Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@12:20:43 GMT

میدان فروش دام غیرمجاز شهرستان زاهدان تخریب شد

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۸۸۱۰۲

میدان فروش دام غیرمجاز شهرستان زاهدان تخریب شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان به دنبال بازدید مشترک مدیرکل دامپزشکی، معاون دادستان و دادیار حقوق عامه و مسئولین انتظامی، شهرداری و مرکز بهداشت استان از میدان فروش دام غیرمجاز شهرستان زاهدان و با هدف مقابله با پدیده کشتار غیرمجاز، این میدان دام غیرمجاز تخریب و پاکسازی شد.

دکتر مهدی حسینی مدیرکل دامپزشکی استان پس از بازدید و بازرسی از میدان دام غیرمجاز زاهدان در گفت وگو با ایسنا- گفت: فروش، عرضه و کشتار دام در حاشیه شهر و معابر عمومی هیچ توجیهی ندارد و به دلایلی از قبیل عدم شرایط مناسب بهداشتی، عدم نظارت بهداشتی بر سلامت دام ها توسط دامپزشک و ناظر بهداشتی و عدم نظارت بهداشتی و شرعی بر کشتار وجود چنین محل هایی تهدیدی جدی برای سلامت مردم و به خطرافتادن امنیت غذایی در جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر حسینی ادامه داد: شرایط نامساعد بهداشتی محل های غیر مجاز عرصه و کشتار دام سبب انتقال بیماری های مشترک خطرناک و واگیری همچون تب کریمه کنگو می باشد که می توان به راحتی و با ارائه دام ها در محل های تحت نظارت دامپزشکی و باحضور دامپزشک و ناظر بهداشتی برای معاینه و کشتار دام توسط ذابح آموزش دیده از چنین خطراتی پیشگیری نمود.

مدیرکل دامپزشکی استان اظهار داشت: پیرو بازدید به عمل آمده و مشاهده شرایط غیربهداشتی و بسیار نامساعد، و با هدف مقابله با پدیده کشتار غیرمجاز و هدایت کشتار دام و طیور به کشتارگاه ها و کشتار و ذبح دام در شرایط مناسب و بهداشتی و مطابق دستور مراجع قضایی این میدان دام غیرمجاز تخریب و پاکسازی شد.

دکتر حسینی از شهروندان درخواست کرد تا برای تهیه و خرید دام به مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی و همچنین برای ذبح و کشتار دام نیز به کشتارگاه های مجاز مراجعه نمایند تا با اطمینان از سلامت و حلیت، گوشت دام ذبح شده را مصرف نمایند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دام غیرمجاز کشتار دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۸۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه‌ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده‌های سلامت محور اقدام می‌کنند.

وی افزود: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن پس از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می‌شود.

بهفر ادامه داد: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده‌های غذایی مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد لذا چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می‌گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می‌شود.

وی همچنین در خصوص نظارت بر کارگاه‌های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه‌های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو ارائه می‌دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت‌های ما رصد می‌شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳۰ تُن مکمل و افزودنی‌های غیرمجاز دامی در پردیس کشف شد
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • رفع مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد