Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@09:51:27 GMT

نشست هم اندیشی فعالان عرصه اقتصاد دانش‌بنیان برگزار شد

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۸۵۷۲۴

نشست هم اندیشی فعالان عرصه اقتصاد دانش‌بنیان برگزار شد

به گزارش سرویس علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، درپی نامگذاری سال ۱۴۰۱ به نام «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال آفرین» نشستی به منظور هم افزایی در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی، دکتر دهنوی رئیس فراکسیون اقتصاد دانش‌بنیان مجلس شورای اسلامی، دکتر منادی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و جمعی از فعالان اکوسیستم دانش‌بنیان کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این نشست روسای پارک‌های علم و فناوری و جمعی از مدیران شرکت‌های دانش بنیان درخصوص چالش‌ها و مشکلات اکوسیستم دانش‌بنیان کشور سخنرانی کردند.

دکتر منادی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات گفت: مجلس یازدهم یک مجلس متفاوت استکه برای آموزش، پژوهش وتحقیقات جایگاه ویژه‌ای قائل است.

وی در ادامه توضیح داد: درواقع این کارهایی که امروز در حوزه دانش بنیان انجام میشود نتیجه آموزش عالی کشور ماست.در سال گذشته ۶۷۰۰ شرکت دانش بنیان ثبت شده است که حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان فروش و ۳۰۰ هزار نفر اشتغال‌زایی داشتند. 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: امروز اندازه و بزرگی اقتصاد دانش‌بنیان کشور ۴۰۰ هزار میلیارد تومان است . ما نباید جای نفت را با مالیات و .. پر کنیم، بلکه اقتصاد دانش‌بنیان باید جایگزین اقتصاد نفتی شود.

وی در ادامه افزود: تصویب طرح رتبه بندی معلمان توسط مجلس شورای اسلامی درواقع ایجاد تحول در نظام و آموزش و پرورش کشور بود که نتیجه آن در آینده شرکت‌های دانش‌بنیان نمایان خواهد شد.

در ادامه این نشست مصطفی قانعی دبیر ستاد زیست‌فناوری معاونت علمی وفناوری ریاست: خوشبختانه اتفاقی که برای همکاران ما در مجلس شورای اسلامی در دولت رخ داده است تشکیل داشبورد پیگیری امر دانش بنیان در تمام وزارتخانه هاست. 

قانعی در ادامه افزود: سهم صادرات تکنولوژی‌های بالای ما کمتر از یک درصد است که باید برای صادرات محصولات دانش‌بنیان هدفگذاری انجام شود.

نکته بعدی این است که تاثیرگذاری محصولات دانش‌بنیان در اقتصاد کشور مشخص نشده است. زیست فناوری می تواند تا ۱۰درصد از GDP کشور ایفای نقش کند به شرطی که بازار های کشور به روی این نوع اقتصاد باز شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اقتصاد دانش بنیان زیست بوم نوآوری و فناوری کمیسیون اقتصاد دانش بنیان مجلس شورای اسلامی اقتصاد دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۵۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم‌اندیشی با مدیران مسئول و مدیران عامل رسانه‌های جمعی کشور به دعوت حسین امیرعبدالهیان، وزیر امور خارجه کشورمان عصر امروز یکشنبه با هدف گفتگو و تبادل‌نظر پیرامون مهم‌ترین محورهای مرتبط با روابط خارجی و بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران، تحولات منطقه‌ و جهان در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

در آغاز این نشست مدیران مسئول و مدیران عامل رسانه‌های گروهی کشور ارتباط رسانه و دستگاه دیپلماسی در روشنگری افکار عمومی به‌ویژه در تصویرسازی واقع‌گرایانه را با اهمیت توصیف کردند.

همچنین رویکرد و عملکرد وزارت امور خارجه در جریان عملیات طوفان الاقصی به‌ویژه هماهنگی و تعامل هم‌افزا با نیروهای مسلح کشور در جریان‌ عملیات وعده صادق علیه رژیم صهیونیستی را در ابعاد مختلف سیاسی و بین‌المللی در راستای دفاع از امنیت و منافع ملی، مدبرانه و قابل‌تقدیر دانستند.

مدیران رسانه‌های کشور از طیف‌های مختلف سیاسی، دیدگاه‌های خود را در خصوص موضوعات متنوعی از مسائل سیاست خارجی در حوزه منطقه‌ای و بین‌المللی، روابط اقتصادی، تجاری و فرهنگی بین‌المللی مطرح کردند.

در ادامه این نشست امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تأکید بر اهمیت پیوند و همکاری مکمل میان دستگاه دیپلماسی و رسانه‌ها و تشکر از نقش رسانه‌های عمومی کشور در حمایت از سیاست خارجی و تبیین و روشنگری سیاست‌های نظام برای افکار عمومی داخلی و خارجی، بر اهمیت ارتقای این همکاری‌های مشترک و سازنده در راستای منافع ملی تأکید کرد.

 امیرعبداللهیان ضمن تجلیل از نقش محوری و حکیمانه مقام معظم رهبری در عبور کشور از گذرگاه‌های سخت و دشوار، رویکرد دولت جناب آقای دکتر رئیسی در پیگیری و تحقق منافع ملی در چارچوب روابط متوازن و دیپلماسی پویا با حوزه‌های مختلف جغرافیایی را مورد اشاره قرار داد.

وزیر امور خارجه همچنین با مروری بر مهم‌ترین تحولات فراروی کشور در عرصه سیاست و روابط خارجی از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم، ابعادی از نحوه مدیریت این مسائل و چالش‌ها و نتایج حاصله را برشمرد.

 امیرعبداللهیان با اشاره به بحران غزه، برخی از ابعاد نقش‌آفرینی جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماتیک در حمایت از ملت مظلوم فلسطین در هفت‌ماهه جنگ اخیر علیه غزه را تشریح کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی در ادامه این نشست ضمن با اهمیت خواندن نقش کنشگری رسانه‌ها همپای دولت و دستگاه دیپلماسی، به سؤالات حاضران پاسخ گفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • نشست هم‌اندیشی امیرعبداللهیان و مدیران رسانه‌ای برگزار شد
  • نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • نشست هم‌اندیشی امیرعبداللهیان با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری