک کرد

به گزارش خبرنگار سرویس علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برای شارژ خودروهایی که از انرژی الکتریکی استفاده می‌کنند، سامانه‌هایی وجود دارد که استقرار و استفاده از آن‌ها نیازمند لازمه‌هایی است. توسعه فناوری‌ هوش مصنوعی و دیجیتال، به تسریع این روند کمک کرده و با افزایش استفاده از این نوع خودروها، فناوری‌های شارژ آن نیز در کشور توسعه یافته است

 استفاده از اپلیکیشن شارژ خودروهای هیبریدی ایستگاه های شارژ در منازل برپا می شود و از طریق بارکد، به خودرو متصل می شود و خودرو را شارژ می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تسهیل در این امر سبب می شود تا افراد بیشتر به سمت استفاده از خودروهای هیبریدی سوق پیدا کنند و در مصرف انرژی نیز صرفه جویی قابل توجهی رخ دهد.

شرکت دانش‌بنیان جاپکو، اپلیکیشن شارژ خودروهای هیبریدی را تولید کرده است، نرم‌افزاری که در کاهش مصرف انرژی نقش بسزایی دارد.

به گفته ناصر محمودی عضو هیئت مدیره این شرکت، اپلیکیشن شارژ خودروهای هیبریدی در دو نسخه برای تلفن های همراه ios و اندروید طراحی شده است که در فرآیند طراحی آن، اصول ایمنی نیز رعایت شده است.

تجهیز اپلیکیشن شارژ خودروهای هیبریدی به هوش مصنوعی

در گام بعد تلاش می شود از اپلیکیشن یاد شده در شارژ سایر وسایل الکترونیکی نیز استفاده شود تا بتوان از این فناوری در عرصه های مختلف استفاده کرد. علاوه بر شارژ وسیله می توان مدیریت وسیله، روشن و خاموش کردن، میزان مصرف انرژی و خطاهای وسیله را نیز بوسیله اپلیکیشن مشاهده کرد.

اپلیکیشن شارژ خودروهای هیبریدی مجهز به هوش مصنوعی است و می تواند تشخیص دهد که خودرو از حد مجاز مصرف انرژی فراتر رفته و پیشنهاداتی می دهد تا مصرف انرژی توسط خودرو مدیریت شود. قابلیت مدیریت انرژی هوش مصنوعی می تواند در سایر وسیله ها نیز مورد استفاده قرار گیرد و پیشنهاداتی را به کاربران ارائه دهد.

اپلیکیشن شارژ خودروهای هیبریدی از اینترنت اشیا استفاده می‌کند و از این طریق است که می تواند وسایل مختلف را کنترل و شارژ کند.

صرفه جویی ارزی

اپلیکیشن شارژ خودروهای هیبریدی امروز مشتریان اروپایی دارد و تعداد قابل توجهی از آن توسط شرکت های اروپایی خریداری می شود. علاوه بر آن استفاده از اپلیکیشن شارژ خودروهای هیبریدی سبب می شود تا استفاده از خودروهای هیبریدی تسهیل شود و در کنار آن در کاهش آلودگی هوا نیز نقش آفرینی کند که این خود نیز هزینه های کشور را کاهش می دهد.

علاوه بر حدود 15 فرصت شغلی که ایجاد شده است، افراد زیاد دیگری نیز می توانند از بستر اشتغال آن استفاده کنند و پیش بینی می‌شود با توسعه استفاده از خودروهای هیبریدی، صدها فرصت شغلی غیرمستقیم نیز ایجاد شود که می تواند یک نقطه قوت مهم در این عرصه باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خودروی هیبریدی هوش مصنوعی اپلیکیشن خبرخوب هوش مصنوعی مصرف انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۴۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند

ایتنا - بر اساس آمار و ارقامی که به‌تازگی گردآوری شده است، هفت کشور اکنون تقریبا تمام برق مورد نیازشان را از منابع انرژی تجدیدپذیر تولید می‌کنند.
آلبانی، بوتان، نپال، پاراگوئه، ایسلند، اتیوپی و جمهوری دموکراتیک کنگو بیش از ۹۹.۷ درصد برق مصرفی‌شان را با استفاده از انرژی زمین‌گرمایی، آب، خورشید یا باد تولید کرده‌اند.

علاوه بر این، داده‌های آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) و آژانس بین‌المللی انرژی تجدیدپذیر (IRENA) نشان داده است که ۴۰ کشور دیگر‌ــ از جمله ۱۱ کشور اروپایی‌ــ در سال ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ دست‌کم ۵۰ درصد برق مصرفی‌شان را با استفاده از فناوری‌های انرژی تجدیدپذیرتولید کرده‌اند.

پروفسور مارک جیکوبسون، استاد دانشگاه استنفورد که این داده‌ها را منتشر کرده است، گفت: «ما به فناوری‌های معجزه‌‌‌آسا نیاز نداریم.»

«ما باید با برقی کردن همه چیز و تامین برق از باد، آب و خورشید (WWS)، که نسیم دریا، فوتوولتایی خورشید، برق خورشیدی متمرکز، الکتریسیته زمین‌گرمایی، برق‌آبی اندک و برق‌آبی گسترده را شامل می‌شود، انتشار کربن را متوقف کنیم.»

پروفسور جیکوبسون همچنین متذکر شد سایر کشورها مانند آلمان نیز قادرند برای بازه‌های زمانی کوتاه از برق ۱۰۰ درصد تولیدشده از منابع تجدیدپذیر استفاده کنند.

آماری که آژانس بین‌المللی انرژی در ژانویه سال جاری منتشر کرد نشان می‌دهد که در سال ۲۰۲۲، بریتانیا ۴۱.۵ درصد برق مورد نیازش را از منابع تجدیدپذیر تولید کرد‌ــ که ۱۰.۵ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت.

در اسکاتلند، فناوری‌های انرژی تجدیدپذیر معادل ۱۱۳ درصد مجموع برق مصرفی کشور در سال ۲۰۲۲ را تولید کردند.

کلر مک، مدیرعامل اسکاتیش رینیوبلز (Scottish Renewables)، آن زمان گفت: «این ارقام رکوردشکن نقطه عطف مهمی در مسیر اسکاتلند به سوی انتشار کربن صفر محسوب می‌شود، و پتانسیل عظیم منابع انرژی تجدیدپذیر ما در سطح جهانی را به‌روشنی نشان می‌دهد.»

در حالی که تولید برق اسکاتلند در قبضه انرژی باد است، پژوهشگران پیش‌بینی می‌کنند که انرژی خورشیدی در دهه‌های آتی انرژی غالب در تامین برق جهان خواهد بود. 

در سال‌های اخیر با افزایش میزان بهره‌وری سلول‌های خورشیدی، که در اصل با به‌اصطلاح «ماده معجزه‌آسای» پروسکایت ارتقا پیدا کرد، پیشرفت‌های قابل‌ملاحظه‌ای صورت گرفته است.

هزینه‌های تجاری نیز کاهش پیدا کرده است، که سبب شد دانشمندان دانشگاه اکستر و کالج دانشگاهی لندن سال گذشته مدعی شوند که انرژی خورشیدی به «نقطه اوج بازگشت‌ناپذیری» رسیده است که آن را به منبع اصلی انرژی جهان تا سال ۲۰۵۰ تبدیل خواهد کرد.

بر اساس یافته‌های مقاله این پژوهشگران در سال ۲۰۲۳، که در نشریه نیچر کامیونیکیشنز (Nature Communications) منتشر شد، پیشرفت‌های فناوری و اقتصادی به این معنی است که گذار به انرژی پاک فقط دست‌یافتنی نیست، بلکه اجتناب‌ناپذیر است.

پژوهشگران در این تحقیق نوشتند: «به‌دلیل مسیر فناوری که سیاست پیشین باز کرد، نقطه اوج خورشیدی بازگشت‌‌ناپذیر ممکن است گذشته باشد، مرحله‌ای که انرژی خورشیدی، بدون سیاست‌های اقلیمی بیشتر، به‌تدریج بر بازار انرژی جهانی غلبه می‌کند.»

«انرژی خورشید در دسترس‌ترین منبع انرژی موجود روی کره زمین است، و در چرخه‌ای از سرمایه‌گذاری‌های فزاینده، جذابیت اقتصادی‌اش به‌سرعت رو به افزایش است.»

دیگر خبرها

  • پایان سلطه گوگل با این موتور جست‌وجوی جدید
  • تصاویر ماکت آیفون ۱۶، آرایه جدید لنز‌ها را نشان می‌دهد
  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • دستگاه ذخیره انرژی انعطاف‌پذیر برای گجت‌های پوشیدنی ساخته شد
  • دستگاه ذخیره انرژی انعطاف پذیر برای گجت‌های پوشیدنی ابداع شد