Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌وبلوچستان گفت: سیستان‌وبلوچستان از ذخایر معدنی مختلفی برخوردار و نیازمند نهضتی برای شناسایی و استخراج این ظرفیت‌هاست.

به گزارش ایسنا- آیت‌الله مصطفی محامی در دیدار مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره شرکت توسعه معادن پارس تامین گفت: سیستان‌وبلوچستان از ذخایر معدنی مختلفی برخوردار و نیازمند نهضتی برای شناسایی و استخراج این ظرفیت‌هاست زیرا تاکنون اقدام جدی در حوزه معادن شکل نگرفته که نیازمند کار جدی و پر شتاب در این حوزه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه زاهدان افزود: پس از اکتشاف و بهره برداری از معادن باید به گونه‌ای برنامه ریزی شود که چرخه فناوری در داخل استان باشد تا از این طریق بتوان مقداری از عقب ماندگی‌های تاریخی استان را جبران نمود.

آیت‌الله محامی بیان داشت: گام بعدی به کارگیری نیروهای بومی و اقدام برای پرورش نیروهای متخصص و مورد نیاز برای سال‌های آینده است.

وی ادامه داد: شرکت‌های سرمایه گذاری در استان باید فعالیت‌های اجتماعی خود را به سوی کارهای زیربنایی و ماندگار جهت دهی کنند و در کنار بحث بهداشت و درمان توجه ویژه به حوزه آموزش و پرورش صورت گیرد.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌وبلوچستان اظهار داشت: انجام کار مطالعاتی و جستجوی راه‌های اشتغال زایی در هر منطقه نیز مهم است که باید در کنار سایر فعالیت‌ها مورد اهتمام قرار گیرد.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: در شرایط کنونی فضای استان آماده همراهی با سرمایه گذاران بوده و مسئولان استان نیز به این امر معتقد بوده و حمایت‌های ویژه دارند که سرمایه گذاران باید از شرایط موجود نهایت بهره را ببرند و منافع برد، برد باشد.

همچنین در ابتدای این دیدار محمد نبی نوری مدیر عامل شرکت توسعه معادن پارس تامین به تشریح اقدامات در حوزه معادن استان پرداخت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سیستان وبلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۸۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، سید محمد رضا سیدحسینی گفت: طبیعت خشک و کم باران استان، نیاکان سخت کوش مردم این دیار را مانند سایر استان‌های کویری کشور به سمت تکنولوژی حفر قنات سوق داده که نتیجه زحمات آنها در قالب هزار و ۹۲۵ رشته قنات به طول دو هزار و ۳۲۷ کیلومتر به عنوان میراثی گرانبها به ما سپرده شده است.
وی گفت: استان سیستان و بلوچستان از نظر تعداد قنوات رتبه ششم کشوری و به لحاظ وابستگی کشاورزی استان به آب قنات با ۱۵ درصد رتبه چهارم کشوری را در بین استان‌های قنات خیز کشور داراست و این نکته موید نقش بسزا و مهم قنات در تولید محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال در استان است.
وی اظهار کرد: در بارندگی‌های اسفند ماه سال گذشته و بارش‌های فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از ۳۰۰ رشته از قنوات دچار خسارت شده است و جهت مرمت و بازسازی این قنوات، اعتباری بیش ازهزار و ۲۰۰ میلیاد ریال مورد نیاز است.

دیگر خبرها

  • ازمشکلات بر زمین مانده تاآزادی بیان به سبک آمریکایی درتلنگر این هفته سیستان وبلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان وبلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • خرید گندم کشاورزان سیستان و بلوچستان از مرز ۲۱ هزار تن فراتر رفت
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • معرفی ظرفیت‌های تولیدی وصادراتی سیستان وبلوچستان درنمایشگاه اکسپو
  • سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی
  • تامین زمین برای ساخت ۹۰ هزار واحدطرح مسکن ملی درشمال سیستان وبلوچستان
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان اعلام شد