Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-03@03:55:32 GMT

اُمیکرون Xe چه علائمی دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۸۸۰۶۵

اُمیکرون Xe چه علائمی دارد؟

متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری گفت: اُمیکرون Xe علائمی مانند سویه قبلی دارد و در کشور‌های دیگر به علائم این بیماری به طور مشخص اشاره نکرده اند، تنها گفته اند ۱۰ درصد ممکن است قدرت انتقال آن بالاتر باشد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا ناظر، متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری با اشاره به سویه جدید امیکرون Xe، اظهار کرد: ما اطلاعات بسیار زیادی در این باره نداریم، در امیکرون نیز کیت‌ها نمی‌توانند به صورت دقیق آن را شناسایی کنند، بنابراین تست برخی بیماران که با کیت‌های قبلی منفی می‌شد، باید با کیت اختصاصی امیکرون انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در ماه‌های پیشین گفتیم ممکن است ویروس جدید که ترکیبی از امیکرون و دلتا است، ظهور کند که بعد‌ها دیدیم ۱ Ba و Ba ۲ وارد کشور شد و ۱ Ba نیز شیوع پیدا کرد.

متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری با بیان اینکه برخی از بیماران همزمان به دو سویه کرونا مبتلا شده اند، ادامه داد: ما در برخی بیماران دیدیم که به فاصله ۵ روز دو بار علائم تب در آن‌ها ظهور می‌کرد، احتمالا این افراد همان کسانی بودند که هر دو نوع کرونای ۱ Ba و Ba ۲مبتلا شده اند، این‌ها با هم یک ویروس نوترکیبی ایجاد کرده اند که همان Xe است.

وی خاطرنشان کرد: امیکرون Xe علائم مانند سویه‌های قبلی دارد و در کشور‌های دیگر به علائم این بیماری به طور مشخص اشاره نکرده اند، تنها گفته اند ۱۰ درصد ممکن است قدرت انتقال آن بالاتر باشد.

ناظر تأکید کرد: بیمارانی که واکسن نزده اند حتی در امیکرون فرم و نوع شدید آن را دچار شده اند، متاسفانه در فضای مجازی گفته می‌شود که امیکرون خفیف است، اما این گونه نیست و می‌تواند برای واکسن نزده‌ها خطرناک باشد.

وی با انتقاد از بازگشایی مدارس در مقاطع پیش دبستانی و دبستان، اظهار کرد: بنده مخالف این بازگشایی بودم به سبب اینکه بسیاری از این کودکان واکسن تزریق نکرده اند، یا بعضاً یک دز از واکسن را تزریق کرده‌اند، ضمن آنکه ما با سه مرحله واکسن توانسته ایم ایمنی کامل را برای بیماران ایجاد کنیم.

متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری خاطرنشان کرد: در هر انسان ۳۰۰ میلیون واحد تنفسی داریم، اگر فرض کنیم ۵۰ میلیون واحد تنفس در کودکان از بین برود، ممکن است زنده بمانند، اما در آینده می‌تواند اختلالات تنفسی در ۳۰ تا ۴۰ سال آینده برای آن‌ها ایجاد شود چرا که در طی زمان ممکن است تعداد دیگری از این واحد‌های تنفسی به علت کهولت سن و آلودگی هوا و... از بین برود.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ا میکرون Xe سویه امیکرون تست امیکرون متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۸۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها

به گزارش خبرآنلاین، وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

مهر در خبری نوشت: بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902151

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد