Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن دهنوی امشب در نشست فعالان دانش بنیان با تاکید بر اینکه هنوز شرکت های دانش بنیان سهمی از تولید ناخالص داخلی ندارند، افزود: میزان بودجه اختصاص یافته از منابع عمومی به دانش بنیان ها برابر با ۱۴۰۰ "همت" (هزار میلیارد تومان) بوده است.

فعالیت 259 شرکت دانش بنیان در یزد

وی افزود: اکنون در جایی قرار داریم که یک درصد از منابع مان را به حوزه دانش بنیان اختصاص داده ایم ولی این میزان خیلی کم است، اما در مقابل خروجی های دانش بنیان ها بیش از انتظار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی ما باید قدردان مقام معظم رهبری باشیم زیرا ایشان از سال ۸۲ تولید ثروت از دانش را به عنوان موضوعی مهم مطرح کردند.

عضو هیئت رئیسه فراکسیون اقتصاد دانش بنیان خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری همچنان پای این موضوع ایستاده اند و این امر باعث شده گفتمان هایی در این خصوص انجام گیرد که اکنون نتیجه این پیگیری ها، فعالیت بیش از ۷ هزار شرکت دانش بنیان بوده است.

اقتصاد مقاومتی اجرا نمی شود؛ راهکارهایی برای اجرایی شدن/ اقتصاد دانش بنیان هرگز قابل تحریم نیست

وی خاطرنشان کرد: هنوز هم شرکت های دانش بنیان سهمی در GDP (تولید ناخالص داخلی) ندارند، در صورتی که می توانند بخشی از اقتصاد باشند.
دهنوی با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان هنوز سهم بزرگی از شرکت های دانش بنیان را نگرفته اند، افزود:  ما طی دو سه سال گذشته قانون جهش تولید دانش بنیان را مطرح کردیم. این قانون در سال گذشته به تصویب رسید و اکنون در حال اصلاحاتی است که به تایید شورای نگهبان برسد.

عضو هیئت رئیسه فراکسیون اقتصاد دانش بنیان با تاکید بر اینکه این قانون برای حمایت از تولید دانش بنیان است افزود: در این طرح ۱۱۰ معضل شرکت های دانش بنیان به قانون تبدیل شده و قرار است که بعد از تصویب، آئین نامه های مربوط به این طرح تدوین شوند.

وی با تاکید بر اینکه باید از تجربه تلخ صنعت خودروسازی درس بگیریم، گفت: حمایت از دانش بنیان ها نباید منجر به ایجاد رانتی شود که در نهایت به نارضایتی مردم منتهی شود.

روحانی: روابط دولت با شرکتهای دانش بنیان و نوآفرین سهل‌تر می‌شود

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: شورای نگهبان شرکت های دانش بنیان شرکت های دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۶۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» امضا شد.

به گزارش خبرنگار شانا، تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» صبح امروز (دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت‌) با هدف حرکت از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی و ایجاد ارزش افزوده برای طرح‌ها در محل معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، بین حکیم قیم، مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان، و محمدمهدی نوربخش، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست، امضا شد.

هدف از امضای این تفاهم‌نامه اجرای تدابیر مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ظرفیت‌ها، ایجاد هم‌افزایی و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و عمل به اصل ۵۰ قانون اساسی بوده است.

شرکت پالایش نفت آبادان، به‌عنوان نخستین شرکت صنعتی در کشور، در همکاری با ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، آب، اقلیم و محیط‌زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در زمینه‌های مختلفی ازجمله کارگروه‌های راهبری و فنی دوجانبه، ارائه و واکاوی اجرایی برای طرح‌های اولویت‌دار با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای گذر از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی، و ایجاد ارزش افزوده برای این طرح‌ها در سطح این مجتمع صنعتی این تفاهم‌نامه را امضا کرده است.

شرکت پالایش نفت آبادان به‌منظور تحقق شعار خود با عنوان پالایشگاهی سرآمد و پیشرو در زمینه تولید، توسعه و مانع‌زدایی در طرح‌های زیست‌محیطی، استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده است.

با اجرای این تفاهم‌نامه، افزون بر ایجاد یک مرکز هم‌آفرینی، محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال پایدار در سطح منطقه و کشور و «جهش تولید با مشارکت مردم» عملی می‌شود و رشد و اعتلای شرکت‌های دانش‌بنیان و صادرات فناوری به دیگر کشورهای منطقه تحقق می‌یابد.

دیگر خبرها

  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • بسیاری از ناظران انتخاباتی فرهنگیان هستند
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست تایید شد
  • تایید لایحه دوفوریتی تمدیدمهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • طحان‌نظیف: لایحه دوفوریتی تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست تائید شد
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم