Web Analytics Made Easy - Statcounter

آصفری با تأکید بر توانمندی‌های شرکت هپکو گفت: جای سؤال است که واردات ۱۰ هزار دستگاه ماشین‌آلات با اقتصاد مقاومتی‌ای که مدنظر مقام معظم رهبری است و شعار مانع زدایی و پشتیبانی از تولید چه سنخیت و تناسبی دارد.


به گزارش گروه استانی خبرگزاری دانشجو؛ محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس عصر امروز چهارشنبه ۲۴ فروردین در آیین رونمایی از محصول جدید تراک معدنی در شرکت هپکو اراک گفت: هپکو افتخار استان مرکزی و م مردم اراک است و امیدواریم ایام تلخی که هپکو در چند سال گذشته سپری کرد با احیای این شرکت و رونق تولید به شیرینی ادامه پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به مسئله واردات ماشین‌آلات سنگین به کشور نیز اظهار داشت: در زمان تصویب بودجه در مجلس پیشنهاد‌ات مختلفی از سوی دولت و برخی نمایندگان برای بحث واردات ماشین‌آلات انجام گرفت، ولی متأسفانه باوجود تلاش‌هایی که کردیم، چون دولت و سایر نمایندگان همراهی نکردند نتوانستیم کاری که مدنظرمان بود به انجام برسانیم و جلوی مصوبه واردات ماشین‌آلات راهسازی و معدنی را بگیریم.

آصفری تأکید کرد: جای سؤال است که واردات ۱۰ هزار دستگاه ماشین‌آلات با اقتصاد مقاومتی‌ای که مدنظر مقام معظم رهبری است و شعار مانع زدایی و پشتیبانی از تولید چه سنخیت و تناسبی دارد، البته متهم خارج از کشور نیست بلکه داخل بدنه دولت‌هاست.

وی ادامه داد: چرا باید کارخانه‌ای همچون هپکو به سهامدار نااهل واگذار شود و آن‌همه مشکل را بر سر این شرکت آوار کند، بااین‌حال توانستیم هپکو را از دست نااهلش خارج کنیم و امیدواریم تأمین اجتماعی به‌عنوان سهامدار عمده حمایت لازم را داشته باشد کما اینکه اذعان دارند ۱۵۰۰ میلیارد برای هپکو هزینه شده و منتظر اتفاقات خوب در هپکو هستند، اما حمایت از تولید با شعار تحقق پیدا نمی‌کند و مسئولین باید در عمل نشان بدهند.

این نماینده مجلس بار دیگر با اشاره به موضوع واردات خودرو و ماشین‌آلات به کشور گفت: موافق ۱۰۰ درصدی واردات خودرو‌های سواری هستم چراکه ایران‌خودرو و سایپا با تولید بی‌کیفیت خود و قیمت‌هایی که هیچ تناسبی با ابن کیفیت ندارد باعث تا رضایتی مردم هستند، اما در زمینه تولید ماشین‌آلات سنگین راهسازی و معدنی شرکت هپکو توانمندی خود را به اثبات رسانده است.

آصفری تصریح کرد: امروز ماشین‌آلات و تجهیزات پیشرفته‌ای در اختیار شرکت هپکو قرار دارد که اگر بخواهیم آن‌ها را وارد کنیم باید میلیون‌ها دلار هزینه کنیم پس چرا باید دولت هنوز هم بر این توانمندی اعتقاد راسخ نداشته باشد که جلوی واردات ماشین‌آلات راهسازی و معدنی را بگیرد تا هم از خروج ارز جلوگیری شود و هم ایجاد اشتغال داشته باشیم.

نماینده مردم اراک خاطرنشان کرد: هپکو می‌خواهد جان بگیرد و همه باید کمک کنند تا دست واسطه‌ها و رانت خوران قطع شود چراکه این‌ها دلشان به حال کشور نسوخته بلکه می‌خواهند جیب‌های خودشان را پر کنند.

وی با تأکید بر اینکه هپکو باید توانمندی خود را به رخ بکشد و حرکتش را سرعت ببخشد افزود: از مدیرعامل و مجموعه مدیریتی هپکو انتظار داریم تا دست بجنبانند و به تعهد تحویل ۵۰ دستگاه ماشین‌آلات به وزارت راه عمل کنند چراکه از وزیر راه قول گرفته‌ایم که به محض اینکه تحویل اولین سری سفارش‌ها از سوی هپکو قرارداد ۵۰۰ دستگاه ماشین‌آلات بین این وزارتخانه و هپکو منعقد شود که لازمه آن تولید اولیه است.

آصفری اظهار داشت: امروز دست کسانی که به دنبال سرمایه‌ها و زمین‌های با ارزش هپکو بودند قطع‌شده و خوشبختانه وزارتخانه‌هایی که با هپکو مرتبط هستند مثل وزارت راه و وزارت کشور با حضور وزرای بسیجی آماده حمایت و همراهی هستند.

نخستین محصول پرکاربرد و جدید شرکت هپکو جهت عرضه به معادن تحت عنوان ماشین «تراک معدنی ۶۵ تن»، عصر امروز با حضور جمعی از مسئولین، مدیران و کارگران پرتلاش شرکت هپکو رونمایی و تحویل خریدار شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اراک هپکو آصفری دستگاه ماشین آلات واردات ماشین آلات شرکت هپکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۶۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد همرسانی «دایان» رویدادی با محوریت توسعه بازار و تجاری سازی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش بنیان است که توسط طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) برگزار می‌شود.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان فرصت را مغتنم شمرده و در حضور بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی در بخش‌های خصوصی و دولتی، بشرح زیر به تشریح نیاز‌ها یا قابلیت‌های محصولات دانش‌بنیان می‌پردازند.

 موضوعاتی از جمله استراتژیک بودن و حیاتی بودن محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده (نقش محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده در تقویت اقتصاد مقاومتی و کاهش واردات محصولات خارجی، ارائه ویژگی‌های فنی محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده، عارضه، نقیصه، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربرد‌های محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها،  نقش محصول یا محصولات دانش بنیان تولید‌شده در تولید پایدار از محورهای این رویداد به شمار می رود.

همچنین ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها؛ کاهش مصرف آب و انرژی؛ تولید انرژی‌های پاک؛ کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ایی، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات؛ بهبود تعمیر و نگهداری؛ افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات؛ هوشمندسازی؛ استفاده از هوش مصنوعی؛ تحول دیجیتال؛ حفاظت از محیط‌زیست، ارتقای سطح ایمنی و بهداشت، از جمله موضوعات محوری قابل‌طرح در این رویداد برای شرکت‌های دانش‌بنیان، خواهد بود.

 رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه خارجی (در صورت بومی‌سازی و وجود رقبای خارجی: قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی)، سهم فعلی از بازار کشور و بازار فرامرزی و طرح پروژه‌هایی که از محصولات دانش‌بنیان استفاده کرده‌اند نیز از جمله محوریت‌های دیگر این رویداد است.

موضوعات محوری دیگری که قرار است در این گردهمایی دانش‌بنیان‌های معدن، مطرح شود  بازخورد و رضایت پروژه‌ها یا صنایع بهره‌مند از محصولات دانش‌بنیان در مورد قابلیت‌ها و ارزش‌های حاصل‌شده از کاربرد محصول یا محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، طرح نیاز‌های مختلف از قبیل نیاز به مشارکت مالی یا بهبود و توسعه‌ی محصول، آینده و افق پیش‌روی استفاده از محصول تولید‌شده بر اساس بازارپژوهی بعمل‌آمده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان یا گزارش‌های بازارپژوهی و آینده‌پژوهی مراجع معتبر داخلی یا خارجی خواهد بود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • انتقاد غیرمنصفانه، شجاعت مدیران را سلب می کند
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان