Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-27@16:25:12 GMT

دمنوش‌هایی برای مقابله با آلرژی‌های بهاری

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۸۷۹۷۴

دمنوش‌هایی برای مقابله با آلرژی‌های بهاری

بسیاری از مردم برای تسکین حساسیت‌های فصلی خود به آنتی‌هیستامین‌های موجود در داروخانه روی می‌آورند. درصورتی که به‌راحتی می‌توان با به‌کارگیری درمان‌های طبیعی، این علائم را بهبود بخشید.

به گزارش ایران اکونومیست، خبرآنلاین نوشت: «آلرژی، اختلال حساسیت شدید سیستم ایمنی بدن است. بدین ترتیب که بدنتان با ماده‌ی بی‌خطری تماس پیدا می‌کند اما واکنشش نسبت به آن به شکلی است که گویی ماده‌ای مضر و ناشناخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دقیقاً مانند زمانی که یک سم یا ویروس وارد بدن می‌شود، سیستم ایمنی از طریق ایمیونوگلوبولین، سلول‌های سفید معینی را فعال می‌کند که نتیجه‌ی آن التهاب و سوزش داخلی یا بیرونی است.

در این مطلب چند دمنوش گیاهی برای تسکین حساسیت‌های فصلی به شما معرفی شده است.

۱. چای گیاهی رویبوس

چای قرمز یا رویبوس حاوی چندین ترکیب طبیعی (بیوفلاونوئیدها مانند روتین و کوئرستین) است که مانع از پیشرفت حساسیت می‌شود. مصرف منظم چای رویبوس به متابولیسم آلرژن‌ها و کاهش علائم از جمله تحریکات پوستی کمک می‌کند.

۲. زنجبیل

خواص زنجبیل بسیار زیاد است و اغلب برای مبارزه با حالت تهوع استفاده می‌شود. با این حال، چای‌های حاوی زنجبیل یک آنتی‌هیستامین طبیعی و عالی هستند. دمنوش زنجبیل به کاهش التهاب مخاط بینی نیز کمک می‌کند.

۳. نعناع فلفلی

دمنوش‌های نعناع فلفلی یا دمنوش‌های گیاهی به عنوان ضد احتقان عمل می‌کنند. این نوع نعناع ترشح آنزیم‌های ضد التهابی مانند هیستامین‌ها را که عامل واکنش‌های ایمنی در برابر آلرژن‌ها هستند، کاهش می‌دهد.

۴. بادرنجبویه

بادرنجبویه، گیاهی از خانواده نعناع که معطر و دارای رایحه لیمو است. دمنوش‌های گیاهی با بادرنجبویه، سردرد و علائم تنفسی مرتبط با آلرژی فصلی را تسکین می‌دهند، علاوه بر آن باعث آرامش نیز می‌شوند.

۵. شیرین بیان

ریشه‌های شیرین بیان به دلیل اثرات آنتی‌هیستامینی و ضد التهابی خود مشهور هستند. دم‌کرده چای گیاهی با شیرین بیان به رفع خارش بینی نیز کمک می‌کند.

۶. چای سبز

چای سبز یک آنتی‌اکسیدان غنی از کوئرستین است، یک ترکیب گیاهی که محافظت ضد التهابی در برابر آلرژن ها را تقویت می‌کند. این کوئرستین است که به چای سبز رنگدانه می‌دهد و به کاهش واکنش‌های ایمنی در برابر گرده گل‌ها، گرد و غبار و موهای حیوانات کمک می‌کند.

۷. زردچوبه

زردچوبه به دلیل اثرات ضد التهابی آن، کاملاً شناخته شده است. علاوه بر این، عنوان یک آنتی‌هیستامین طبیعی به کاهش شروع علائم ناشی از آلرژی فصلی نیز کمک می‌کند.

منبع: fouroclock.ca

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: دمنوش ، آلرژی فصلی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دمنوش آلرژی فصلی آنتی هیستامین ضد التهابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۷۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۰ نفر در استان کردستان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، فرزام بیدارپور اظهار کرد: ۱۰ نفر (از ابتدای سال جاری تاکنون) در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی مسموم شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها سمی هستند، افزود: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آن‌ها ندارند و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، خاطرنشان کرد: تنها راه‌حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

بیدارپور تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر است و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین پنج تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هرچه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

کد خبر 748429

دیگر خبرها

  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • چرا شروع فصل بهار برای افراد آلرژی ایجاد می‌کند؟
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • دمنوش‌هایی برای آرامش اعصاب
  • دمنوش هایی برای آرامش اعصاب
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟
  • فیلم| جاری شدن رودخانه فصلی رفسنجان در پی بارش باران
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند