Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای حسین‌پور مدیرکل امور عشایر چهارمحال وبختیاری از آغاز کوچ زودهنگام عشایر به استان خبر داد و گفت: با توجه به اینکه تقویم کوچ از ۲۵ اردیبهشت ماه اعلام شده است، به دلیل خشکسالی و نبود مرتع در مناطق قشلاقی، کوچ زودهنگام عشایر به استان آغاز شده است.

با توجه به کمبود بارندگی، خشکسالی، کمبود علوفه در مراتع خوزستان، گرم شدن هوا و ترس عشایر از اینکه مراتع چهارمحال و بختیاری از سوی دامداران محلی مورد استفاده قرار گیرد، اکنون کوچ زودهنگام عشایر به استان آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

سازماندهی ۲۴ گروه کنترل کوچ برای ممانعت از چرای زودهنگام در مراتع

گروه‌های منابع طبیعی و نیروی انتظامی در محل تردد عشایر استقرار دارند و این گروه‌ها از ورود عشایر به صورت خودرویی به مناطق عشایرنشین استان جلوگیری می‌کنند.

خدمات‌رسانی به عشایر و توزیع ارزاق تا پایان اردیبهشت‌ماه در استان خوزستان انجام می‌شود، به عشایری که زودتر از زمان رسمی کوچ به مناطق ییلاقی استان وارد شوند، ارائه خدمات در خصوص تامین ارزاق انجام نمی‌شود.

امسال برای تامین آرد مورد نیاز عشایر در زمان کوچ بیش از ۲۵۰ تن آرد از طریق اتحادیه و شرکت‌های تعاونی عشایری بین عشایر توزیع می‌شود.

طرح بازگشایی ایلراه‌های تخریب شده عشایری از ۲۵ اردیبهشت‌ماه اجرا می‌شود، در استان بیش از سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر ایلراه عشایری وجود که امسال ۹۰۰ ایلراه عشایری به دلیل بارش دچار خسارت شد.

برای بازگشایی و تعمیر این ایلراه‌ها بیش از ۲۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

هم‌اکنون ۷۰ درصد عشایر کوچ خودرویی و تنها ۳۰ درصد عشایر کوچ زمینی و سنتی دارند.

دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله هلال احمر، منابع طبیعی آبخیزداری، دامپزشکی، بهداشت و درمان و نیروی انتظامی نیز در زمان کوچ عشایر نسبت به استقرار گروه‌های سیار و ثابت اقدام و نظارت بر ایمنی کوچ، جلوگیری از سرقت احشام و امنیت کوچ را تامین می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کوچ زودهنگام کمبود علوفه کوچ زودهنگام عشایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۵۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی‌های نهایی کارگزاران صندوق بیمه، خسارت ۱۰۰ درصدی به اراضی ۱۴۰ هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان را گزارش کرد. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا بیان اینکه این استان در تولید محصولات از جایگاه مهمی برخوردار است، اظهار داشت: استان بوشهر قطب تولید برخی از محصولات از جمله گوجه‌فرنگی خارج از فصل، خرما و برخی دیگر از محصولات است و تولید گندم در این استان از جایگاه مهمی برخوردار است.

وی اهمیت بارندگی مؤثر در تولید محصول زراعی استان را مهم دانست و بیان کرد: یکی از مؤثرترین فاکتور در میزان عملکرد گندم با توجه به شرایط آب و خاک استان پراکنش بارندگی موثر و اثربخشی آن در تولید است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه در سال زراعی جاری افزون بر 140 هزار هکتار اراضی استان تحت پوشش گندم دیم قرار گرفت، تصریح کرد: کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی نهایی کارگزاران صندوق بیمه‌ای استان خسارت 100 درصدی به اراضی 140 هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان بوشهر را گزارش کردند.

توکلی، اراضی تحت پوشش گندم آبی استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: از 18 هزار هکتار گندم آبی استان بوشهر محصول گندم حدود 4 هزار هکتار این اراضی به سبب کاهش باران و تداوم خشکسالی خسارت دیده است.

وی با بیان اینکه اراضی گندم استان بوشهر پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار دارد گفت: پرداخت غرامت خسارت به تولیدکنندگان گندم استان بوشهر در دستور کار قرار گرفته است و بر اساس مناطق کشت شده و ظرفیت تولید و نوع طرح بیمه‌ای، پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • بانگ کوچ، طنین زندگی در طبیعت پرسخاوت لرستان
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • آغاز کوچ عشایر به مناطق ییلاقی کهگیلویه و بویراحمد
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد